Home » , » Προβοκάτσια;

Προβοκάτσια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 | 6:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η φασιστική ΕΡΕ, η συμμορία του Καραμανλή του Α’ με τους υπόλοιπους προδότες – πρώην συνεργάτες των ναζί, είχε κάνει το νόμο 4000, όπου οι μπάτσοι έπιαναν όσους νεαρούς θεωρούσαν κατά τη γνώμη τους ότι διέπρατταν εξύβριση, τους οδηγούσαν στο τμήμα, τους κούρευαν με την ψιλή, τους έσκιζαν τα παντελόνια, τους περιέφεραν στο δρόμο εξευτελίζοντάς τους βάζοντας τους ταμπέλα γράφοντας «είμεθα τεντιμπόηδες».

Η ΝΔ, ως κληρονόμος της ΕΡΕ, καλά θα κάνει να το βουλώσει. Να μαζέψει τα λαμόγια της, τους ναζί εγκληματίες που κρύφτηκαν σε αυτή και να μη μιλά για διαπομπεύσεις, όταν έχει ένα τσούρμο φερέφωνων, ψευτών και συκοφαντών που δολοφονούν χαρακτήρες από τους βόθρους της. Όπως σωστά είπαμε, ας πιάσει το ναζί εγκληματία Παππά, όπου τον άφησαν να φύγει ανενόχλητος.

Για να δούμε τώρα πόσο καταδικάζουμε. Εγώ δεν καταδικάζω πριν να ακούσω.

«…συνυπεύθυνος στην εκκένωση της κατάληψης Βανκβούβερ Απαρτμάν και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ.

Ο Δημήτρης Μπουραντώνης εκμεταλλευόμενος τη θέση που τότε κατείχε ως αντιπρύτανης, υπήρξε μέλος εκείνου του διοικητικού προσωπικού που ασκούσε πιέσεις στις κατασταλτικές αρχές προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω εκκενώσεις...

Είναι ο ίδιος που εμπλέκεται σε ύποπτες αναθέσεις ερευνητικών προγραμμάτων σε οργανισμούς και εταιρίες για αμισθί παροχή πνευματικής εργασίας που συνεπάγεται την εκμετάλλευση φοιτητών/τριων που ασκούν την πρακτική τους».

Μπορεί να μη συμφωνούμε με όλα όσα λένε ή κάνουν, αλλά σίγουρα χρήζει εξέτασης η καταγγελία για «ύποπτες αναθέσεις».

Όταν τα δεξιά αποβράσματα βρίζουν, συκοφαντούν ακόμα και βιαιοπραγούν εναντίον πολιτικών αντιπάλων, δεν τρέχει τίποτα!
Όσο για τους μπάτσους αυτοί δέρνουν συνέχεια, γιατί τους αρέσει. Κι επειδή έχουν εντολές. Τα καθίκια των ΜΜΕ δικαιολογούν κάθε βία που έρχεται από τους φασίστες. Ακόμα και δολοφονίες.
Όταν αντιδρούν κάποιοι, έστω και αψυχολόγητα, γίνεται χαμός.

Όσο για την επικήρυξη αν επικηρύξουμε εμείς τους ναζί σαν τον Παππά και κάτι άλλα καθάρματα, θα αρέσει στο Χρυσοχουντίδη; Αν το κάναμε, θα ήταν για να υπάρχει αυτό που λέμε «υγιής ανταγωνισμός». Μην έχει το μονοπώλιο των επικηρύξεων η δεξιά…

Α, κι ένα τελευταίο. Θα συμφωνείτε πως το ξεβράκωμα είναι πιο brutal από την πινακίδα. Είχα γράψει ένα άρθρο, όπου εργαζόμενοι παλιά ξεβράκωσαν κάτι «νοικοκυραίους».  Και τότε έτσουξαν οι δεξιοί πισινοί. Αλλά τότε υπήρχε αντιπολίτευση. Ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε πλήρη κάλυψη στους αγωνιστές εργαζόμενους. Και φυσικά το ίδιο έκανε το ΚΚΕ και ολόκληρη η Αριστερά.

Καταδικάζω απερίφραστα την ταμπέλα εφόσον καταδικάσουν και επικηρύξουν τα σκουλήκια εκείνα που συκοφαντούν και λένε κατ’ εξακολούθηση ψέματα για τους μετανάστες, οι οποίοι είναι πραγματικά αθώοι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger