Home » , » Ν. Φίλης προς Ν. Σοφιανό: "δεν είναι αυτό το ΚΚΕ … δεν λέει τέτοια αλήτικα πράγματα" (Βίντεο)

Ν. Φίλης προς Ν. Σοφιανό: "δεν είναι αυτό το ΚΚΕ … δεν λέει τέτοια αλήτικα πράγματα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Απριλίου 2015 | 11:02 π.μ.

Ξεπέρασε κάθε όριο στοιχειώδους ευπρέπειας η αντιπαράθεση που είχαν σήμερα το πρωί το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Ερέθισμα του έντονου διαπληκτισμού η αναφορά του Σοφιανού ότι ενώ η κυβέρνηση αρνήθηκε να διαγράψει τα χαράτσια ΕΝΦΙΑ σε εργαζομένους, αυτό το έκαναν «με πράξη Νομοθετικού περιεχομένου στους λαθρέμπορους, σ’ αυτούς που χρωστάνε ΦΠΑ, σ’ αυτούς που παρακρατάνε φόρους…».

Φανερά εκνευρισμένος ο Ν. Φίλης, αμφισβητώντας τα λεγόμενα του Σοφιανού απέδωσε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, προσωπικά στον Ν. Σοφιανό του τύπου «δεν είναι αυτό το ΚΚΕ … δεν λέει τέτοια αλήτικα πράγματα… δεν είναι το ΚΚΕ ανήθικο κόμμα .. λυπάμαι ειλικρινά .. ντροπή και αίσχος .. δεν αναγνωρίζω το ΚΚΕ να είναι ουρά της Ν.Δ…».

Δεν ξέρουμε σε τι αναφερόταν ο Νίκος Σοφιανός. Το μόνο σχετικό που έχουμε υπ’ όψιν μας –και το οποίο έχουμε αναφέρει σε ανάρτηση μας- είναι μια πρόσφατη νομολογία με την οποία απαλλάσσονται από κάθε ποινική δίωξη οι μεγαλοφοροφυγάδες που έχουν βγάλει μαύρο χρήμα στο εξωτερικό αν πληρώσουν συντελεστή φόρου 15%.

Αν αναφερόταν σ’ αυτό, το στέλεχος του ΚΚΕ ήταν ατυχής η διατύπωση του (πιθανόν να υπάρχει κάτι άλλο που εμείς αγνοούμε. Πάντως στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής του "Ριζοσπάστη" που μας παρέπεμψε ο Ν.Σ δεν βρήκαμε κάτι σχετικό) και φυσικά ήταν υπερβολικά οργισμένη η αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 40 σχόλια

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 11:07 π.μ.

http://www.902.gr/eidisi/politiki/64480/sholio-toy-kke-gia-tin-praxi-nomothetikoy-periehomenoy-tis-kyvernisis

Σε αυτό αναφερόταν ο Σοφιανός. Και ήταν πολύ ακριβής η αναφορά του.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 11:19 π.μ.

Ο Φίλης εκνευρίστηκε επειδή ξεβρακώθηκε. Και γι'αυτό πέταξε την μπάλα στην εξέδρα κάνοντας χρήση της "εριστικής διαλεκτικής"...

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
5 Απριλίου 2015 στις 11:45 π.μ.

Είναι η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στο ΦΕΚ 35 της 27.3.2015 για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Το άρθρο 2 προβλέπει ρητά ότι βεβαιωμένες οφειλές από φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις που έγιναν μέχρι 1-3-2015, μετά από ρύθμιση του ενδιαφερόμενου διαγράφονται κάθε είδους τέλη, προσαυξήσεις και πρόστιμα από κάθε είδους παραβάσεις, δηλ. λαθρεμπορία, πλαστά και εικονικά τιμολόγια, μη απόδοση ΦΠΑ, φοροδιαφυγή, άλλοι παρακρατούμενοι φόροι κλπ, τα οποία μόνο κεφαλαιοκράτες και τα τσιράκια τους κάνουν και αυτούς ευεργετεί η "πρώτη φορά αριστερά" κυβέρνηση. Στο λέω επειδή γνωρίζεις πολύ καλά ότι ουδέποτε το ΚΚΕ παραποιεί στοιχεία ή διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για να δημαγωγήσει εντυπώσεις, όσα παραθέτει είναι ακριβώς η πραγματικότητα, και βεβαίως το ΚΚΕ δεν είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛΛ ή ΠΟΤΑΜΙ για να λέει ψέμματα και νά κάνει το "άσπρο-μαύρο" για να εξαπατήσει τον κόσμο. Επειδή λοιπόν σκόπιμα στην ανάρτηση το "παίζεις Πόντιος Πιλάτος" και εξισώνεις τον κάφρο, τον οπορτουνιστή-λαϊκιστή Φίλη με τον Νίκο Σοφιανό, ο οποίος παρότι λέει την αλήθεια δέχεται και αυτή την βρώμικη και χυδαία επίθεση από πάνω (!), να φροντίζεις να τηρείς έντιμη και σωστή στάση. Ελπίζω να να μην "πνίξεις" το σχόλιό μου επειδή δεν σε συμφέρει εσένα και τους συριζαίους που μας κάνουν κήρυγμα καθημερινά.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 11:58 π.μ.

To KKE έχει γίνει κόμμα οπαδών τύπου Τάκη Τσουκαλά.
Τους βλέπουμε κι εδώ μέσα: ΠΑΝ, Μανωλάκι, AntonSS κ.ά.
Αυτό δεν είναι ΚΚΕ.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 12:06 μ.μ.


ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ/ΦΕΚ Α 35/27.03.2015



Κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της «Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Α.Ε.» και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Έχοντας υπόψη:



1. Την παράγραφο 1 του άρθρου 44 του Συντάγματος.



2. Την έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης: α) για την κεφαλαιακή ενίσχυση της επιχείρησης με την επωνυμία «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.» και την εξασφάλιση της απαραίτητης ρευστότητας προκειμένου να παρασχεθεί η στήριξη στους τευτλοπαραγωγούς κατά την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου, να ολοκληρωθεί η τευτλοκαλλιέργεια και τευτλοπαραγωγή και να διασφαλισθούν η συνέχεια της λειτουργίας και η βιωσιμότητα της εν λόγω επιχείρησης και β) για τη ρύθμιση των φορολογικών εκκρεμοτήτων των πολιτών και των επιχειρήσεων που, λόγω της κρίσης, της μείωσης μισθών και της ανεργίας, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, καθώς και για την ταυτόχρονη αύξηση των δημοσίων εσόδων.



3. Τη σχετική πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, αποφασίζουμε:



Άρθρο Πρώτο



Κατ' εξαίρεση των διατάξεων του άρθρου 145 και 146 του Ν. 4261/2014 (Α' 107), του Κανονισμού ειδικής εκκαθάρισης πιστωτικών ιδρυμάτων, όπως ισχύει, και των διατάξεων του Πτωχευτικού Κώδικα, κατά το μέτρο που εφαρμόζονται συμπληρωματικά επί ειδικής εκκαθάρισης πιστωτικών ιδρυμάτων, ποσό τριάντα εκατομμυρίων (30.000.000) ευρώ εκ των μη διανεμηθέντων εισέτι διαθεσίμων του υπό ειδική εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» καταβάλλεται άμεσα από τον ειδικό εκκαθαριστή αυτής στην ελεγχόμενη από το πιστωτικό ίδρυμα επιχείρηση με την επωνυμία «Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.» έναντι μελλοντικής αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου αυτής προς κάλυψη της αναγκαίας κεφαλαιακής ενίσχυσής της και στο πλαίσιο διαφύλαξης της ακεραιότητας και της προστασίας της υπό ρευστοποίηση συμμετοχής του υπό εκκαθάριση πιστωτικού ιδρύματος στην παραπάνω βιομηχανική επιχείρηση.



Άρθρο Δεύτερο



Το πρώτο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 1 του Ν. 4321/2015 (Α' 32) αντικαθίσταται ως εξής:



«1. Βεβαιωμένες οφειλές στη Φορολογική Διοίκηση, σύμφωνα με τον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας (Κ.Φ.Δ.), τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων (Κ.Ε.Δ.Ε.) και τον Τελωνειακό Κώδικα, δύνανται να ρυθμίζονται, κατόπιν αίτησης του οφειλέτη, εφόσον έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως και την 1η Μαρτίου 2015 και έχουν καταχωρισθεί στα Βιβλία Εισπρακτέων Εσόδων της Φορολογικής Διοίκησης μέχρι την ημερομηνία αίτησης για υπαγωγή σε ρύθμιση, με απαλλαγή κατά ποσοστό από πρόσθετους φόρους ή τέλη του Ν. 2523/1997, πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής δήλωσης ή ανακριβούς δήλωσης του Ν. 4174/2013 (ΚΦΔ) που έχουν συμβεβαιωθεί με την κύρια οφειλή και από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τους επιβαρύνουν ως ακολούθως:»



Άρθρο Τρίτο



Η ισχύς της παρούσας, η οποία θα κυρωθεί νομοθετικά κατά το άρθρο 44 παράγραφος 1 του Συντάγματος, αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τίνος έργο είναι αυτό; Πού είπε ψέμα ή ανακρίβεια ο Σοφιανός;
Άντε να τελειώνουμε με τα παρτάλια τους απολογητές του ανθρώπινου καπιταλισμού και όσους τους αβαντάρουν, που τολμάνε και αμφισβητούν ακόμη και τα δικά τους αντιλαϊκά έργα για να παραμυθιάσουν τον κόσμο, και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά επιτίθενται με φασιστικό τρόπο και στο ΚΚΕ που ανοίγει τα μάτια στο λαό. Ποιό άλλο κόμμα αποκάλυψε αυτήν την κατάπτυστη και ελλεεινή διάταξη, που έγινε μάλιστα και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου;

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 12:48 μ.μ.

Μην κάνετε τους ανήξερους παιδιά:

(από Ριζοσπάστη Τετάρτης 1-4-2015)
Κυβέρνηση: Διαγράφει πρόστιμα μεγαλοεπιχειρηματιών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8380039

Όσο για τους αυριανιστές του ΣΥΡΙΖΑ, καμία έκπληξη- όλο και πιο χυδαίοι πασόκοι. ΤΟΣΟ πολύ τους πονάει το ΚΚΕ...

ΥΓ. @ΒαθύΚοκκινο: Όσο κι αν θέλετε να μοιράσετε την κατάντια του Συριζαίου Φίλη, είναι όλη δική του. Οπότε, δεν "ξεπέρασε κάθε όριο στοιχειώδους ευπρέπειας η αντιπαράθεση" γενικά κι αόριστα όπως θα θέλατε, αλλά ο χυδαίος πασοκοαυριανισμός του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Καρφώνεστε λίγο με τις "ίσες αποστάσεις" σας...

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 1:04 μ.μ.

Μα δε ντρέπεστε κι εσείς βρε ΚΚΕδες... Να μη φτιάχνετε ένα ΚΚΕ βολικό, ήσυχο, συμπολιτευόμενο, στα μέτρα του ευγενικού κυρίου Φίλη και του ΣΥΡΙΖΑ, μια "κομμουνιστική ΑΝΤΑΡΣΥΑ" βρε παιδί μου, να γκρινιάζει λίγο, αλλά να στηρίζει την εθνική μας κυβέρνηση... Αίσχος!

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 1:13 μ.μ.

Έκανε λάθος ο Ν.Σ.
Το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης 1/4/2015 απευθυνόταν στην ΠΝΠ για τη διαγραφή προστίμων σε λαθρέμπορους και λοιπούς. Και δυστυχώς δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα...

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 3:33 μ.μ.

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=2266851

Αυτό εννοούσε ο Σοφιανός!

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 3:41 μ.μ.

Ο Σοφιανός εννοεί το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη της περασμένης Τετάρτης ( προφανώς κατά λάθος αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Παρασκευής).
http://www.rizospastis.gr/page.do?id=15670&publDate=1%2F4%2F2015&direction=1&pageNo=1

Διαγραφές προστίμων, τόκων και κάθε είδους προσαυξήσεων, και για κάθε είδους προκλητικές όσο και κραυγαλέες παραβάσεις του φορολογικού όσο και του τελωνειακού κώδικα, προβλέπεται σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), που δημοσιεύθηκε την περασμένη Παρασκευή στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως». Προκλητικά ευνοημένοι είναι ισχυρές επιχειρήσεις και επιχειρηματικοί όμιλοι, οι οποίοι, εκτός από τις απαλλαγές των προσαυξήσεις για το χρόνο της καθυστέρησης στην απόδοση των φόρων (εισοδήματος, ΦΠΑ, τέλη κ.ά.), απαλλάσσονται πλέον μέχρι και στο 100% για τα πρόστιμα πους τους επιβλήθηκαν μετά από φορολογικούς ελέγχους, όπως για λαθρεμπόριο, έκδοση εικονικών τιμολογίων, απόκρυψη φορολογικής ύλης, μη απόδοση ΦΠΑ και εδικών φόρων.
Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που φέρει την υπογραφή και του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ (αρ. φύλλου 35/27.3.2015), δηλαδή έχει ήδη και νομική κύρωση. Κατά τ' άλλα, μέχρι και χτες, δεν είχε γίνει γνωστό πότε η κυβέρνηση θα κατέθετε την εν λόγω ΠΝΠ για κύρωση από τη Βουλή (το Μέγαρο Μαξίμου ισχυριζόταν με non-paper ότι θα το έκανε προχτές Δευτέρα, χωρίς ωστόσο να καταθέσει τίποτα τελικά).
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8380039

Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο δύσκολο να το βρείτε.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 3:48 μ.μ.

http://www.902.gr/eidisi/politiki/64480/sholio-toy-kke-gia-tin-praxi-nomothetikoy-periehomenoy-tis-kyvernisis

Γιατί ο Φίλης μου θυμίζει Κουτσόγιωργα;

Που κατέληξαν οι προηγούμενοι που αποκαλούσαν το ΚΚΕ ουρά της Δεξιάς; Εύκολα ξεκινάς απο Πάκη και καταλήγεις σε Καραμανλή και εθνική "συνεννόηση"...

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 6:54 μ.μ.

κ παλι φιλοΣΥΡΙΖΑ σταση απο το ΒΚ!ευγε...οταν θα χαριζουν εκατομμυρια ευρω εκμεταλλευσης στους μεγαλους κεφαλαιουχους κ τους μαφιοζους να δω τι θα λετε!

"Κοκκινος Χμερ"

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 7:23 μ.μ.

,,,?αλητικα,,,ειναι με το αρ. φυλλου 35/27-3-15, δημοσιευμενη πραξη νομοθετικου περιεχομενο, που φερνει και την υπογραφη του τσιπρα και ευνοει τις ισχυρες επιχειρησεις, οι οποιες απαλλασσονται μεχρι και 100%, για προστιμα που τους επιβληθηκαν μετα απο φορολογικους ελεγχους, οπως για λεθρεμποριο, εκδοση εικονικων τιμολογιων, αποκρυψη φορολογικης υλης, μη αποδοση ΦΠΑ και ειδικων φορων και φυσικα εντασονται οφειλες πανω απο 1 εκατ, ευρω , οπως και στη ρυθμιση για της 100 δοσεις , στην οποια ρυθμιση (των 100), δεν ενταχθηκαν οι παραπανω παραβασεις γιατι βαση της φορολογικης νομοθεσιας θεωρουνται ποσα που ανηκουν στις αρχικες οφειλες προς το δημοσιο και ετσι οι υπηρεσιες της φορολογικης διοικησης (ΔΟΥ και τελωνεια) θεωρουσαν τα ποσα αυτα ενταγμενα στις αρχικες οφειλες, στο αρχικο κεφαλαιο και οχι στις προσαυξησεις και στους τοκους καθηστερησης, και ετσι στη συνεχεια η παραπανω πραξη νομοθετικου περιεχομενου, προχωρα στο κουρεμα καθε φορολογικης παραβασης ανεξαρτητου υψους ,,,, μωρε για του φτωχους! πληρωσε φτωχε και μη γινεσαι αλητης! ειναι αλητια να μη πληρωσης φτωχε, για την παραγκα σου μετα απο 5 χρονια, και οχι μονο, λελαπας εναντιον του μεροκαματου σου και των κρατικων δαπανων για υγεια , παιδεια κ.α.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 7:39 μ.μ.

Αν παρακολουθούσατε το Βίντεο θα διαπιστώνατε ότι ο σ. Νίκος Σοφιανός αναφερόταν στην 1η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε η Κυβέρνηση και ήταν σαφέστατος. Από παραδρομή μίλησε για για το πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη της Παρασκευής αντί της Τετάρτης.
Βεβαίως ο κ. Φίλης αντί να απαντήσει επί της ουσίας κατέφυγε σε ύβρεις και συκοφαντίες. Είναι γνωστή η τακτική!

Το πρωτοσέλιδο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Τετάρτη 1η Απριλίου 2015
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Εκβιάζει το λαό να πληρώνει χαράτσια
Χαρίζει εκατομμύρια σε επιχειρηματίες
• Η κυβέρνηση, με προκλητικό τρόπο και μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που μέχρι χτες κατάγγελλε, αποφάσισε να προχωρήσει στη διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε επιχειρηματικούς ομίλους για παραβάσεις του φορολογικού και τελωνειακού κώδικα, εφόσον ενταχθούν στις ρυθμίσεις για τις 100 δόσεις. Πρόκειται για πρόστιμα και επιβαρύνσεις που έχουν επιβληθεί για φορολογικές απάτες, λαθρεμπόριο, παρακρατήσεις ΦΠΑ, ΕΦΚ κ.ά.
• Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται το πώς η κυβέρνηση επιδιώκει να αντιμετωπίσει τις απάτες και τη διαφθορά. Χαρίζει εκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματίες και εκβιάζει το λαό να πληρώνει αγόγγυστα τους φόρους και τα χαράτσια.

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2015 στις 8:18 μ.μ.

Εννοια σας,....αυτοι ξερουν γιατι τα χωνει ο ενας στον αλλο!! Αφηστε τους,να βγαλουν τα ματια τους!! Ξερουν αυτοι!!!

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 12:14 π.μ.

Να γιατί ο Σοφιανός λέει μισές αλήθειες και ψέμματα. Να γιατί είναι διαστρεβλωτής της πραγματικότητας:

1. H ΠΝΠ χαρίζει πρόστιμα και όχι οφειλές και μάλιστα όχι όλα αλλά "κατά ποσοστό"
2. Η απαλλαγή από τα πρόστιμα αφορά και τους "μεγάλους" και τους "μικρούς". Άρα δεν αφορά μόνο το Κεφάλαιο.
3. Το Κεφάλαιο έχει την δυνατότητα να τρέχει στα Δικαστήρια για χρόνια μέχρι να πληρώσει, άν ποτέ πληρώσει. Αντίθετα, είναι οι μικροί οφειλέτες που με την διάταξη αυτή ευνοούνται κατά βάση.
4. Η ΠΝΠ ξαναθέτει σε λειτουργία την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. Ούτε αυτό σας αρέσει?

ΚΚΕ=Ουρά ΝΔ όσο και να σας τσούζει.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 12:25 π.μ.

@12:14 Εάν δεν ήσουν όπως είσαι δεν θα ήσουν Συριζαίος, δηλ. πρώην πασόκος αυριανιστής!

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 12:25 π.μ.

Εξαγγέλεις πως όταν θα γίνεις κυβέρνηση θα καταργήσεις τα μνημόνια με ένα νόμο
Εξαγγέλεις πως όταν θα γίνεις κυβέρνηση θα επαναφέρεις την ΕΣΣΕ στα 751
Εξαγγέλεις πως όταν θα γίνεις κυβέρνηση θα καταργήσεις το ν. για τις 7 Κυριακές
Εξαγγέλεις πως όταν θα γίνεις κυβέρνηση θα καταργήσεις τον ΕΝΦΙΑ
Εξαγγέλεις πως όταν θα γίνεις κυβέρνηση θα σταματήσεις τις εξορύξεις χρυσού στις Σκουριές...
Εξαγγέλεις, εξαγγέλεις, έτσι φτιάχνεις μια αριστερά του τίποτα.....

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 12:40 π.μ.

12.14. Ο Σύριζα με τους Ανελ χάρισε πρόστιμα και ΦΠΑ σε Λαθρέμπορους. Οσο και να σε Τσούζει είστε τσιράκια του Καπιταλισμού. Τα υπόλοιπα είναι Οπορτουνιστικές τρίχες

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 12:57 π.μ.

12.14 Αφου λοιπόν έχουνε λεφτά και τρέχουνε στα Δικαστήρια για χρόνια ανατροπή του Καπιταλισμού ελα στο ΚΚΕ

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 2:20 π.μ.

12:14
Τους μικροοφειλέτες τους συμπεριέλαβατε για ξεκάρφωμα.Τα αφεντικά του το κεφάλαιο θέλησε να ξελασπώσει ο ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικά αν δεν κόπτονταν για τους μεγαλοαπατεώνες τότες δεν θα τους συμπεριελάμβανε στην νεα ρύθμιση.Τα βεβαιωμένα πρόστιμα για φορολογικές απάτες προς το Δημόσιο είναι άμεσα απαιτητές και δεν υπόκεινται σε διακαστικές διαδικασίες και για τα οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν προχωρούσαν στην είσπραξη τους για τους ευνόητους λόγους τους οποίους ακολουθεί πιστά και η συγκεβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 7:48 π.μ.

Για να παραφράσουμε τη γνωστή λαϊκή ρήση ...«μεταξύ ... καπιταλιστών ειλικρίνεια»!"

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 9:26 π.μ.

Για μια ακόμα φορά ξεβρακώθηκε η κυβέρνηση! Με το να πετάς τη μπάλα στην εξέδρα κ.Φίλη δεν πείθεις κανένα! Ούτε την πιτσιρικαρία της Ανταρσυας!

Σταύρος

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2015 στις 11:00 π.μ.

φραπεσ/ Αγαπητο "βαθυ",οσο δεν απαντας ,τοσο με πειθετε οτι ξερογλυφεστε για επιστροφη στο τιμημενο..ουτε ο χριστος τοσα μαγουλα..βρε,μπας κι ειστε κρυφομπρεζνιεφικοι..η απλα εκλαμβανετε τα "σχολια" ως "ενδιαφερον" για συντροφους "παραστρατημενους"..εννοια σας , κι αν ποτε ερθουν στα πραγματα εσας θα "φανε" πρωτα!

6 Απριλίου 2015 στις 1:43 μ.μ.

Το να φωναζει ο αλήτης "αλητη" είναι σαν να φωναζει ο κλέφτης "κλέφτη". Το να φωνάζει το ίδιο δυνατά κι ο εκπροσωπος του ΚΚΕ (μπορούσα να κάνει αλλιώς;) δεν ωφελει την αληθεια που θέλει να πει το ΚΚΕ... Κι η αλήθεια είναι οτι με πρόσχημα της ανάγκη να συλλέξει απλήρωτους φόρους, αυτή η κυβέρνηση φτάνει στο σημείο να κάμει σκόντο και στην λαθρεμπορία (την οποία, υποτίθεται, θέλει να πατάξει). Αυτό όμως χάθηκε στην κακοφωνία, και το Βαθυ Κόκκινο ιστολόγιο δυστυχώς συμβάλλει σε αυτήν την απώλεια, επιτρέποντας την καλλιέργεια της εικόνας ότι "όλοι (και το ΚΚΕ μαζί) είναι εναντίον του Σύριζα", καλύπτοντας εν προκειμένω την αλήθεια οτι ο Σύριζα είναι με το κεφάλαιο.

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 10:08 μ.μ.

12.25 και συ αν δεν ησουν κνιτακι θα σουν φυσιολογικο ατομο.
2.20 και το ανοιγμα της βιομ. ζαχαρης παλι για ξεκαρφωμα το κανανε!

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2015 στις 11:15 μ.μ.

ωραία όλα αυτά περί συριζα αλλά και το υπηρετικό προσωπικό του σαμαρά που λέγεται Σοφιανός δεν μπορεί να μιλάει. Και είναι προσβολή να δίνει βήμα το ΒΚ σε πατενταρισμένους προβοκάτορες και αντικομμουνιστές που προπαγανδίζουν ότι "οι απεργοί εκβιάζουν την κυβέρνηση". ΤΕΛΟΣ οι πράκτορες της αστικης τάξης μέσα στο κίνημα. Μην τους δίνετε βήμα πια.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:43 π.μ.

10.08 Σε σχέση με εσένα που είσαι Οπορτουνιστής είναι πολυ καλύτερος. Πες μας κάτι για τα πρόστιμα που χάρισε σε Λαθρέμπορους ο συριζανελ.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:35 π.μ.

Για την βιομ.ζάχαρης δεν ξέρω αλλά οι οι μεγαλοαπατεώνες και τα αρχιλαμόγια ξελάσπωσαν μια χαρά με την αμέριστη βοήθεια του συριζα.Στο ραδιοκοκινο εξαπολούσαν άθλιους μύδρους στην εκπομπή του αρβανίτη εναντίων των απολυμένων συμβασιούχων καθαριστριών του Υπ.Οικ που κινητοποιούντε για να εφαρμοστούν οι προεκλογικές εξαγγελίες του συριζα που αφορούσαν την άμεση επαναπρόσληψή τους που θα πραγματοποιούνταν με νομοθετική ρύθμιση και αντί αυτού εισπράτουν την μετεκλογική απύθμενη υποκρισία και κοροιδία των κυβερνητικών στελεχών κάνοντας φανερό οτι η στήριξη που παρείχε ο συριζα στον αγώνας τους αποσκοπούσε μονάχα στην ψηφοθηρική εκμετάλλευση χρησημοποιόντας μάλιστα την γνωστή απο τα παλία μέθοδο του κοινωνικού αυτοματισμού βάζοντας μπροστρά μια άλλη απολυμένη καθαρίστρια του Υπ.Οικο αορίστου χρόνου για να επιτεθεί και να αδειάσει τις συνεδέλφισες της θεωρόντας και αυτή οτι γλύφοντας και παίζοντας τα βρώμικα πολιτικά σχέδια της κυβέρνησης θα σώσει το τομάρι της

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:09 μ.μ.

2.35 Αν δεν ξέρεις για την βιομηχανία ζάχαρης,να ξεραθείς να πάς να μάθεις σιχαμένε κνίτη.Οπως ''έμαθες'' για τους μεγαλοαπατεώνες και τα λαμόγια,να τσακιστείς να μάθεις για όλα και να μην πιστεύεις τα ψέμματα της κωλοφυλλάδας του Περισσού.
Οι τελευταίοι που θα μιλήσουν για εκμετάλλευση αγώνων και ψηφοθηρικούς σκοπούς είναι το υπηρετικό προσωπικό του Σαμαρά και Βενιζέλου.Είναι η σταλινική πέμπτη φάλαγγα μέσα στο λαό και στό κίνημα,είναι το προδοτικό έκτρωμα με το όνομα ΚΚΕ.
Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί τους κοροιδεύουν για δεκαετίες και τους έχουν απομονώσει και στο 5%.Τους έχουν πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας,εκεί που ανήκουν πραγματικά.
Αρκετά παίξατε με τις τύχες αυτού του λαού πολιτικοί απατεώνες που σας ενδιαφέρουν οι μπίζνες και το μαγαζάκι σας.Αυτά τελείωσαν σταλινικοί σκελετοί και εφιάλτες του λαού.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:20 μ.μ.

12.43
Καλέ μου φίλε είσαι προβοκάτορας σαν το ρετάλι το Σοφιανό καλέ μου φίλε.Ο Σοφιανός έχει συμφέρον καλέ μου φίλε να λέει αυτές τις αηδίες γιατί μασάει καλά σαν επαγγελματικός κοπρίτης του κώματος καλέ μου φίλε.Αν δεν πεί ψέμματα και προβοκάτσιες στα κανάλια,θα τον σχολάσουν και θα μείνει άνεργος ο κοπρίτης καλέ μου φίλε.Εσύ που είσαι φτωχομπινές και δεν μασάς απο το κώμα,δεν έχεις καμμιά δουλειά με αυτούς τους πολιτικούς αλήτες καλέ μου φίλε.Στο λέω για το καλό σου επειδή σε συμπάθησα χαιρετώ.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 12:47 μ.μ.

12.20 KKE θα συνεχίσει να υπάρχει χωρίς να μπαίνει σε κυβέρνηση με τους Καπιταλιστές στην εξουσία. Πες μας τώρα και για τα λεφτά που χάρισε σε λαθρέμπορους ο Συριζανελ.

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:21 μ.μ.

@12:09
Επειδή εγώ ξέρω για τη Βιομηχανία Ζάχαρης, μπορούσαν να τη φωτογραφίσουν μέσω της (χουντικής...) ΠΝΠ. Όμως, αυτοί επέλεξαν να φωτογραφίσουν τους λαθρέμπορους με δικαιολογία τα πρόστιμα στη Βιομηχανία Ζάχαρης...

ΥΓ: Η αλητεία του Φίλη και των λοιπών ΣΥΡΙΖΑίων δεν έχει κανένα φραγμό: σκυλεύουν νεκρούς για να κρύψουν τις πομπές τους...

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 2:26 μ.μ.

12.09 Οπότε μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Αφού δεν υπάρχει ΚΚΕ τη σε νοιάζει ολα καλά. Πες μας για τον ΦΠΑ και τα πρόστιμα που χάρισε ο σύριζα σε λαθρέμπορους. Και κάτι για τον Κατρούγκαλο και τις μίζες 12%

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2015 στις 7:25 μ.μ.

2.26 Εχει τρελαθεί τη να σου απαντήσει. Περιμένει να του πούνε και μετά θα σου πει.

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2015 στις 11:55 μ.μ.

Το κκε των μπάζων, το κκε των σκουπιδιών, το κκε του τίποτα
Είδηση:
Το ΚΚΕ στον... κόσμο της διαπραγμάτευσης
Ως γνωστόν, το ΚΚΕ έχει επιλέξει την «δομική αντιπολίτευση», δηλαδή το να λέει «όχι σε όλα» ανεξαρτήτως... περί τίνος πρόκειται.
giokas-giannis1

Και, παρότι ο Περισσός έχει ακόμη συλλογικές μνήμες από φυλακές, μακρονήσια και βασανιστήρια, χθες οι βουλευτές του ΚΚΕ ανακοίνωσαν ότι καταψηφίζουν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' γιατί... λειτουργεί αποπροσανατολιστικά από την διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

«Δεν ψηφίζουμε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' γιατί ανοίγει μια συζήτηση αποπροσανατολιστική για τις φυλακές την περίοδο που προχωράνε οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και κατατίθεται η λίστα με τις νέες δεσμεύσεις της χώρας», απεφάνθη ο βουλευτής Γιάννης Γκιόκας, αφήνοντας άναυδους τους πάντες στη Βουλή.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 12:13 π.μ.

Ο συριζαίος με τους αφρούς στο στόμα αν έχει την ευγενή καλοσύνη (αφού τους σκουπίσει πρώτα) θα μπορούσε να μας απαντήσει και τα παρακάτω;

1. Τι απέγινε με τα μνημόνια που θα καταργούνταν με ένα νόμο κι ένα άρθρο;
2. Γιατί υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την παράταση του μνημονίου στις 20-2;
3. Γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν και να εφαρμόζονται κανονικά οι 400 και πλέον εφαρμοστικοί νόμοι;
4. Τι απέγινε ο κατώτατος μισθός στα 751;
5. Τι απέγινε ο 13-14ος μισθός και σύνταξη;
6. Γιατί συνεχίζεται η είσπραξη όλων των αντιλαικών χαρατσιών και μονιμοποιείται ο ΕΝΦΙΑ με το ένα ή το άλλο όνομα;
7. Τι απέγινε το "σταμάτημα των ιδιωτικοποιήσεων"; Γιατί συνεχίζονται; (ΟΛΠ,περιφερειακά αεροδρόμια κλπ);
8. Γιατί κουρέψατε ακόμα και τα ψίχουλα του περιβόητου "προγράμματος της Θεσσαλονίκης" και τα δίνετε μόνο σε όσους έχουν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ εισόδημα ως 400ε; Αυτή είναι η "αριστερή", "φιλολαϊκή" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ;
9. Γιατί αναγνωρίζετε ΟΛΟ το χρέος (που τάχα θα κουρεύατε) και δηλώνετε ότι θα πληρωθεί στο ακέραιο και στην ώρα του;
10. Γιατί συνεχίζεται η επιτήρηση, η αξιολόγηση, η τρόικα (ξαναβαφτισμένη);
11. Γιατί βάζετε χέρι (κι εσείς) στα Ταμεία και στην περιουσία του λαού;

Αυτές τις λίγες απορίες αν μπορεί ας μας τις απαντήσει. Αν όχι, καλά θα κάνει κατά την ταπεινή μου γνώμη τουλάχιστον να το βουλώσει και να μην βρίζει σαν θρασύδειλος χρυσαυγίτης. Αν δε μπορεί τίποτα άλλο, ας σεβαστεί τους ανθρώπους που διαβάζουν εδώ πέρα μέσα τουλάχιστον

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 12:26 π.μ.

11.55 Και πολύ σωστά απεφάνθη το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ έχει επιλέξει την Εργατική Λαικη Αντιπολίτευση με στόχο την ανατροπή του Καπιταλισμού. Και σίγουρα το τη λέει ο οπορτουνισμός μας αφήνει αδιάφορους.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 12:32 π.μ.

11.55 Μη λερώνεις τους Κομμουνιστές με τα ταξικά ναυάγια.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2015 στις 12:35 π.μ.

12.13 Τη να σου απαντήσει ο Καημμένος για το μνημόνιο που υπογράψε ο Συριζανελ. Ακόμα τρώει κουτόχορτο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger