Home » , , » Κυρ' Παντελήδες και μπατριώτες ανακαλύπτουν τους "εχθρούς" τους

Κυρ' Παντελήδες και μπατριώτες ανακαλύπτουν τους "εχθρούς" τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 | 4:55 μ.μ.


Πριν κάποια χρόνια οι τραμπούκοι της δεξιάς που επιχειρούσαν να σπάσουν τις μαθητικές καταλήψεις ονομαζόταν ''Κένταυροι" και "Ρέιντζερ''. Σήμερα "βαφτίστηκαν", "αγανακτισμένοι κάτοικοι". Μια τέτοια ομάδα εμφανίστηκε σήμερα και με άναρθρες κραυγές. συνοδευόμενες από τραμπουκισμούς σε βάρος μαθητών προσπάθησαν να εκκενώσουν την κατάληψη στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου

Κάποιοι άλλοι Κυρ' Παντελήδες, "μπατριώτες",  ανακάλυψαν τους "εχθρούς" της Ελλάδας στο πρόσωπο 39 ανήλικων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, που διαμένουν προσωρινά σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα.  

Με επικεφαλής τον δήμαρχο της περιοχή, Ιωάννη Συκιώτης,  εμπόδισαν φορτηγά να πλησιάσουν το σημείο που βρισκόταν οι "λαθρομετανάστες",  φώναζαν έξω από το κατάλυμα "εδώ θα γίνει ο τάφος σας", και δήλωσαν στις τηλεοπτικές κάμερες: "Δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι να φύγουν, δεν θα επιτρέψουμε τον ισλαμισμό της Ελλάδος. 

Το υπόστρωμα για να δημιουργηθεί το παρακράτος ενός καθεστώτος σκληρής δεξιάς έχει αρχίσει να δημιουργείτε εδώ και αρκετό καιρό. 

Μπορεί προς το παρόν να είναι ανοργάνωτο και χωρίς επιτελική καθοδήγηση, αλλά το ιδεολογικό υπόστρωμα για την δημιουργία του έχει εμφανιστεί. Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί δυναμικά ο προοδευτικός λαϊκός παράγοντας για να μην το αφήσει να εδραιωθεί και να πάρει διαστάσεις.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger