Home » , » Της τζούρας το ανάγνωσμα

Της τζούρας το ανάγνωσμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Μαΐου 2020 | 7:24 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Οπως έγραφα και χτες είναι απροσπέλαστο για μένα, το ανώτερο επίπεδο επιχειρημάτων με το οποίο διεξάγεται η πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων εξουσίας.
Αν και εξέφρασα την αδυναμία μου να γίνω κοινωνός αυτού του δομημένου αξιοσημείωτου τρόπου ανταλλαγής επιχειρημάτων, θα κάνω μια προσπάθεια να τον προσεγγίσω.

Ευελπιστώ ότι σ' αυτή μου την προσπάθεια θα με συνδράμει και το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδίδοντας παρόμοια ανακοίνωση με την χθεσινή της Ν.Δ.

Μάλιστα από την Κομμουνδούρου αναμένουμε πιο εμπεριστατωμένη τοποθέτηση από την χθεσινή, λακωνική, του κυβερνητικού κόμματος που περιορίστηκε σε μια φωτογραφία με τον πρώην υφυπουργό υγείας.
Κι αυτό το υποθέτουμε στο ότι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη δεν φουμάρει ένα κλασικό αλλά -αν διακρίνουμε καλά- κάνει τζούρες από ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Υποθέτουμε δηλαδή ότι αυτό θα περνάει πολλαπλά βαθυστόχαστα νοήματα που εμείς οι απαίδευτοι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.

Υ.Γ: Δεδομένο πρέπει να θεωρήσουμε ότι όλοι οι αξιοσέβαστοι λειτουργοί της ενημέρωσης, θα προβάλλουν στις σχετικές εκπομπές τους, την φωτογραφία της κ. Μπακογιάννη, καθώς και ότι δεν θα παραλείψουν να την συμπεριλάβουν στις αναρτήσεις τους έγκυροι ενημερωτικοί ιστότοποι όπως enokos, liberal κ.α., όπως έκαναν χτες με την εικόνα του καπνίζοντα Πολάκη.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger