Home » , » Οι επιλεκτικές "ευαισθησίες" της ΕΣΗΕΑ και ο διαχρονικός ρόλος αυτού του κλαδικού σωματείου

Οι επιλεκτικές "ευαισθησίες" της ΕΣΗΕΑ και ο διαχρονικός ρόλος αυτού του κλαδικού σωματείου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 | 6:04 μ.μ.

Η είδηση μας λέει ότι το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τον "διαδικτυακό κανιβαλισμό" της Ιωάννας Μάνδρου που ακολούθησε μετά τα όσα ανέφερε η υπάλληλος του Αλαφούζου, για την Μάγδα Φύσσα.

Επειδή συμμετείχαμε στον "διαδικτυακό κανιβαλισμός" και σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ συγκαταλεγόμαστε κι εμείς σ' αυτούς που "απειλούν την ελεύθερη και ανεμπόδιστη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος", ας μιλήσουμε λίγο για τον ρόλο του κλαδικού σωματείου που μας επιπλήττει.

Το πρώτο που πρέπει να επισημάνουμε είναι η "επιλεκτική ευαισθησία" της ΕΣΗΕΑ.
Κάποιες απόψεις χρηστών του διαδικτύου την ενόχλησαν και όχι οι επώνυμες καταγγελίες δημοσιογράφων για τις παρεμβάσεις του ίδιου του πρωθυπουργού, και του στενού περιβάλλοντος του ώστε να επιτευχθεί η ελεγχόμενη πληροφόρηση σε βαθμό που να επιβάλλει φίμωση μη αρεστών του δημοσιογράφων;

Μήπως το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ δεν διάβασε τις καταγγελίες του Κ. Βαξεβάνη;
Δεν ενημερώθηκε για τα όσα εξωφρενικά κοινοποίησε ο Τράγκας;  

"νοσηρός εγκέφαλος του Μητσοτάκη" -έτσι θεωρεί το πνευματικό επίπεδο του πρωθυπουργού- εκβίασε τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού που δούλευε και αυτοί ενέδωσαν στον εκβιασμό, απολύοντας τον, κατάγγειλε ο Τράγκας.
Ο δημοσιογράφος -εκδότης Κώστας Βαξεβάνης απ' την πλευρά του μας είπε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης "θυμίζοντας ενωματάρχη του '60"", "τηλεφωνεί σε επιχειρηματίες από τους οποίους ζητά εκβιαστικά να κόψουν τη διαφημιστική σχέση με το Documento".
Σ' αυτές τις συγκλονιστικές επώνυμες καταγγελίες το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, αποδείχτηκε "κουφό"
. Οι διαδικτυακές αναφορές όμως στην απαράδεκτη στάση της υπαλλήλου του Αλαφούζου απέναντι σε μια χαροκαμένη μάνα το ενόχλησαν). 

Επειδή τυχαίνει να έχουμε γράφει αναλυτικά για τον διαχρονικό ρόλο της ΕΣΗΕΑ και για να μην επαναλάβουμε γεγονότα στα οποία έχουμε αναφερθεί, διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Οκτωβρίου 2020 στις 7:28 μ.μ.

Στο ΔΣ της Εσηεα υπάρχει και πρωην συνεργατης Αχιλλεα Μπεου..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger