Home » , » Παραμυθάδες

Παραμυθάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 | 12:45 π.μ.

Γράφει  ο mitsos175

23 μονάδες έξω είχαν πέσει οι παραμυθάδες στο δημοψήφισμα. Εδώ θα σπάσουν το ρεκόρ αποτυχίας. Είμαστε – λένε – ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση! Ποιοι το λένε; Αυτοί που έφαγαν εκατομμύρια, επομένως έχουν λόγο να γλείφουν.

Εμείς τι λόγο έχουμε να είμαστε ικανοποιημένοι; Μείναμε άνεργοι, μειώθηκε ο μισθός σε όσους εργάζονται, δεν δίνουν πίσω τις κλεμμένες συντάξεις, κοροϊδεύουν, πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό, τρώμε κατραπακιές από τους δήθεν συμμάχους, γεμίσαμε κορονοϊό, αυξήθηκαν τα χρέη, καταπατώνται ελευθερίες και δικαιώματα… με μια λέξη: Σκατά!
Τι νομίζουν πως είμαστε για να θέλουμε ΝΔ; Κοπρολάγνοι;

Κανένας φυσικά δεν δίνει σημασία σε μαϊμούδες που έχουν τα έχουν πάρει χοντρά για να λένε κουταμάρες.
Φαίνεται που πάει το πράγμα από τις κινητοποιήσεις που κάνει ο κόσμος. Μόλις γίνουν εκλογές ο Μητσοτάκης και η συμμορία του θα είναι παρελθόν, εκτός αν κάνει πολύ χοντρή νοθεία, πράγμα υπερβολικά δύσκολο, αλλά μ' αυτούς που μπλέξαμε δεν είναι ούτε απίθανο. 
Όχι πως οι ρεφορμιστές πάνε καλά, αλλά η ΝΔ κατάφερε να διαλύσει τα πάντα.

Πολύ ασχοληθήκαμε με τις μαϊμούδες ας μιλήσουμε για τον ιό. Όπως λένε ψέματα στα δήθεν γκάλοπ έτσι λένε ψέματα και για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία. Δήθεν δεν μεταδίδεται ιός! Χωρίς να κάνουν τεστ έβγαλαν συμπέρασμα πως 25 και πλέον παιδιά σε 21 τετραγωνικά είναι ασφαλή! Θυμίζει τις κουταμάρες που έλεγαν για τον τουρισμό και τελικά και τουρίστες δεν ήρθαν, κι οι ελάχιστοι που ήρθαν κόλλησαν κι εμάς.

Καραντίνα η Κοζάνη, κλείνουν δικαστήρια, κομμωτήρια, εστιατόρια, παιδότοποι, μουσεία, αλλά όχι τα σχολεία της! Απαγορεύεται συγκέντρωση άνω των 9 ατόμων αλλά μπορούν να είναι 26 μαθητές κι ο δάσκαλος μέσα σε κλειστό χώρο 50 τμ!

Αφού επιτρέπεται 1 άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα στα μαγαζιά που μένουν ανοικτά, στα σχολεία σε αίθουσα 20 τετραγωνικών δεν πρέπει να είναι 1 μαθητής κι ο εκπαιδευτικός; Εκεί όμως μπορεί να είναι 20 και παραπάνω! Μετά φταίμε εμείς που αυξάνονται τα κρούσματα.

Ο «Μωυσής» δεν μας έσωσε. Και το είπα εγώ. Η ΝΔ, αν ήταν βιβλίο της Αγίας Γραφής δεν θα ήταν η Έξοδος. Η Αποκάλυψη θα ήταν, με τον Κούλη στο ρόλο του 666. Μας ρήμαξε ο κερατάς! Ούτε εγώ δεν περίμενα τέτοια νίλα.

Θα δώσουμε και το μισό Αιγαίο στο Σουλτάνο, γι' αυτό βγήκαν σήμερα οι μαϊμούδες. Βγαίνει στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ, που ξέρει τι εντολές έδωσαν τα αφεντικά από το εξωτερικό και λέει «12 μίλια» τώρα. Ενώ γνωρίζει πως κι ο ίδιος θα έκανε ακριβώς ό,τι τον πρόσταζαν οι προστάτες, οι νταβάδες δηλαδή.

Στο μεταξύ τα παιδιά έκαναν μια συγκλονιστική συγκέντρωση, μια μεγαλειώδη κινητοποίηση, για την οποία τα κανάλια δεν είδαν, δεν άκουσαν και φυσικά δεν είπαν τίποτα. Άμα είσαι μπουκωμένος με λεφτά δε λες αυτά που πρέπει, λες «ευχαριστώ» στο μάγειρα που σου δίνει και τρως.
«Υπέρκομψη η Μαρέβα, πιάσε ακόμα δυο εκατομμύρια με τζατζίκι για να γλιστράει».
Αυτοί ζούνε στο γυάλινο κόσμο τους. Εμείς στον πραγματικό. Μαζέψτε ποιος θα γίνει θρύψαλα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger