Home » , , » Για χριστέμπορους και νεοναζί ισχύει άλλος ποινικός κώδικας;

Για χριστέμπορους και νεοναζί ισχύει άλλος ποινικός κώδικας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 | 7:44 μ.μ.

Είχαμε και έχουμε ένα σωρό παπάδες να μας λένε ότι οι φονική πανδημία του κωρονοϊού είναι ανύπαρκτη. την στιγμή που καθημερινά ανακοινώνονται επίσημα ότι εξ' αιτίας του ιού έχουμε νεκρούς και εκατοντάδες ασθενείς.

Σήμερα το ναζιστικό μόρφωμα που υπόδικου Γιάννη Λαγού δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του κείμενο στο οποίο κάνει λόγο για Κοροιδιό.

Και εδώ προκύπτει μια "αφελής" απορία. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα από τότε που όλα τα ΜΜΕ προέβαλαν την είδηση η οποία ανέφερε ότι "κατόπιν σχετικής εντολής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Νικόλαο Στεφανάτο μετά και την αποστολή από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, στοιχείων με τα επίμαχα δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία προτρέπουν τους πολίτες με θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό, να αγνοήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης που εφαρμόζονται για την προστασία των πολιτών από την Covid-19".

Οταν κατασταλτικοί μηχανισμοί και εισαγγελείς επιστρατεύονται για να οδηγήσουν στο αυτόφωτο έναν αναρχικό -περίπτωση Σπύρου Δαπέργολα- ή καταδικάζουν τον «Γέροντα Παστίτσιο», για ένα σατιρικό κείμενο που έγραψε στο διαδίκτυο, θα μας εξηγήσει κανείς πώς γίνεται για χριστέμπορους και νεοναζί να ισχύει άλλος ποινικός κώδικας; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger