Home » , , » Μασκοφόροι και Νταβέληδες με “διαφημιστή” τον δημοσιογράφο Καμπουράκη.

Μασκοφόροι και Νταβέληδες με “διαφημιστή” τον δημοσιογράφο Καμπουράκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαΐου 2020 | 6:39 μ.μ.

Αν σήμερα υπάρχει μια ομάδα που κάνει ερευνητική-αποκαλυπτική δημοσιογραφία είναι αυτή που αποτελεί την συντακτική ομάδα της εφημερίδας Documento.
Και προς αποφυγή κάθε παρανόησης, έχουμε τοποθετηθεί εδώ και χρόνια για το εκδοτικό εγχείρημα του Κώστα Βαξεβάνη και εξακολουθούμε να επιμένουμε σ' αυτές τος εκτιμήσεις μας.

Διαβάζοντας, λοιπόν, τις νέες αποκαλύψεις που γίνονται στο τεύχος που κυκλοφορεί, για την περίφημη "επένδυση"-μπίζνα με το εργοστάσιο παραγωγής μασκών, που κάνει ο πρωθυπουργικός φίλος Αχιλλέας Νταβέλης, ασυναίσθητα σου έρχεται στο μυαλό η ρήση του Νίκου Ζαχαριάδη για τον "κομπραδόρικο παρασιτικό καπιταλισμό που συντηρεί η μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας".

Μέσα από την ιστορία του Λαρισαίου επιχειρηματία, στελέχους της Ν.Δ και φίλου των οικογενειών Μητσοτάκη-Μπακογιαννη, παρουσιάζεται όλη η εικόνα της λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος.
Χαριστικές συμβάσεις, νόμοι που γίνονται και νόμοι που καταργούνται για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα πλουτοκρατών, κραυγαλέες πολιτικές και δικαστικές αποφάσεις, ο ρόλος πολιτικών, και δικαστικών παραγόντων, η "περίεργη", εμπλοκή δημοσιογράφων και ΜΜΕ, σε σκανδαλωδεις υποθέσεις ... Απ' όλα έχει ο καπιταλιστικός βούρκος.

Κι αν κάτι είναι το αξιοσημείωτο, σ' αυτή την συγκεκριμένη υπόθεση, που αναφέρεται το δημοσίευμα, είναι ο προκλητικός τρόπος που γίνονται όλα αυτά μπροστά στα μάτια μας.

Η ανυπαρξία μαζικού οργανωμένου εργατολαϊκού κινήματος έχει κάνει τις δυνάμεις του κεφαλαίου και του υπηρετικού τους πολιτικού προσωπικού, να μην κρατούν πια ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα και να ενεργούν με τεράστια προκλητικότητα και απίστευτη θρασύτητα. Διαβάστε τι ακριβώς εννοούμε.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger