Home » , » Από Εταίροι Εταίρες!

Από Εταίροι Εταίρες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα οι βόθροι της TV σερβίρουν διπλή μερίδα ψέματος.

Μούφα πρώτη: Ο Αφραγκούζος ρώτησε στα γραφεία της ΝΔ μερικά βαφτιστήρια, το Μητσοτάκη, (με τον Άδωνι δεν ασχολήθηκε) και μαγείρεψε μια δημοσκόπηση όπου 58% στηρίζει δήθεν αυτά που κάνει η κυβέρνηση με την Τουρκία. Τι κάνει; Δίνει πισινό! Και ΑΟΖ νησιά κοκ. Αν γίνονταν αυτά χωρίς πετσωμένη λίστα, χωρίς φαΐ στα κανάλια, θα μιλούσαν για προδοσίες και κρεμάλες.

Τα ποσοστά της ΝΔ είναι διπλάσια των πραγματικών. Το ίδιο και του ΚΙΝΑΛ. Κοντά στο χουντικό βολεύεται κι η τσόντα.

Στους Βόρειους Μακεδόνες, που είναι άοπλοι και λιγότεροι από μας, κάναμε συλλαλητήρια. Βάζαμε περικεφαλαίες, κρατούσαμε σάρισες, εικόνες της Παναγίας για ασπίδα, σαγιονάρες, ξεβρακωνόμασταν, αλυχτούσαμε ύμνους και παιάνες, γίνονταν καλό καρναβάλι. Εταίροι στρατιώτες του Μεγαλέξανδρου και της αδερφής Γοργόνας.

Στους Τούρκους, που είναι περισσότεροι και οπλισμένοι ως τα δόντια, οι δήθεν πατριώτες μετατράπηκαν σε γιουσουφάκια και τσιμπούκ ολγάν! “Αφερίμ γκιαούρηδες”.

Όχι μόνο δεν τιμωρείται η Τουρκία από την ΕΕ, αλλά τις δίνουν και όλα τα δίκια! Τι θέλει ο Σουλτάνος; ΑΟΖ; Νησιά; Τσιφτετέλι να χορέψουμε; Οθωμανικό μήπως; Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα. Από το να κάνουμε πόλεμο καλύτερα. Ως εδώ το παραμύθι είναι όπως το περιμέναμε, επομένως βαρετό.

Γι' αυτό έβγαλαν και δεύτερο. Σε άλλη δημοσκόπηση, που την παρήγγειλε ο Άδωνις, ρώτησαν μόνο όσους ψηφίσαν προηγουμένως Λαγούς ή Χρυσούς Ναζί και στις τελευταίες εκλογές βολεύτηκαν στη γαλάζια συμμορία.

Αυτοί βγάζουν καταλληλότερο υπουργό τον Άδωνι! Το να ξεπεράσεις το Sskai σε ψέματα, είναι κατόρθωμα.

Λένε ακόμα πως μεταξύ αναδρομικών και εξοπλισμών θέλουν όπλα! Προσέξτε λοιπόν αντίφαση ακόμα και στα ψέματα: Στη μια κατασκευή δεν τσακωνόμαστε με τους γείτονες, αλλά τα δίνουμε όλα! Στην άλλη θέλουμε και τις μίζες για όπλα! Δεν το είπαν σε μια δημοσκόπηση, γιατί θα έβγαινε αβίαστα το συμπέρασμα πως οι ερωτηθέντες είναι σχιζοφρενείς! Ή απλά απατεώνεςμιζαδόροι.

Τέτοιες μούφες είναι μπουγάδα. Ο Μητσοτάκης θα κάνει αυτό είχαμε πει εδώ και μήνες, όταν άλλοι έλεγαν για πόλεμο. Κι εμείς τους λέγαμε πως είναι όλα κανονισμένα από Γερμανούς κι Αμερικάνους. Συνεκμετάλλευση και χωρίς ΑΟΖ τα νησιά. Είτε με Χάγη, είτε χωρίς. Μάλλον με Χάγη, για να έχουν το άλλοθι του αδικημένου, που τον έριξαν οι κακούργοι οι σύμμαχοι. Αλλά θέλουν και το λαδάκι τους από τους εξοπλισμούς. Μη χάσουν τη μάσα.

Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι προδότες από τα δεξιά αποβράσματα. Βάζουν τη σημαία για φερετζέ. Ο εθνικόφρων είναι πρώτα και κύρια στομαχόφρων. Το ρουσφετάκι να γίνει και τα υπόλοιπα στάχτη και μπούλμπερη!

Αυτή είναι η δεξιά.

Όσο για τις δημοσκοπήσεις τις βλέπουμε μόνο για να γελάσουμε. Φάνηκε ο καταλληλότερος από το φτύσιμο του κόσμου. Που δεν ήταν για να μη βασκαθεί. Όπου πάμε κι όπου σταθούμε βρίζουν τη συμμορία της ΝΔ και καταριούνται την ώρα και τη στιγμή.

Για τους συνταξιούχους επειδή φοβούνται μαζικές αγωγές για να πάρουν μέρος από τα κλεμμένα που τους είπε το ΣΤΕ τρομοκρατούν τα παιδιά ώστε να κολλήσουν τους παππούδες να γλυτώσουν τις συντάξεις.

Καραντίνα δεν γίνεται. Κανείς δεν θέλει, ούτε στην κυβέρνηση ούτε ο κόσμος για διαφορετικούς λόγους. Η κυβέρνηση γιατί θέλει να δουλέψουν οι σκλάβοι, ο κόσμος γιατί κατάλαβε την κοροϊδία. Να μείνει μέσα ενώ το παιδί θα είναι στριμωγμένο με τις ώρες στα κλουβιά. Και το καλοκαίρι να έρθει ο τουρίστας να μας κολλήσει ξανά. Άστο καλύτερα.

2 δις θέλει η παιδεία. 4 δις οι συνταξιούχοι. 4 δις η Υγεία. 10 δις δίνει ο Μητσοτάκης σε όπλα. Κι από κοντά οι φασίστες χτυπάνε παλαμάκια ντυμένοι γιουσουφάκια. “Δεν θέλουμε γιατρούς θέλουμε όπλα”. Αφερίμ τσογλάνια, να βάλε τα τα όπλα στον πρωκτό σας. Θα το ευχαριστηθείτε, τα αεροπλάνα είναι μεγαλύτερα από τις σάρισες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger