Home » , » Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Κοίτα άτομα που θήτευσαν διοικητές της ΕΥΠ!

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Κοίτα άτομα που θήτευσαν διοικητές της ΕΥΠ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 | 4:33 μ.μ.

Είναι μερικά πράγματα που εμείς όση προσπάθεια και να κάνουμε δεν μπορεί να αντιληφθούμε.

Προσέξτε. Η ΕΥΠ/ΚΥΠ εξ' ορισμού είναι η πιο βρόμικη και ταυτόχρονα η πιο νευραλγική υπηρεσία του Ελληνικού κράτους. 
Λογικά, θα ανέμενε κανείς αυτόν που τοποθετεί κάθε φορά η κυβέρνηση να καθοδηγεί και να έχει υπό τις εντολές του τους "μυστικούς πράκτορες" θα ήταν ένα άτομο πανέξυπνο, και θα "έπιανε πουλιά στον αέρα" στην καθ' ομιλουμένη.

Σ' αυτό το πόστο θήτευσε για ένα διάστημα το 2009, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, διορισμένος από την κυβέρνηση της Ν.Δ
Απ' αυτή την άποψη μας φαίνεται εντελώς αδιανόητο να παρακολουθούμε τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ να εκφράζεται μ' αυτόν τον τρόπο στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο του Κουρτάκη Παναγιώτη Τζένο. 
Να αποκαλεί δηλαδή «σούργελο» και «καριόλα» την σύζυγο του πρώην υπουργού Αμυνας Ελενα Τζούλη και να ισχυρίζεται ότι ο Καμμένος μπούκαρε στο γραφείο του Τσίπρα 11 το πρωί μεθυσμένος όπου βρισκόταν ο Παπαγγελόπουλος και τσακώθηκε μαζί του.

Το αλήτικο εξουσιαστικό λεξιλόγιο του πρώην αναπληρωτή υπουργού δικαιοσύνης  στην κυβέρνηση Τσίπρα, σε μας δεν λέει τίποτα.
Οι νεοδημοκράτες έχουν πρόβλημα μ' αυτόν τον ακραιφνή Καραμανλικό που τους "πούλησε" και πήγε με τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Γι΄αυτό και του την έχουν στημένη στην γωνία και ετοιμάζονται να τον παραπέμψουν σε ειδικό δικαστήριο για τα αδικήµατα της σύστασης συµµορίας, δωροληψίας κρατικού αξιωµατούχου, εκβίασης, κατάχρησης εξουσίας, ηθικής αυτουργίας σε κατάχρηση εξουσίας κ.ά. 

Μικροπολιτικές σκοπιμότητες όλα αυτά. Το θέμα είναι ότι έχουμε έναν πρώην διοικητή της ΕΥΠ να μιλάει τόσο ανεύθυνα στο τηλέφωνο και για τέτοια σοβαρά ζητήματα κάτι που δεν θα το έκανε ούτε ο 15χρονος πιτσιρικάς που έχουμε "μαθητευόμενο" ρεπόρτερ στο blog μας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger