Home » , » Εθνικιστικά σόου για αποπροσανατολισμό και νέο γύρο εξοπλισμών.

Εθνικιστικά σόου για αποπροσανατολισμό και νέο γύρο εξοπλισμών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:43 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Η είδηση αναφέρει: «Όπως μετέδωσε το τουρκικό μέσο KARAR.tv., drone που απογειώθηκε από το Κας, πέταξε πάνω από το Καστελόριζο και έριξε 100 κιλά κόκκινης μπογιάς στην ελληνική σημαία που φαίνεται από την είσοδο στο λιμάνι του νησιού.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Από τα ηχεία, που είχε πάνω του το drone, άρχισε να παίζει ο εθνικός ύμνος της Τουρκίας κι αμέσως μετά ακούστηκαν σειρήνες πολέμου»..

Γιατί το έκαναν αυτό οι ηλίθιοι Τούρκοι εθνικιστές; Γιατί κάποιοι άλλοι δικοί μας βλάκες έκαψαν μια Τουρκική σημαία.

Βεβαία και οι Έλληνες και οι Τούρκοι φασίστες εξυπηρετούν τους απατεώνες που θέλουν μίζες από εξοπλισμούς. Αυτή είναι η μια αιτία (η αφορμή ήταν οι βλακείες των ακροδεξιών) και η άλλη αιτία είναι φυσικά ο αποπροσανατολισμός.

Ο Μητσοτάκης θα στείλει τούρτα και λουλούδια στους γελοίους φασίστες της γειτονικής χώρας. Γκρίνιαζε ο κόσμος για τα 10 δις των εξοπλισμών για τα μεταχειρισμένα RAFALE, που κοστίζουν σχεδόν όσο τα καινούρια αόρατα F-35!

Φυσικά η ΝΔ ευχαριστεί και τους ναζί της αποδώ πλευράς, τα μούλικα του Χανς του Γκεσταπίτη, που με τις κραυγές και τις βλακείες τους, της δίνουν αφορμή για νέο πλιάτσικο και ρεμούλες.

Τσίμπησαν κι οι άλλες αστικές συμμορίες και λένε πως με τη ΝΔ γελοιοποιηθήκαμε. Γιατί αυτό περιμέναμε να γελοιοποιηθούμε, τόσα χρόνια υποτελείς στους τοκογλύφους… Πάμε λοιπόν για νέο γύρο εξοπλισμών που θα κάνει το χρέος ακόμα πιο ορατό από άλλους γαλαξίες. 300% θα έφτανε, τώρα θα πάει για 400.

Φυσικά η Χάγη – Χάγη και η συνεκμετάλλευση – συνεκμετάλλευση. Κι αυτό θέλω να πως στους ηλίθιους εθνικιστές. Πως όλα είναι προαποφασισμένα. Ο Κούλης σας γράφει στα «τέτοια» του. Κάνει ό,τι του πουν Γερμανία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Ήταν σίγουρο πως τα γκρίζα λυκόσκυλα θα απαντούσαν στους φασιστομαλάκες της Ελλάδας. Κι αυτό θέλουν τα λαμόγια. Και τα ντόπια και τα γειτονικά. Αλίμονο στους μισθούς και συντάξεις…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger