Home » , » Η "εικονική πραγματικότητα" των καναλιών και τι συνέβη πραγματικά με την υποδοχή Μητσοτάκη στην Καρδίτσα (Βίντεο)

Η "εικονική πραγματικότητα" των καναλιών και τι συνέβη πραγματικά με την υποδοχή Μητσοτάκη στην Καρδίτσα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:38 μ.μ.

Στα χρόνια της Απριλιανής δικτατορίας προσπαθούσαμε μέσω ξένων ραδιοφωνικών σταθμών να πληροφορηθούμε για τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν, Στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" αυτή την δυνατότητα την έχουμε μόνο απ' το διαδίκτυο.

Και το παρακάτω βίντεο είναι μια συρραφή της "εικονικής πραγματικότητας" που μας σερβίρει η Πέτσινη λίστα των τηλεοπτικών καναλιών, και των αληθινών συμβάντων. Παρακολουθούμε δηλαδή αρχικά το πώς παρουσίασαν οι τηλεοπτική δίαυλοι την παρουσία του Μητσοτάκη από τους κατοίκους της κατεστραμμένη, από την κυβερνητική αδιαφορία Καρδίτσας, και στην συνέχεια τι πραγματικά συνέβη.

Και ενώ θέλησαν να παρουσιάσουν (με την επιστράτευση κάποιων δεκάδων κλακαδόρων) κατοίκους που θρηνούν νεκρούς και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται εντελώς, να κάνουν  εγκάρδια υποδοχή στον των πολιτών της Καρδίτσας στον Μητσοτάκη - Μωυσή, η αλήθεια για το αποτέλεσμα που είχε η παρουσία του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα συνοψίζεται στην φράση οργισμένης κατοίκου της πόλης που ακούμε στο παρακάτω βίντεο: "Τι κοιτάς Κυριάκο μας καταστρέψατε εσύ και το σοι σου. Αλήτες αλήτες". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger