Home » , » Μπροστά στην Μ. Ζαχαρέα, ο "Μακελάρης" πάει για βραβείο Πούλιτζερ

Μπροστά στην Μ. Ζαχαρέα, ο "Μακελάρης" πάει για βραβείο Πούλιτζερ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 | 9:12 μ.μ.

Του Σ. Λ

Τώρα θα μου πείτε ότι μπροστά σ' όλα αυτά που παρακολουθούμε, από τότε που ανέλαβαν την κυβερνητική εξουσία, οι "άριστοι" της Ν.Δ, είναι ανθυπολεπτομέρεια να σχολιάζουμε το ότι η σύζυγος βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος, παίρνει συνέντευξη από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Αυτό για τα δικά μας πολιτικά δρώμενα, γιατί υποθέτουμε, ότι αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο σε κράτη που κρατούν τα στοιχειώδη προσχήματα λειτουργίας της αστικής δημοκρατίας, θα γινόταν ψιλοχαμός.
Δημοσιογραφικές Ενώσεις θα κυκλοφορούσαν ανακοινώσεις οι οποίες θα στιγμάτιζαν το γεγονός, θα σχολιαζόταν πολλαπλώς το θέμα και σε κάθε περίπτωση δεν θα περνούσε απαρατήρητο.
Στην εποχή, όμως, της νεοδημοκρατικής κανονικότητας ... είναι απλώς Δευτέρα.

Παρακολουθώντας, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο η Μάρα Ζαχαρέα, πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλήγω στην διαπίστωση ότι μπροστά στον τρόπο που επιτελεί στο "λειτούργημά" της, ο Σ. Χίος του "Μακελειού" αξίζει βραβείο Πούλιτζερ.  

Κατανοητό είναι ο Μητσοτάκης να θέλει να δίνει συνεντεύξεις "θερμοκηπίου" με στημένες ερωτήσεις και αν χρειαστεί να καθοδηγεί τον δημοσιογράφο -όπως στην περίπτωση με τον Πορτοσάλτε.

Δεν είναι όμως εντελώς προκλητικό και για την θεσμική θέση που κατέχει, να κάνει μια τόσο ολοφάνερα  προσυνεννοημένη παρουσία στον τηλεοπτικό δίαυλο παραχωρώντας συνέντευξη στην γυναίκα του βουλευτή του Θ. Ρουσόπουλου;

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πια; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger