Home » , » Η ένστολη αλητεία, από την βαρβαρότητα και την κτηνωδία πέρασε στο "επίπεδο", να πουλάει τρέλα,

Η ένστολη αλητεία, από την βαρβαρότητα και την κτηνωδία πέρασε στο "επίπεδο", να πουλάει τρέλα,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 | 6:39 μ.μ.

Δεν μπορούσαν να υπολείπονται σε θράσος, προκλητικότητα και γκεμπελισμό αυτοί που συντάσσουν τα δελτία τύπου της αστυνομίας απ' τον πολιτικό τους προϊστάμενο. 

Την στιγμή που έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ έχουν πλημμυρίσει από βίντεο, δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, φωτογραφίες και μαρτυρίες για το μπουλούκι της ένστολης αλητεία που σακάτεψαν στο ξύλο δυο νέα παιδιά, οι μπάτσοι είναι στο δικό τους σύμπαν που τα παραπάνω γεγονότα δεν το επηρεάζουν.

Ολοι παρακολουθήσαμε οπτικό υλικό  απ' το οποίο διαπιστώνεται ότι μπάτσοι  της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» επιτίθενται  σε δύο διαδηλωτές, έξω από κτίριο της ΑΣΟΕΕ,. οι οποίοι το μόνο "παράπτωμα" που διαπράττουν είναι ότι κρατούν σημαίες της οργάνωσής τους, (Ροσινάντε).
Τους ρίχνουν κάτω, τους ξυλοκοπούν αλύπητα και τους συλλαμβάνουν. Ξεσκίζουν τις σημαίες, και παρουσιάζουν τα κοντάρια τους, σαν ρόπαλα.
"Φυτεύουν" στο σακίδιο ενός από τους συλληφθέντες μια μολότοφ για να επικαλεστούν στην δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος τους «αποδεικτικά στοιχεία».

Και δεν φτάνουν όλα αυτά. Πάνε να μας βγάλουν και τρελούς, έχοντας την απαίτηση να μην πιστέψουμε στα μάτια μας τα όσα παρακολουθούμε σε μια σειρά βίντεο στα οποία παρουσιάζεται το όλο σκηνικό.

Κυκλοφορούν, λοιπόν, οι μπάτσοι μια ανακοίνωση μνημείο θράσους και ψευδολογίας. Κάνουν λόγο ότι συνέλαβαν 3 άτομα γιατί "επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της Ομάδας «ΔΡΑΣΗ» πετώντας εναντίον τους πέτρες, γυάλινα μπουκάλια κ.α. αντικείμενα".
Και το παραμύθι τους συνεχίζεται: "Κατασχέθηκε αυτοσχέδιος εμπρηστικός εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από πλαστικό μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένη κροτίδα που ερρίφθη κατά των αστυνομικών και ευτυχώς δεν εξερράγη".

Τι να σχολιάσεις; Η ένστολη αλητεία, από την βαρβαρότητα και την κτηνωδία πέρασε στο "επίπεδο", να πουλάει τρέλα, προσπαθώντας να βγάλει όλους/ες εμάς τρελούς.

 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Ιουλίου 2020 στις 9:50 μ.μ.

Σαν το ΚΚΕ κάνετε με τις μολότωφ... Σιγά πια! Άλλωστε με μολότωφ γίνονται οι επαναστάσεις. Τι όχι;

Πέτρος

ΥΓ: Κανονικά, έτσι όπως περιγράφετε το διαδηλωτή της Ροσινάντε ("ειρηνικό διαδηλωτή", κάτι σαν τους ΠΑΜίτες), θα άξιζε τα συγχαρητήρια του Χρυσοβορίδη...

17 Ιουλίου 2020 στις 4:31 μ.μ.

μα σκοπος του Χρυσοχοιδη δεν ειναι να γινονται ειρηνικες διαδηλωσεις,αλλα να μην γινονται καθολου,να μην αντιστεκομαστε,να μην μιλαμε,να φοβομαστε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger