Home » , » Μια πηγάδα, που είναι μια πηγάδα, όταν χρειάζεται;

Μια πηγάδα, που είναι μια πηγάδα, όταν χρειάζεται;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 | 3:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σουλτάνε μου. Μήπως σου λείπει κανένα αεροπλανάκι; Δεν κάνουν μπανιστήρι, δεν μπαίνουν κρυφά σε σπίτια των άλλων. Δεν έχεις ακούσει για προσωπικά δεδομένα;
Πήγες να πάρεις μάτι τη Ρώσικη Αρκούδα; Πας καλά;

Φίλοι, φίλοι αλλά όχι και να μπεις στην αυλή του Πούτιν χωρίς άδεια. Ο Καύκασος είναι της Ρωσίας. Ρώτα τους Γεωργιανούς να σου πουν τι παθαίνουν, όσοι πειράζουν αρκουδάκια. Έρχεται η μαμά αρκούδα και τους αρχίζει στις σφαλιάρες.

Αλλά δεν έχουμε μόνο πόλεμο, έχουμε και κορονοϊό. Επίσημα πάμε θαυμάσια. Οι Άγγλοι δεν κουβαλάν παρά μόνο λίρες. Δεν τους κάνουμε τεστ, μην τους κακοκαρδίσουμε. Μη σηκωθούν να φύγουν.
Κι αν κάποιος γέρος πεθάνει από πνευμονία, έχουμε ιατροδικαστές που θα πουν πως πήγε από πέσιμο ή από χέσιμο. Ή πως έπεσε μες στα σκατά, το οποίο είναι συνδυασμός των παραπάνω.

Δεν πεθαίνει κανείς από Covid -19 το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Χαλάει ο Τουρισμός. Και τα κρούσματα που λένε, δεν είναι για τώρα. Είναι για όταν αρχίσουν οι πλειστηριασμοί.
Τότε θα μας κλείσουν μέσα για να μας πετάξουν μετά έξω! Μπερδευτήκατε;

Κι εμείς. Οι Έλληνες καταστράφηκαν από την πολιτική Μητσοτάκη, αλλά τον ψηφίζουν! Τουλάχιστο έτσι λένε τα γκάλοπ. Και ξέρουμε που έγιναν: Ή σε γραφεία της ΝΔ, ή σε ψυχιατρικές κλινικές. Τρέλα με κορδέλα.

ΑΕΚΑΡΑ κάνε ένσταση να δω τη φάτσα του Σαββίδη. Δε σου φταίει κανείς Ιβάν. Ένα χαρτί βρε συ, ούτε αυτό δεν είστε ικανοί να κάνετε; Θέλατε και κόντρες με τον κουμπάρο - τρομάρα σας.

Τελικά εμείς σώζουμε το Σουλτάνο. Θα δώσουμε τώρα ΑΟΖ στους Τούρκους, και τα υπόλοιπα στους Γερμανούς.

Έρχεται το νέο Μνημόνιο. Αλλά για τα ΜΜΕ πάμε πολύ καλά. Πετάμε! Προς τα κάτω, προς τον πάτο του γκρεμού. Μήπως να μας απασχολήσει η πρόσκρουση με τα βράχια της χρεοκοπίας;

Νέα λίστα Πέτσα ετοιμάζουν στη ΝΔ. Τα προηγούμενα χρήματα τα φάγανε. Τώρα θέλουν άλλα. Άλλα 2 μύρια στο Αλαφούζο και 4-5 στο Μαρινάκη αυτή τη φορά, γιατί πριν παρεξηγήθηκε. Μόνο 1,5 εκατομμύριο; Τους τα πέταξε στα μούτρα!

“Οξύ αστυνομικό οίδημα”. Αν ήταν χειμώνας θα έλεγαν πήγε από Κορονοϊό. Από φασισμό πήγε ο Βασίλης, αλλά δεν το λένε.

Μια που είπα φασίστες είδα Μπογδάνο και Κασιδιάρη μαζί με καμιά δεκαριά άλλους ναζί. Κυκλωμένους από μπάτσους. Οι οποίοι τους φύλαγαν. Γιατί οι μπάτσοι φυλάνε εγκληματίες ακροδεξιούς και όλους τους υπόλοιπους τους σκοτώνουν στο ξύλο.

Μια πηγάδα, που είναι μια πηγάδα, όταν χρειάζεται;

Ένας άλλος κηφήνας της ΝΔ καταδικάστηκε για πλαστογραφία. Με αυτό το νέο πτυχίο πάει για υπουργός. Έχει μόρια. Τσίπα δεν έχουν αλλά δε βαριέσαι. Έχουν το Κράτος, τη “Δικαιοσύνη”, τα ΜΜΕ, το Παρακράτος, τους Μπάτσους, δεν μπορεί να τα χουν όλα.

Βόρεια Μακεδονία. Βγήκε ο Ζάεφ. Κρίμα! Ήθελα για πλάκα να βγουν οι εθνικιστές, να ακυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σιγά μην το έκαναν βέβαια, αλλά θα γελούσαμε πολύ αν γίνονταν.
Να βλέπεις τον Κούλη να τρέχει να υπερασπίζεται στη Συμφωνία των Πρεσπών. Πόσο καλή είναι η πρώην καταστροφική, προδοτική Συμφωνία κλπ και πως πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα!
90% η Συμφωνία είναι γλυκιά σα μέλι. Όχι το νοθευμένο, που απέσυρε ο ΕΟΦ, το κανονικό. 10% είναι το ΚΚΕ που επιμένουμε να είμαστε αντίθετοι σε ό,τι λένε οι ΗΠΑ. Καλά κάνουμε, αλλά δε μας ακούνε και βαράνε συνέχεια το κεφάλι τους.

Καλέ δεν θέλει η ΝΔ να παρέμβει στη Δικαιοσύνη. Τι σχέση έχει άλλωστε με δίκαιο; Τους δικαστές θέλει να ελέγχει 100%. Κι όποιος δεν υποτάσσεται τον τρώει η μαρμάγκα.

5,9 δις το Έλλειμμα. Πως μεγάλωσε έτσι; Και πόσο γρήγορα. Εμ είναι ανάλογο το πόσο γρήγορα τρώνε οι νεογιδοκράτες το δημόσιο χρήμα.

“Τα πάμε καλύτερα από ότι περιμέναμε”! Λένε οι κηφήνες της ΝΔ. Δηλαδή τι περίμεναν; Πως θα κρεμούσε ο κόσμος με το πλιάτσικο που έκαναν.

Χιλιάδες Έλληνες επισκέφτηκαν την Τουρκία παρά την μετατροπή του μουσείου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Λοιπόν φασιστάκια. Έχουν καλύτερες τιμές οι γείτονες. Εφόσον συμφέρουν, ψωνίζουν από κει. Τα ψίχουλα που άφησε Μητσοτάκης δε φτάνουν ούτε για το ρεύμα.
Ο άλλος μπήκε στην εφορία με τσεκούρι. Εμάς δεν μας άφησαν ούτε σώβρακο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger