Home » , » Ο μπογδάνος εκθρονίζει τον βασιλιά των Face news, ομοϊδεάτη του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδο και τον αντικαθιστά στον θρόνο του

Ο μπογδάνος εκθρονίζει τον βασιλιά των Face news, ομοϊδεάτη του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδο και τον αντικαθιστά στον θρόνο του

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 | 10:10 μ.μ.

Του Σ.Λ

Την διαπίστωση ότι ο εθνικός μας ρουφιάνος τείνει να εξελιχθεί και σε εθνικό μας γελωτοποιό δεν την λες και άσχημη εξέλιξη.
Προσωπικά πάντως έχω έναν ενδοιασμό αν ο χλευασμός και παντελή απαξίωση ενός ατόμου, που αρχίζει να σου προκαλεί οίκτο μπορούν να σταθούν ικανά για να σου χαρίσουν γέλιο.

Χτες ξεδίπλωσα κάποιους μπογδάνιου προβληματισμούς που είχα.

Επισκεπτόμενος τώρα το twitter διαπιστώνω ότι για άλλη μια φορά ο "διανοούμενος", κατά δήλωση του νεοδημοκράτης βουλευτής, εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο αναφοράς και μάλιστα με καθόλου κολακευτικό γι' αυτόν τρόπο.
Παρουσιάζεται "ελληναράς" και γίνεται ρόμπα, παριστάνει τον μύστη της "σύγχρονης στρατιωτικής ιστορίας" και βρίσκεται να του αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του "βουλευτή Ημιμαθείας".

Πόσες τελικά αγωγές και μηνύσεις να κάνει ο άνθρωπος για να απαλλαγεί από τα "μιάσματα" που τον "στοχοποιούν" και "θίγουν την τιμή και την υπόληψή του";

Αυτό πάλι που προκαλεί εντύπωση είναι το πόσους συνεργάτες διαθέτει για να παρακολουθούν τι γράφεται στο διαδίκτυο και ειδικά ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο "αντιμπογδανικό πνεύμα των τελευταίων ημερών", που γράφει και ο ίδιος ο μπογδάνος.
Πρέπει λογικά να καταναλώνονται από τον ίδιο. αλλά και από τους τέσσερις συνεργάτες που του διαθέτει το κράτος, αφού κατέχει βουλευτικό έδρανο, -και προφανώς τους πληρώνουμε όλοι-, άπειρες εργατοώρες, για να φτιάχνουν την "μαύρη μπογδάνιο λίστα".
Αλλος για μήνυση τράβηξε, κι άλλος για αγωγή ...

Πάντως η τελευταία "σφαλιάρα" που δέχτηκε από τη  δημοσιογράφο Νικόλ Λειβαδάρη, πρέπει να του κόστισε.

Το μόνο θετικό που πρέπει να πιστώσουμε στον μπογδάνο είναι ότι έχει όλα τα προσόντα να εκθρονίσει τον μέχρι σήμερα βασιλιά των Face news, ομοϊδεάτη του βουλευτή Γιάννη Λοβέρδο και να καθίσει στον θρόνο του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger