Home » , » Προσοχή! Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο.

Προσοχή! Ψήφος στη ΝΔ σημαίνει σοβαρή βλάβη στον εγκέφαλο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 | 4:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επιστήμονες συστήνουν προσοχή στους ψηφοφόρους.
Σύμφωνα με στατιστικές, ψήφο σε δεξιές και ακροδεξιές συμμορίες, είναι ένδειξη σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης και μειωμένου IQ.

Ποιοι επιστήμονες;
Για να απαντήσουμε, πρέπει πρώτα να μας πει η κυβέρνηση ποιοι επιστήμονες είπαν πως ο Κορονοϊός έχει συγκεκριμένες ώρες μετάδοσης, ώστε να πάρει παράλογα μέτρα.

Με ποια πειράματα και ποιες επιστημονικές μεθόδους αποδεικνύεται πως ο ιός κολλάει μετά τα μεσάνυχτα θυμίζοντας σενάριο ταινίας θρίλερ!

Η επόμενη “απορία” προς του επιστήμονες της εξημέρωσης όσον αφορά την επιδημία, είναι αν υπάρχει σχέση τη χθεσινή δήθεν μείωσης των κρουσμάτων με το μειωμένο αριθμό των τεστ που έγιναν.

Φυσικά υπάρχει. Χτες έκαναν 35% λιγότερα τεστ κι επομένως είχαν ανάλογο αριθμό λιγότερων κρουσμάτων. Δεν χρειάζεται να έχεις πτυχίο Ιατρικής για να ξέρεις πως χωρίς τεστ δεν θα έχεις θετικούς στον ιό. Επίσημα, γιατί στην πράξη το να μη γίνονται τεστ, βοηθά στην εξάπλωση της νόσου. Αλλά, εφόσον ελέγχουν την ενημέρωση, δεν τους νοιάζει.

Επόμενη ερώτηση προς τους δήθεν αναλυτές των βόθρων που αυτοαποκαλούνται “κανάλια”.
Τι χωρικά ύδατα έχει η Ελλάδα; Η σωστή απάντηση είναι 6 ναυτικά μίλια από τη στεριά, εκτός βέβαια αν η απόσταση είναι μικρότερη από τη στεριά ξένης χώρας, οπότε ο θαλάσσιος χώρος μοιράζεται.
Το Τουρκικό πλοίο Ορούτς Ρέις όχι μόνο δεν πλησίασε τα χωρικά μας ύδατα, αλλά ούτε καν την περιοχή της ΑΟΖ που συμφωνήθηκε μεταξύ Αιγύπτου και Ελλάδας και την οποία αμφισβητεί η Τουρκία! 
Είναι εντελώς μόνο του (μην πιστεύετε φωτογραφίες, είδα κάποτε το Σημίτη χωρίς ελιές) και φυσικά πλέει ανενόχλητο από Ελληνικά πολεμικά, καθώς αυτά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πλησιάσουν, αφού βρίσκεται σε διεθνή ύδατα!

Πως αλλιώς όμως θα ξεχαστούν οι νεκροί και οι καταστροφές στην Εύβοια;

Μια και μιλήσαμε για Εύβοια, αν το 112 στοιχίζει ζωές, γιατί το διαφήμιζαν τόσο καιρό και γιατί δεν το καταργούν; 
Το γιατί ο Χαρδαλιάς μένει στη θέση του μπορούμε να το υποθέσουμε.
Ο Μητσοτάκης από αλαζονεία δεν παραδέχεται κανένα λάθος, ούτε τα πιο σοβαρά. Έτσι καλύπτει τον ανόητο και αδίστακτο που έχει για υπουργό. Άλλωστε ποιον θα βρει χειρότερο;

Φυσικά υπάρχει βαρύτατη ευθύνη αλλά η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Έτσι δεν βλέπει αυτό που βλέπει ο κόσμος και ξερνά από αηδία: Πως αν και ήξεραν, είχαν προειδοποιηθεί, δεν έκαναν απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα 8 νεκρούς εκ των οποίων ένα βρέφος.

“Καλώς δε δόθηκε εντολή εκκένωσης”, είπαν τα κομματόσκυλα. Σίγουρα! Το να πνιγούν μέσα στα σπίτια τους οι άνθρωποι δείχνει το συναισθηματισμό της κυβέρνησης. Τουλάχιστο δεν θα δουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Ισχύει και για όλες τις περιπτώσεις η μη εκκένωση, ή είναι αναλόγως ποιος είναι στην εξουσία;

Κάτι σαν τις μάσκες. Είναι χρήσιμες μόνο εφόσον τις παράγει φίλος της οικογένειας. Αλλιώς είναι επικίνδυνες, όπως επιβεβαιώνουν επιστήμονες στα ψέματα με μεταπτυχιακό στις κουταμάρες.

Για την Οικονομία δεν μιλάμε, δεν θέλουμε να πέσουμε σε κατάθλιψη. Γι αυτό άραγε τα κανάλια βγάζουν το σκασμό;
Η οικονομία των αφεντικών τους πάντως πάει περίφημα. Εκτός από τις πέτσινες λίστες, δεν πλήρωσαν τις δόσεις για τις συχνότητες, τους φόρους... οπότε λεφτά υπάρχουν για να πάρουν δυο τρία φορεματάκια σαν αυτά που φορά η Μαρέβα. Τα οποία θυμίζουν μπουκάλι μουστάρδας σε καντίνα στην Εθνική Οδό. “Πιάσε δυο βρώμικα”.

Αναδρομικά δεν πρόκειται να δουν οι συνταξιούχοι, αλλά υπάρχει μπόλικο σανό.

Η κυβέρνηση με τα πρόστιμα που βάζει, περιμένει να ρεφάρει από τον Τουρισμό.
Οι ξένοι μας θεωρούν εντελώς αναξιόπιστους, οπότε ήρθαν ελάχιστοι, όσοι δεν ενδιαφέρονται αν θα κολλήσουν.

Όπως ξέρουμε, στη Μύκονο δεν κολλάει, στον Πόρο κολυμπάει! Κι αυτό επιστήμονες το λένε; Φυσικά! Επιστήμονες! Γιατί η καλλιέργεια του κουτόχορτου είναι ολόκληρη επιστήμη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger