Home » , » Αδιάβαστους μας έστειλε ο Αδωνις. Επικαλείται την ΟΑΚΚΕ για να δικαιώσει την πολιτική του!

Αδιάβαστους μας έστειλε ο Αδωνις. Επικαλείται την ΟΑΚΚΕ για να δικαιώσει την πολιτική του!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 | 6:31 μ.μ.

Οχι δεν είναι τρολιά! Ο Αδωνις επικαλείται την ... ΟΑΚΚΕ για να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο στην Ελλάδα του εργοστασίου της Πίτσος.

Εδώ το μόνο που θα ταίριαζε είναι το  "δεν περιγράφω άλλο", που θα έλεγε και ο Γ. Χελάκη, για το κατάντημα του τηλέμπορα - υπουργού! 

Υπάρχει και ένα προηγούμενο που μας οδηγεί να μην τολμούμε ούτε κατά διάνοια να αμφιβάλουμε στο πόσο βαρυσήμαντη και αξιόπιστη είναι αυτή η εκτίμηση της ΟΑΚΚΕ.
Στο παρελθόν είχαμε το θράσος να κάνουμε μια χιουμοριστική ανάρτηση που αφορούσε την οργάνωση του τρισμέγιστου πολιτικού ηγέτη Ηλία Ζαφειρόπουλο. Το μετανιώσαμε πικρά αφού η ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ αποκάλυψε την πραγματική μας ταυτότητα που τόσο επιμελώς κρύβαμε από τους αναγνωστες/ιες μας.


Τώρα μάλιστα που ο υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε και πιστοποιητικά φερεγγυότητας και εγκυρότητας στις πολιτικές εκτιμήσεις αυτής της παρέας ...

Τό μόνο που μπορεί να κάνουμε είναι να αφιερώσουμε στο Αδωνι το παρακάτω ηχητικό που είχαμε απευθύνει στην ΟΑΚΚΕ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

15 Οκτωβρίου 2020 στις 8:25 μ.μ.

Τι εφημεριδα και συνιστώσα εινσι αυτη. Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Να δωσετε περισσοτερες εξηγησεις για να καταλαβουμε και εμειε οι νεοτεροι.

15 Οκτωβρίου 2020 στις 8:34 μ.μ.

Ενταξει διαβασα στο google και καταλαβα περι τινος προκειται.
Ακουσε αυτο που ειπε ο ΜΑΟ (αφηστε ολα τα λουλουδια να ανθισουν).

15 Οκτωβρίου 2020 στις 10:02 μ.μ.

Εκτός από τον καρνάβαλο - καρπαζοεισπράκτορα Άδωνη έχουμε και την ΟΑΚΚΕ. Κωμωδία

17 Οκτωβρίου 2020 στις 9:13 π.μ.

Κοινό Ψήφισμα των Ευαγών Ιδρυμάτων Μίλτον Φρίντμαν και Αουγκούστο Πινοτσέτ της Ουάσιγκτον: Εντέλλεται ο Ημέτερος Πρέσβης εις Αθήνας, μίστερ Τζέφρυ Πιουριφόι, να επιδώσει εντός της ημέρας στον επικεφαλής της νυν "ελληνικής κυβέρνησης" το αίτημα Ημών όπως πάραυτα παραδοθούν τα Υπουργεία Εξωτερικών, Οικονομίας και Εργασίας στον Εξοχότατο Κύριο ΗΛΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ. Τα Ημέτερα Ιδρύματα αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του το μεγαλύτερο think tank πολιτικής και οικονομικής αναλύσεως των τελευταίων τριών αιώνων. Παρόμοιος αναλυτής δεν ξαναφάνηκε και ούτε πρόκειται να επανεμφανιστεί στο ορατό και αόρατο μέλλον. Γι'αυτό και ο Ελεύθερος Κόσμος ευρίσκεται σήμερον εν μεγίστω ρωσοκινεζικώ κινδύνω και μόνον ένας ΖΑΦΕΙΡΌΠΟΥΛΟΣ δύναται σώσαι ΗΜΑΣ από του πονηρού. Δώστε τα υπουργεία στην ΟΑΚουΚουΕ, να σβήσει ό,τι θυμίζει το ...ΚουΚουΕ! Με Λιάκο Ζαφειρόπουλο σε πρώτο υπουργείο θα ζήσει το Κεφάλαιον εν Παραδεισω Αγίω. Κι η μέγιστη Αμερική παντού θα βασιλεύσει, Μόσχα, Πεκίνο σίγουρα Αυτή θα κυριεύσει. Ηλία, εσύ σωτήρα Μας, σοι πρέπει η ηγεσία, είσαι όπως λεν NUMBER ONE μ' Εμάς στην Εξουσία. Άδωνι, Κούλη,Δένδια, Βορίδη και Κικίλια, πρέπει να παραδώσετε στην ΟΑΚΚΕ με ... χίλια. ΝΑΤΟ κι ΕΟΚ και ΔΝΤ βλέπουν μια μόνη λύση: Η ΟΑΚΚΕ (κι ο Τζήμερος μαζί) να κυβερνήσει!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger