Home » , » Είσαι αναρχοκομμουνιστής και Αθώος; Φυλακίζεσαι περισσότερο απ' το να είναι ΕΝΟΧΟΣ για διεύθυνση ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Είσαι αναρχοκομμουνιστής και Αθώος; Φυλακίζεσαι περισσότερο απ' το να είναι ΕΝΟΧΟΣ για διεύθυνση ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 | 8:18 μ.μ.


Να υποθέσουμε ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν στα μέλη της ναζιστικής συμμορίας, δεν θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτό μάλλον θα το γνωρίζουμε την Παρασκευή.
Θέλουμε όμως να κάνουμε μια υπογράμμιση σε συνάρτηση με τους προηγούμενους σχολιασμούς που έγιναν γι' αυτή την δικαστική απόφαση.

Αυτοί που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής συμμορίας, έχουν στην πλάτη τους δολοφονίες, εκβιασμούς, απόπειρες ανθρωποκτονιών, και γενικά τον μισό Ποινικό Κώδικα. 

Το αποτέλεσμα είναι η αστική δικαιοσύνη τους - αν δεν δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεση, καθώς απ’ αυτό θα κριθεί ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή- να τους "τιμωρήσει" με τέτοιες ποινές ώστε να βρεθούν λιγότερο χρόνο στην φυλακή, απ' όσο έμεινε ο ΑΘΩΟΣ αναρχοκομμουνιστής Τάσος Θροφίλου.

Επί της ουσίας δηλαδή οι ναζί που καταδικάστηκαν για διεύθυνση της εγκληματικής συμμορίας, στην χειρότερη περίπτωση γι' αυτούς θα παραμείνουν λιγότερο από 4 χρόνια στην φυλακή! 

Συγκεκριμένα σ' αυτούς που δικάστηκαν 13 χρόνια φυλακή θα εφαρμοστούν οι ευνοϊκότερες διατάξεις του παλιού Π.Κ που προβλέπουν την έκτιση του 1/3 της ποινής, ενώ θα τους αφαιρεθούν και οι μήνες που έχουν μείνει προφυλακισμένοι. 
Μάλιστα ο αρχηγός του εγκληματικού μορφώματος Ν. Μιχαλολιάκος θα μείνει αρκετά λιγότερο στην στενή, επειδή θα εκμεταλλευτεί διατάξεις του νέου Π.Κ ο οποίος προβλέπει ότι κάθε κρατούμενος μετά τα 65 του, (ο φυρερίσκος τα κλείνει σε 2 χρόνια), κάθε μέρα κράτησής του μετράει διπλή.

 Εξοχα. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Οκτωβρίου 2020 στις 9:26 μ.μ.

Και η καθαριστρια σχολειου 10 ΧΡΟΝΙΑ για πλαστογραφια απολυτηριου δημοτικου.
Οι αφελεις πιστευουν μονο οτι θα μπουν φυλακη οι νεοναζι εγκληματιες. Α!!! και το αλλο μη το ξεχναμε. Δικαζονται για την εγκληματικη συσταση κσι οργανωση και οχι για τις ιδεες τους.οποτε ας κοιμομαστε ησυχοι. Το ειπε χθες 13/10 στο action 24 ποιος παρακαλω??? Ο βουλευτης θ. Πλευρης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger