Home » , » Και οι αποκαλύψεις που είχατε υποσχεθεί για σήμερα κ. Πολάκη περί παιδεραστών και μαφιόζων νεοδημοκρατών βουλευτών;

Και οι αποκαλύψεις που είχατε υποσχεθεί για σήμερα κ. Πολάκη περί παιδεραστών και μαφιόζων νεοδημοκρατών βουλευτών;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 | 11:38 μ.μ.

Του Σ.Λ.

Για το ποιόν των αντιπροσώπων των ψηφοφόρων, οι οποίοι με την λαϊκή βούληση παρουσιάζονται να τον εκπροσωπούν στο "ναό της δημοκρατίας" τους, έκανε αναφορά προηγούμενη ανάρτησή μας, αναφέροντας ένα σημερινό περιστατικό. 

Μένοντας στο ίδιο κλίμα να δώσουμε και το δικό μας ρεπορτάζ φυσικά διαφορετικό από τα υπόλοιπα των ΜΜΕ.
Ειδησεογραφικά μόνο πρέπει να αναφέρουμε, ότι με την λήξη της σημερινής κοινοβουλευτικής συζήτηση, και λίγο πριν από την ψηφοφορία για την παραπομπή ή μη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ όμως είχαν δηλώσει το ίδιο έπραξαν το ΚΚΕ το ΜέΡΑ25 και το μόρφωμα του Βελόπουλου.
(Τελικά 177 βουλευτές από ΝΔ-ΚΙΝ.ΑΛΛ ψήφισαν όπως αναμενόταν την κυβερνητική πρόταση παραπέμποντας τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για οκτώ αδικήματα. Στην πορεία το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί για την εκδίκαση της υπόθεσης από το Ειδικό Δικαστήριο).

Μηδαμινή όμως σημασία έχει η κωμική παράσταση που έλαβε χώρα στο κοινοβούλιο τους.
Ουσία έχει το βορβορώδεις παρασκήνιο που διαδραματίζεται μεταξύ των αστικών κομμάτων εξουσίας, τα παζάρια, οι αλληλοεκβιασμοί, η μπόχα που αναδεύει όλο αυτό το πολιτικό σκηνικό και τις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται αντιληπτή.

Για μια τέτοια περίπτωση θα μιλήσουμε τώρα και την οποία δεν θα δείτε πουθενά να δημοσιεύεται.

Την προσοχή σας. Πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 16/7 κάνει τηλεφωνική παρέμβαση σε μεταμεσονύχτια τηλεοπτική πολιτική εκπομπή το επικοινωνιακό Doberman του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης και φυσικά σε συνεννόηση με την ηγεσία του κόμματος του πετάει την "βόμβα": "Τέρμα πια τα παραμύθια .. την Τετάρτη στην βουλή στην συζήτηση για την προανακριτική θα ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους. Θα ειπωθούν και οι βουλευτές σας και οι πρώην υπουργοί της Ν.Δ που είναι παιδεραστές, που είναι συνεργάτες του υποκόσμου της νύχτας  ... " (Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο).

Οποιοσδήποτε τηλεθεατής άκουγε τον Πολάκη θα πίστευε ότι αυτή η βαρύγδουπη δήλωση του θα είχε μια τεράστια προβολή από όλα τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Από την "Αυγή" μέχρι την ιστοσελίδα left και από την "ΕφΣυν" μέχρι την το "Κουτί της Πανδώρας" και τον διαδικτυακό τόπο του Κούλογλου.

Αλλα όμως μπορεί να πιστεύει ένας απλός τηλεθεατής και άλλους σχεδιασμούς υλοποιούν τα κομματικά επιτελεία.
Η είδηση με την δήλωση "βόμβα" του πρώην αν. υπουργού Υγείας "θάφτηκε" εντελώς. Είχε επιτελέσει όμως τον σκοπό για τον οποίο έγινε. 

Θεωρούμε ότι οι αναγνώστες/ιες μας αντιλαμβάνονται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όλο αυτό το σκηνικό που αναφέραμε.
Εγινε μια μεθόδευση, υπήρξε το ντιλ παρασκηνιακά μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ -δεν το γνωρίζουμε ακριβώς μπορούμε όμως να το υποθέσουμε. Η δικιά μου δημοσιογραφική σχολή πάντως με ότι διδάξει ότι με εικασίες δεν μπορείς να παρουσιάζει γεγονότα- και έτσι σήμερα στην βουλή δεν ακούσαμε ονόματα νεοδημοκρατών βουλευτών -παιδεραστών και εθνοπατέρων μαφιόζων.

Υ.Γ: Κάπου διάβαζα μια φράση που είχε πει ο μακαρίτης δημοσιογράφος Ν. Κακαουνάκης: "Ετσι παίζεται το παιχνίδι".  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

23 Ιουλίου 2020 στις 1:07 π.μ.

ΣΛ τα άρθρα σου πάντα είναι ενδιαφέροντα. Τι είδους μεθόδευση ή παρασκηνιακή συμφωνία να έγινε μεταξύ πορτοκαλί και γαλάζιας συμμορίας, όταν σήμερα η ΝΔ παρέπεμψε τον Παπαγγελόπουλο; Είναι μάλλον το δεύτερο που είπες. Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. "Με εικασίες δεν μπορείς να παρουσιάζεις γεγονότα". Ο παιδεραστής υπάρχει και θα είναι μεγάλη επιτυχία (με το ανάλογο ρίσκο) σε όποιον αποκαλύψει το όνομα αυτού του τέρατος.

23 Ιουλίου 2020 στις 7:51 π.μ.

Μονο εξυπνο πολιτικα δεν μπορει να θεωρηθει αν
ο συριζα κραταει στα χερια του τα ονοματα των
παιδαδεραστων και υποκοσμικων βουλευτων και πρωην
υπουργων και δεν τα βγαζει στην δημοσιοτητα
Αρα εδω περισσοτερο η υποθεση μοιαζει με μουφα
η οποια εκτοξευτηκε απο το συριζα προς εκφοβισμο
και εκβιασμο των Νδημοκρατων για να μην παραπεμψουν
τον Παπαγγελοπουλο στο ειδικο δικαστηριο κανοντας
καποιον ελιγμο χωρις να φαινεται ως καθαρη οπισθο
χωρηση Αν παλι κρατανε οι συριζεοι αυτο το τοσο
δυνατο χαρτι για μελλοντικη χρηση αυτο φαινεται
αρκετα θολο Στη βραση κολλαει το σιδερο λεει ο λαος
μας

23 Ιουλίου 2020 στις 1:12 μ.μ.

Ο Πολακης είναι πολιτικος γυρολογος και δεν νομιζω τα λεγομενα του να εχουν αξια .Ασε που και να ξερει πραγματα προφανως τα χρησιμοποιει για να κανει κομπρεμι μπας και γλυτωαει αυτος ή το κόμμα απο αμαρτιες που βγαινουν.Στη Σικελια το λενε ομερτα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger