Home » , » Το έπος του καναπέ.

Το έπος του καναπέ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 | 10:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το έπος του εβαπορέ ήταν οι ηρωικές μάχες των Ελλήνων καταναλωτών στα Σούπερ Μάρκετ το 1987, οι οποίες στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία: Άφησαν πίσω τους άδεια ράφια. “Αέρα και τα φάγαμε”! Τυριά, ζυμαρικά κονσέρβες... Η χαρά του εμπόρου. Ότι παλιό υπήρχε στην αποθήκη μοσχοπουλήθηκε.

Σήμερα ήρθε η ώρα να γράψουμε καινούριο έπος. Το έπος του καναπέ! Από το σπίτι μας, όπου είμαστε κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, οι ατρόμητοι ήρωες μας θα κατατροπώσουν τον Τουρκικό στόλο παίζοντας World of Warships! Με το πιτόγυρο στο ένα χέρι και το ποντίκι στο άλλο θα βουλιάξουμε την Τουρκική ναυαρχίδα. Όταν βέβαια κάποιοι αφήσουν τις τσόντες και ασχοληθούν με τον πόλεμο που έχουμε...

Νεοέλληνα, καλέ μου άνθρωπε! Είναι άλλο ο ψηφιακός κόσμος και άλλο ο πραγματικός. Άλλο να χτίζεις σπίτι στα λόγια και άλλο στην πράξη. Δεν έχουμε φράγκο καρδιά μου, κι ο Κούλης έφερε νέο Μνημόνιο. Δε θα τη βρούμε από τους Τούρκους, από τοκογλύφο θα πάμε.

Διάβασα και γέλασα. Η αφέντρα Μέρκελ απέτρεψε (λέει) πόλεμο μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Πόσο ψεύτες και πόσο γλείφτες ταυτόχρονα! Για να γίνει πόλεμος πρέπει για κάτι να πολεμήσει ο άλλος. Δεν έχουμε τίποτα, πάρτε το χαμπάρι. Ο αποστάτης μπαμπάς του σημερινού καταλληλότερου μαφιόζου πούλαγε βραχονησίδες το '90. Μιλάω κυριολεκτικά, τις πούλαγε σε ξένους! Με πωλητήριο, συμβόλαιο κλπ.

Αποπροσανατολισμός είναι όλα αυτά. Αφού δεν έχουμε ΑΟΖ τι παραβιάζουν οι Τούρκοι; 6 Μίλια έχουμε χωρικά ύδατα. Και σαν ηλίθιες κότες που είναι οι πολιτικοί, έκαναν 10 μίλια τον εναέριο χώρο μόνο και μόνο για να έχουμε προβλήματα. Και βέβαια κάποιοι να παίρνουν μίζες από τα εξοπλιστικά.

Διάβασα πως κάποιοι ξανασκέφτονται την αγορά πανάκριβων φρεγατών από τη Γαλλία. Εκείνος που κερδίζει λοιπόν από το σημερινό θέατρο είναι ο Μακρόν. “Πάρτε σε 5 χρόνια 2 πλοία που στοιχίζουν 10”!

Δεν έγινε πόλεμος το 1974, που μπήκαν στην Κύπρο, δεν έγινε το 1987, που ήμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση, θα γίνει τώρα που χρεοκοπήσαμε; Γιατί; Για να χαθεί το Αιγαίο; Η Θράκη;

Στρατηγοί του καναπέ, ξέρετε την κατάσταση της Οικονομίας; Είμαστε ήδη σε πόλεμο. Σε κατοχή! Μείον 20% ο μισθός από πέρυσι! Που από το 2008 μειώνεται συνέχεια. 12 χρόνια πετσόκομμα και πλιάτσικο!

Ο Κούλης ταΐζει σανό τα γίδια του. Τα έχουν συμφωνήσει όλα. Στην συνάντηση που κάρφωσε ο Τούρκος βεζίρης για να εξευτελίσει ακόμα περισσότερο τα γιουσουφάκια των απογόνων των SS!

Αν ασχοληθούμε με το τι μας έφερε ο Μητσοτάκης από την ΕΕ, θα πρέπει βάλουμε βαζελίνη στο ΚΙΝΑΛ μας, για να μην τσούζει το νέο βαρβάτο Μνημόνιο. 31,5 πόντους ακούω, το 72 δεν το πιστεύω. Θα βογκήξουμε!

Ανεργία, Ύφεση, Χρέη, Σκάνδαλα. Χούντα!

“Απαιτείται ενότητα”. Να το πουν στους μπάτσους που χτυπάνε χωρίς λόγο. Στους φασίστες τους που βρίζουν χυδαία και απειλούν. Στους εισαγγελείς που διώκουν πολιτικούς αντιπάλους.

Κι αν κάνουν κανένα αστείο και μας δώσουν όπλα; Ε ρε γλέντια! Αλλά δεν το βλέπω. Πήραν το μάθημα του 1974.

Δεν ασχολούμαι άλλο με την παράσταση. Την έχω ξαναδεί. Κωμωδία είναι αλλά κάποιες φορές κάνουν μαλακίες και το γυρνάνε σε τραγωδία. Όπως το 1996, που έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι για να πει μετά “ευχαριστώ τους Αμερικανούς” ο Σημίτης.
Και έφαγαν τα φανταράκια την επιφυλακή για ένα εξάμηνο μετά.

Τους είδα τους δεξιούς πόσο πατριώτες δεν είναι. Στην Κύπρο το 1974. Που τη πρόδωσαν. Και κάθε φορά που νομίζουν πως θα γίνει κάτι τρέχουν να προμηθευτούν κωλόχαρτο. Να σκουπιστούν, γιατί φτάνει το σκατό στην κάλτσα.

Αμ οι πλούσιοι; Τα λεφτά είναι ήδη έξω. Στην πρώτη δυσκολία την κοπανάνε για Εξωτερικό.

Παίξτε LOL έχει περισσότερη πλάκα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger