Home » , » Οργή, Αηδία και Ντροπή! - Βγάζουν στον πλειστηριασμό το μοναδικό σπίτι, διαζευγμένης, με δυο παιδάκια, γυναίκας

Οργή, Αηδία και Ντροπή! - Βγάζουν στον πλειστηριασμό το μοναδικό σπίτι, διαζευγμένης, με δυο παιδάκια, γυναίκας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 | 10:46 μ.μ.

Ολη η αναλγησία, η βαρβαρότητα, η απανθρωπιά της κυβέρνησης και συνάμα η κοινωνική τραγωδία που βρίσκεται μπροστά μας, με το μπαράζ πλειστηριασμών, λαϊκών περιουσιών που επέρχεται περικλείεται μέσα στις λίγες λέξεις που υπάρχουν στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμός της χρήστης του focebook.

Επιστρέφοντας από ολιγοήμερες διακοπές, όπως γράφει, αντίκρισε να έχει θυροκολληθεί και να την περιμένει το αναγγελτήριο  "κατάσχεσης και πλειστηριασμού" για το μοναδικό της σπίτι.  

Πρόκειται, για μια διαζευγμένη γυναίκα η οποία προσπαθεί με τον πενιχρό μισθό της να ανταποκριθεί στις ασφυκτικές υποχρεώσεις απέναντι στην ίδια και στα δυο της παιδάκια.
Τώρα κινδυνεύει από την κυβέρνηση των αρίστων να μείνει και άστεγη.
Εξυπακούεται ότι τα "θέλω" των τραπεζιτών - τοκογλύφων για τον Μωυσή και την κυβέρνησή του υπερτερούν από τις ανάγκες μιας  μονογονεϊκής οικογένειας. 

Εμείς για άλλη μια φορά θέλουμε να επαναλάβουμε ότι είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο ο λαϊκός παράγοντας να παρουσιαστεί στο προσκήνιο. Εργατικές συλλογικότητες, κοινωνικά κινήματα, πολιτικές παρατάξεις, κάθε συνειδητός εργάτης και άνθρωπος της τάξης μας πρέπει να αποτελέσουμε μια γροθιά, και να μην αφήσουμε να πραγματοποιηθεί αυτό το έγκλημα που προετοιμάσει η κυβέρνηση της αστικής δικτατορίας. 

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλα παρά μόνο ένα απόσπασμα από την ανάρτηση που αναφέραμε:   

"Νιώθω απίστευτη οργή. Οργή και αηδία ταυτόχρονα για την απέραντη υποκρισία αυτού του κράτους, που νοιάζεται μονάχα για την εικόνα, αφού οι κοιλιακοί του Κούλη και το "σικ" ( μην 'ξεράσω) και το  συνολάκι της Μαρέβας, έχουν προφανώς μεγαλύτερα αξία από μια μητέρα που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μεγαλώσει αξιοπρεπώς 2 παιδιά με τον πετσοκομμένο μισθό του δημ. υπαλλήλου.
Και ξέρω πως υπάρχουν εκεί έξω κι άλλες τέτοιες μητέρες, πατεράδες ή οικογένειες που βρίσκονται ή θα βρεθούν σύντομα δυστυχώς στην ίδια θέση με μένα, καθώς όπως φαίνεται δεν πληρούμε τα κριτήρια της "αριστείας" τους.
Να τους χαίρεστε λοιπόν τους "Άριστους" που ψηφίσατε!
Να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε!
Οργή, Αηδία και Ντροπή!"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger