Home » , , » Ενας κομπραδόρικος παρασιτικός καπιταλισμός ρισκάρει την ζωή του λαού μας.

Ενας κομπραδόρικος παρασιτικός καπιταλισμός ρισκάρει την ζωή του λαού μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 | 7:34 μ.μ.


Τέτοια κατάφορη υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών νομίζουμε ότι δεν έχουμε ξανασυναντήσει. Και να προσπεράσουνε τις αστείες δικαιολογίες Πέτσα για το ότι η κυβέρνηση δίνει άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ σε κανάλια για να προβάλλουν διαφημιστικά σποτάκι για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κάτι που και από τους νόμους τους οι τηλεοπτικοί δίαυλοι ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν δωρεάν.

Το απίστευτο όμως είναι άλλο. Συλλαμβάνεται το επικοινωνιακό επιτελείου του Μαξίμου με την "γίδα στην πλάτη", καθώς όχι μόνο υπαγορεύει αλλά γράφει και στην κυριολεξία τα ρεπορτάζ στα φιλοκυβερνητικά μέσα, για να υπερασπιστεί τον "εθνικό" λοιμοξιολόγο,. ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του άτυπου κυβερνητικού στελέχους, και η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι τέτοια που προκαλεί κατάγματα στην νοημοσύνη μας.

 Μας είπε λοιπόν ο κ. Πέτσας ότι το Μαξίμου δεν δίνει καμιά γραμμή στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αλλά όσα σχετικά αναφέρθηκαν ήταν "όσα είπε δημόσια ο Πρωθυπουργός στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας συστηματική και απαράδεκτη τη στοχοποίηση του καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα…" 

Πρέπει να μας θεωρεί το κυβερνητικό αυτό στέλεχος όλους/ες εντελώς λωτοφάγους. Κι αυτό γιατί στο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η κυβέρνηση για την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. δεν έχει καμιά σχέση με το  δελτίου τύπου από το Μαξίμου που αναδημοσίευσαν  copy paste "Πρώτο Θέμα" και "Liberal" με τους αστοιχείωτους συντάκτες τους να μην έχουν την "προνοητικότητα να κάψουν καν τις «οδηγίες - εντολές» που είχαν λάβει και οι οποίες ανάφεραν: «Πέραν των προφανών ειδήσεων, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα».

Την στιγμή που η πανδημία καλπάζει στην χώρα μας με τον  ΕΟΔΥ να ανακοινώσει σήμερα ακόμα ένα «μαύρο» ρεκόρ με 1.690 νέα κρούσματα, 5 θανάτους καις 128 διασωληνωμένους, η κυβέρνηση αρκείται στην εγκληματική επικοινωνιακή πολιτική της, χωρίς καν να ακολουθεί την τακτική άλλων αστικών κυβερνήσεων. 

Επιλέγει να μας αφήσει όλους/ες εκτεθειμένους στην πανδημία και σε μεγάλους κινδύνους για την υγεία και τη ζωή μας, επικαλούμενη δημοσιονομικά προβλήματα. Ταυτόχρονα διαθέτει 50 εκατομμύρια ευρώ για να οργανώσει η  «Ελλάδα 2021» της Γιάννας Αγγελοπούλου, φιέστες και καραγκιοζλίκια, δίνοντας παράλληλα "δωράκι" 2 εκ. ευρώ σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ.
Ενας κομπραδόρικος παρασιτικός καπιταλισμός που θα έλεγε και ο Ν. Ζαχαριάδης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger