Home » , » Οι Πέτσινες λίστες και οι παπαριές των κολαούζων της εξουσίας, δεν μπορεί να συσκοτίσουν την πραγματικότητα

Οι Πέτσινες λίστες και οι παπαριές των κολαούζων της εξουσίας, δεν μπορεί να συσκοτίσουν την πραγματικότητα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | 7:00 μ.μ.

Δεν φτάνει ου είναι εγκληματικά ανεύθυνοι είναι και προκλητικοί σε εξοργιστικό βαθμό. Μπροστά στις εικόνες "σαρδελοποίησεις" των ταλαίπωρων επιβατών του ΜΕΤΡΟ που έχουν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης και από μόνες τους κάνουν σμπαράλια την κυβερνητική επικοινωνιακή προσπάθεια ενοχοποίησης των νεολαίων στις πλατείες και των προσφύγων-μεταναστών για το δεύτερο κύμα του κορονοϊού που σαρώνει την χώρα μας, επιλέγουν την τακτική του αποπροσανατολισμού και της υποτίμησης της νοημοσύνης μας. 

Η ΣΤΑΣΥ Α.Ε., (Σταθερές συγκοινωνίες) προσπαθεί με ανακοίνωση της, -μνημείο θράσους και αναίδειας-  να μας "σηκώσει το δάχτυλο" και να κατασκευάσει έναν "εχθρό" για τις υγειονομικές βόμβες που υπάρχουν και για τις οποίες αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση. λες και απευθύνεται σε χαχόλους.

Δεν αντιλαμβάνεται προφανώς ότι ο πληρωμένος με χρήματα του ελληνικού λαού, προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησης δεν είναι ικανός να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά στο πετσί τους οι πολίτες. 

Η "μη εύρυθμη εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου", -έτσι χαρακτηρίζει τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν συνωστισμού και ταλαιπωρίες που επικρατούν στο ΜΕΤΡΟ -παρόμοιες υπάρχουν και σε λεωφορεία και τρόλεϊ- .οφείλονται "στα εγγενή προβλήματα που υπάρχουν από την παλαιότητα και την έλλειψη συρμών" και σε "οργανωμένο σχέδιο βανδαλισμού των συρμών τις νύχτες και για τον λόγο αυτό οι συρμοί είναι λιγότεροι καθώς πρέπει να επισκευαστούν", μας γράφουν οι καρεκλοκένταυροι της ΣΤΑΣΥ

Η αλητεία τους μαζί με την υποτίμηση της αντίληψής μας, για άλλη μια φορά χτυπάει κόκκινο.  Αποκλειστικά υπεύθυνη για το ότι η πανδημία σαρώνει την ελληνική κοινωνία είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να αποκρυβεί όσες Πέτσινες λίστες και να υπάρξουν όσες παπαριές και να μας λένε οι κολαούζοι της εξουσίας. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger