Home » , » Πρωτοσέλιδα ψέματα

Πρωτοσέλιδα ψέματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 | 4:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

(Τοκογλυφικά) Νέα:
“Τουρκικές έρευνες στο Καστελόριζο Συναγερμός”.
Πάνω στο Καστελόριζο; Ή μήπως στις περιοχές που παραχώρησε ο Μητσοτάκης κατ εντολή των ΗΠΑ και των Γερμανών;

“7+1 Καλά νέα για την Ελλάδα”.
Ούτε στο πρώτο Μνημόνιο, που δεν το ξέραμε, δεν γλέντησαν τόσο. Τα 8 καλά για τους τοκογλύφους: Δάνεια - Χρέη -Ύφεση - Ανεργία - Περικοπές - Χαράτσια - Σκάνδαλα και Κοροϊδία.

Ελεύθερος Ρύπος:
“Ιστορική Συμφωνία με 72 δις για την Ελλάδα”.
Ιστορική πράγματι. Θα ρημαχτεί ό,τι απέμεινε όρθιο από τα προηγούμενα Μνημόνια. Το “βιώσιμο” χρέος θα ξεπεράσει το 300% πριν κλείσει χρόνος και με το έλλειμμα του Μητσοτάκη, όχι μόνο σπίτια θα χάσουμε, αλλά τα νεφρά και τα παιδιά μας.

Καθημερινή (Προπαγάνδα):
“Ομάδα κρούσης για τα 32 δις”.
Τελικά αποφασίστε πόσα θα μας χρεώσετε. 19; 32; 72; Περισσότερα; Πόσα θα φάνε; Όσα τους αφήσουμε, μέχρι να επαναστατήσουμε.
“Οι ενημερώσεις Τραμπ επιστρέφουν”
Ωραία, θα έχουμε με κάτι να γελάμε.

(Χωρίς) Δημοκρατία:
“Πολεμικός Συναγερμός ανακλήθηκαν οι άδειες σε πλήρη ετοιμότητα οι ένοπλες δυνάμεις πυρετός προετοιμασιών για κάθε ενδεχόμενο”
Δεδομένου πως η προηγούμενη χούντα έκανε επιστράτευση πριν πέσει, νομίζω πως εδώ παίζεται ελαφρώς παραλλαγμένο θέατρο. Θα στήσουν σκηνικό Ιμίων; Πάντως έχουν ήδη συμφωνήσει να δώσουν κώλο στο Σουλτάνο. Και κάμποση θάλασσα να πλένει τα πόδια του.

Βραδυνή:
“Αναδρομικά όλα σε όλους”.
Δηλαδή σχεδόν τίποτα και σε κανένα. 6 χρόνια να πάρουν ελάχιστα από τα κλεμμένα πίσω. Ακόμα και αυτά όμως θα τα χαρατσώσουν με 30% φόρο! “Κουβαρντάδες μου”! Στο μεταξύ ό,τι έδωσαν θα το πάρουν διπλό και τρίδιπλο με το Μνημόνιο που έρχεται.

(Un)Real:
Ο Σουλτάνος “Φόρεσε τη στολή του Πορθητή”
Κι εμείς καρναβάλι είμαστε. Πάντα γιουσουφάκια. Πότε στους Άγγλους, πότε στους Γερμανούς, πότε στις ΗΠΑ... “Τοκογλύφε μου, μου ιδού η αποικία σας”.

Ελεύθερη Ψώρα:
“Αρχιστράτηγος του Αιγαίου η Παναγιά στο πλευρό των προφητειών”.
Έχουμε γράψει ήδη σατυρικό άρθρο για την Υπέρμαχο Στρατηγό εν Αποστρατεία. Τι άλλο να κάνουμε εκτός από το να γελάσουμε;

Πρώτο Ψέμα:
Εκτός από τις εθνικιστικές κουταμάρες των υπολοίπων
“Έρχεται εμβόλιο το Νοέμβριο”.
Να δούμε πόσο θα μας φεσώσουν οι εταιρείες. Θα πάρουν κάτι ψάλτες πάλι 16.000.000 πειραματικά εμβόλια που θα κάνουμε με δική μας ευθύνη;

Πάνω από 4.000 κρούσματα με σχεδόν 200 νεκρούς “σωθήκαμε”! Όπως σώθηκε κι ο τουρισμός; Ακόμα χειρότερα. Χωρίς τεστ, χωρίς γιατρούς, χωρίς τσίπα, πάμε ξυπόλυτοι στα αγκάθια.
Αυτά τα ψέματα για σήμερα. Λένε κι άλλα ενώ θάβουν την Αλήθεια.

Το παιδεραστή βουλευτή της ΝΔ θα τον μάθουμε ποτέ; Το όνομά του και το μυστικό του υγρού πυρός τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά.

Με τα σκάνδαλα τι γίνεται; Μια χαρά, τρώνε τον αγλέουρα.

Κι ο ρουφιάνος αλωνίζει. Είναι βλαμμένος λέει ο σύντροφος Νίκος. Ποιος είναι ο βλαμμένος; Ξέρει αυτός. Βλαμμένος – βλαμμένος αλλά ο εθνικός μας ρουφιάνος δεν έχει το ακαταλόγιστο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger