Home » , » Κινητές Μουλάρες (ακατάλληλο για νεογιδοκράτες)

Κινητές Μουλάρες (ακατάλληλο για νεογιδοκράτες)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 | 4:39 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

“Κινητές Μουνάρες του ΕΟΔΥ” έρχονται στο σπίτι μας. Καλώς να ορίσουν! Τις περιμένω πως και πως!
Μη στραβομουτσουνιάζεις, Καλλιόπη μου. Για την υγεία μας είναι. Τη σεξουαλική προφανώς... Μην ανησυχείς θα πάρουμε μέτρα. Θα φοράμε μάσκα, γάντια, προφυλακτικό...

“Υπάρχουν και τίποτε παίδαροι στον ΕΟΔΥ;” Ρωτάει η Καλλιόπη; Ελπίζω, αλλιώς θα ήταν μεγάλη αδικία.
Θα έδινα θερμά συγχαρητήρια στην ΕΡΤ, αλλά κάποιοι ισχυρίζονται πως η εικόνα που κυκλοφορεί, είναι προϊόν επεξεργασίας. Οπότε συγχαρητήρια σ' αυτόν που την επεξεργάστηκε! Γιατί η ειρωνεία βοηθά στην αντιμετώπιση του παραλογισμού και της προπαγάνδας.

Περίμενα να ξεπεράσουμε τα 5.000 κρούσματα τέλη Αυγούστου. Χάρη στην κυβέρνηση έχουμε ήδη 5.421 στις 9, επέτειο της ρίψης της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι.

Η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειες να πετύχουμε τη σύγκλιση με την Ιταλία, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία... Κι αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.

Ναγκασάκι δεν γίναμε ακόμα. Όπου να 'ναι όμως... Στην Εύβοια ήδη έγιναν δοκιμές. Το 112 δυστυχώς δε λειτούργησε, αλλιώς θα είχαμε γίνει Χιροσίμα.

Δεν πειράζει υπουργέ μου, έχετε ακόμα 3 χρόνια για να μας ξεκάνετε όλους. Συνεχίστε τις μαλακίες.
Βεβαίως εκτός από τις μουνάρες του ΕΟΔΥ υπάρχουν και οι μουλάρες. Και τα μουλάρια επίσης. Τα μουλάρια που λένε πως φταίμε εμείς.
Μερικοί πανηλίθιοι νεογιδοκράτες βρίζουν τον κόσμο θεωρώντας τον υπεύθυνο για τη διάσωση του κορονοϊού! Γι αυτά τα όρθια αιγοπρόβατα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τα γαλάζια ζωντόβολα που αυνανίστηκαν στην κάλπη και βρήκαν κάτι μαλάκες.

Η έξαρση των κρουσμάτων, έγινε επειδή ήρθαν οι τουρίστες, οι ζουμπουρλούδικοι, οι κορωνέικοι, χωρίς κανένα απολύτως έλεγχο. Αυτό είναι κατόρθωμα της ΝΔ, που αντί να κάνει τεστ, έκανε παγκάκια. Και μια πέτσινη λίστα εκατομμυρίων για τα κανάλια.

Εκεί που θα γίνει χαμός, θα είναι το Σεπτέμβρη στα σχολεία. Κάθε φθινόπωρο και χειμώνα σε σχολεία και στρατώνες η γρίπη βγαίνει παμψηφεί. Σχεδόν 100%! Αφού ο ιός μεταδίδεται όπως η γρίπη, δεν χρειάζεται να είναι κανείς μέντιουμ για να καταλάβει, πως θα γλυτώσει το κράτος όχι μόνο τα ψίχουλα των αναδρομικών, αλλά και τις συντάξεις.

Παιδάκια φιλήστε τους παππούδες, πριν ανοίξουν τα σχολεία. Δεν θα έχετε άλλη ευκαιρία, λυπάμαι.
Τα σχολεία θα ανοίξουν χωρίς να διατίθενται μάσκες και οι μαθητές θα στριμώχνονται χειρότερα από τουρίστες σε πλοίο.

Τότε λοιπόν διάφοροι δεξιοί ψάλτες θα αρχίσουν ξανά το τροπάρι οι “νέοι δεν κολλάνε” ξεχνώντας χωρίς καμία ντροπή αυτά που λένε τώρα. Μη σας πω πως και η μάσκα θα γίνονταν επικίνδυνη, αν κάποιος οικογενειακός φίλος βρικολάκων δεν είχε εργοστάσιο.

Φυσικά δεν μπορεί να αφήσουν 200 και πλέον κρούσματα κάθε μέρα. Μερικά θα τα κρύψουν κάτω από το χαλί, ώστε να μας πείσουν πάλι πως σωθήκαμε. Έτσι, όπως στη Χαλκιδική με τα πάνω από 50 κρούσματα να γίνονται 4 στο σύνολο, στα Σχολεία δεν θα έχουμε ιό. Οι δάσκαλοι θα παίζουν και το ρόλο του φατσοκόφτη. Ο ιός, όσο κι αν γουστάρει να κάτσει στο θρανίο, δεν θα μπαίνει στην αίθουσα. Βασικά και θα μπαίνει και θα παρακολουθεί μάθημα, αλλά θα του βάζουν απουσία, έτσι για να μάθει!

Χωρίς τεστ δεν θα έχουμε κρούσματα. Χωρίς μυαλό όμως έχουμε κυβερνήσεις καθαρμάτων. Αδίστακτων εγκληματιών, κομπλεξικών κηφήνων και ηλιθίων απατεώνων, που νομίζουν πως όλοι τρώμε κουτόχορτο σαν τους νεοδημοκράτες.

Δεν περιμένω από αστικές συμμορίες τίποτα καλό.

Βέβαια μερικές μουνάρες του ΕΟΔΥ θα ήθελα να με επισκεφτούν, κι ας μου σπάσει μετά το κεφάλι η καλή μου Καλλιόπη. Όλοι από κάτι θα πάμε. Οι γέροι πχ θα πάνε από χέσιμο από την Ελληνική κυβέρνηση, την οποία ψήφισαν μαζικά. Ας πρόσεχαν. Έπρεπε να κόψουν χέρια πριν πιάσουν τα ψηφοδέλτια της γαλάζιας αλητείας.

Οι τουρίστες δεν έχουν ιό, ο Μητσοτάκης είναι γκόμενος και η Μαρέβα υπέρκομψη. Μήπως να βάζαμε κυβέρνηση και ΜΜΕ σε καραντίνα; Γιατί ξεσάλωσαν και δεν θα μας βγει σε καλό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger