Home » , » Οταν σε "ρίχνουν" στο μοίρασμα της Πέτσινης λίστας ...

Οταν σε "ρίχνουν" στο μοίρασμα της Πέτσινης λίστας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:15 μ.μ.

Σχετικά πρόσφατα είχαμε μια ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Μια ωραία ατμόσφαιρα με αλληλοκαρφώματα μεταξύ κυβερνητικών στελεχών".
Οι εκατέρωθεν όμως μπηχτές μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Και κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν περί ενδεχόμενου κυβερνητικού ανασχηματισμού, είναι πιθανόν να φέρουν στην επιφάνεια αρκετά πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ νεοδημοκρατικών στελεχών.

Σ' αυτό, αλλά και στο γεγονός ότι η ακροδεξιά φυλλάδα "Δημοκρατία" θεώρησε τον εαυτό της "ριγμένο" από το μοίρασμα της Πέτσινης λίστας,  -όπως αναφέρει σήμερα "καταθέσαμε σήμερα ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε., στα οποία διανεμήθηκε το περίφημο κονδύλι των 20 εκ. (διαδικασίες, κριτήρια κλπ.)- καθώς και στο κονδύλια που δαπάνησε η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας για τους δικούς της προπαγανδιστικούς λόγους, οφείλεται η τωρινή αποκάλυψη..

Ετσι σήμερα "καρφώνει" τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση.
"Χλιδάτη ανακαίνιση στο γραφείο του Νίκου Παπαθανάση – Παρήγγειλε μπανιέρα και διπλό κρεβάτι για να… χαλαρώνει στο υπουργείο", είναι το πρωτοσέλιδο "καρεδάκι" της, ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ εκτός των άλλων ειρωνεύεται το κυβερνητικό στέλεχος γράφοντας: "Το ερώτημα που γεννάται είναι τι τις θέλει όλες αυτές τις πολυτέλειες ο κ. Παπαθανάσης, και μάλιστα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού. Η μπανιέρα και το διπλό κρεβάτι γιατί χρειάζονται; Πάντως, για τους επενδυτές λίγο δύσκολο…"

Οπως έχουμε γράψει η ρήση ενός μακαρίτη ακροδεξιού εκδότη που έλεγε ότι "οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είναι στομαχόρφονες" ισχύει διαχρονικά, και έτσι παρακολουθούμε εδώ και καιρό την φυλλάδα να βάζει στο στόχαστρο της κυβερνητικά στελέχη, διεκδικώντας τον "παρά που της αναλογεί". Αν τον πάρει θα αλλάξει και τακτική. Γνωστά πράγματα. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger