Home » , » Τραμπούκοι ένστολοι και μη, ενάντια στο μαθητικό κίνημα

Τραμπούκοι ένστολοι και μη, ενάντια στο μαθητικό κίνημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:36 μ.μ.


Οι τύποι είναι πραγματικά επικίνδυνα αστείοι

Οταν το ίδιο το υπουργείο Παιδείας παρουσιάζεται σήμερα και ανακοινώνει ότι έκλεισαν 122 σχολεία, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, -έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι οι σχολικές μονάδες λειτούργησαν χωρίς να υπάρχουν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις για την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών- η γ.γ του υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα παρουσιάζεται στην τηλεοπτική οθόνη για να μας πει ότι «οι καταλήψεις γίνονται χωρίς να υπάρχουν ουσιαστικά αιτήματα λόγω παρορμητισμού και ενθουσιασμού. Είναι λίγο σαν μόδα».
Προφανώς το κυβερνητικό στέλεχος γνωρίζει τα αιτήματα των μαθητών που κύρια περιστρέφονται γύρω απ' απ' αυτό που έπρεπε να είναι αυτονόητο. Να λάβει δηλαδή η κυβέρνηση άμεσα μέτρα για να περιορίσει την διάδοση στα σχολεία.
Λέει όπως το ποίημα που της έχει ανατεθεί να απαγγείλει. 


Πραγματικά η κυβέρνηση έχει τρομοκρατηθεί από το κύμα καταλήψεων που έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα και ήδη υπάρχουν πάνω από 700 σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.
Γι' αυτό επιστρατεύει "λυτούς και δεμένους" ενάντια στο μαθητικό κίνημα. Από κάποια γραφικά στελέχη της που προσπαθούν με ποσταρίσματά τους στο διαδίκτυο να δημιουργήσουν ανησυχία στους γονείς γιατί "στις καταλήψεις γίνεται ανεξέλεγκτη χρήση αλκοόλ και αλόγιστο σεξ χωρίς να κρατούνται προφυλάξεις",  μέχρι κάποιους "επιστρατευμένους" επιστήμονες σαν τον γιατρό και πρύτανη του ΕΚΠΑ  Αθανάσιο  Δημόπουλος, ο οποίος καταγγείλει τις μαθητικές καταλήψεις σαν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. (!!!).

Από κοντά σ' αυτή την προσπάθεια και τα "παλικάρια" του Χρυσοχοϊδη, που συλλαμβάνουν και τραμπουκίζουν μαθητές, όπως έγινε στο 46ο Λύκειο Αθηνών, στην Νεάπολη Εξαρχείων και "αγανακτισμένους γονείς", όπως τον μαχαιροβγάλτη που έστειλε στο νοσοκομείο μαθήτριες Γυμνασίου του Αλίμου, και τον "τσεκουροφόρο" που έσπασε την αλυσίδα που υπήρχε στο κατειλημμένο Γυμνάσιο – Λ.Τ Καρυάς Λευκάδας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger