Home » , » Η πανδημία καλπάζει με την κυβέρνηση να "αγοράζει" σιωπή για τις ευθύνες της, χαρίζοντας άλλα 2 εκατομμύρια στα ΜΜΕ. - Δεν μας αξίζει ο ρόλος της "μοιρολογίστρας".

Η πανδημία καλπάζει με την κυβέρνηση να "αγοράζει" σιωπή για τις ευθύνες της, χαρίζοντας άλλα 2 εκατομμύρια στα ΜΜΕ. - Δεν μας αξίζει ο ρόλος της "μοιρολογίστρας".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 | 8:14 μ.μ.

Το γράφαμε και χτες. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πολύ επιθετικό κύμα της πανδημίας, με μια κυβέρνηση που δεν κάνει το παραμικρό για να το αντιμετωπίσει αποφασιστικά.
Νομοτελειακά με την έλευση του χειμώνα που ευνοεί την εξάπλωση του ιού θα υπάρξουν εκατοντάδες ανθρώπινες τραγωδίες.

Η άποψη μας είναι ότι δεν αρκούν οι διαπιστώσεις. Να παραθέτουμε δηλαδή απλώς στοιχεία -όπως τα σημερινά σοκαριστικά που αναφέρουν 10 νέους νεκρούς, 1.547 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 108 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. 

Δεν μας αξίζει ο ρόλος της "μοιρολογίστρας".
Οπως αναφέραμε πρέπει να κάνει δυναμικά την παρέμβαση του ο λαϊκός παράγοντας και να υποχρεώσει τη κυβέρνηση να πάρει δραστικά μέτρα. 

Θα καθόμαστε να ακούμε αδιάφορα τα τροπάρια του δεξιού ψάλτη Τσιόδρα που από επιστήμονας μετατράπηκε σε κυβερνητικό φερέφωνο λέγοντας μας ότι  "είναι αδύνατο αυτή τη στιγμή να επενδύσουμε σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα ΜΜΜ";

Θα μένουμε απαθής βλέποντας τον νέο Μωυσή και την κυβέρνησή του να μπουκώνει με χρήμα τους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια μαζικού αποπροσανατολισμού απ' τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες και επικοινωνιακής διαχείρισης της συμφοράς που μας βρήκε; 

Το έχουμε ξαναγράψει. Αυτή η περιβόητη  "επιστημονική επιτροπή" λοιμωξιολόγων επιδημιολόγων κτλ. έχει μετατραπεί σε ένα κυβερνητικό φερέφωνο.
Προφανώς όμως αυτό δεν αρκεί. Γι' αυτό και η κυβέρνηση ανακοίνωσε χτες ότι δίνει άλλα 2 εκατομμύρια ευρώ (φτάσαμε συνολικά στα 22) στα  τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, για να προβάλλουνε, σποτάκια για την πανδημία "κατά παρέκκλιση ειδικότερων διατάξεων που αφορούν στη μετάδοση των σχετικών μηνυμάτων".

Αυτοί, παραπληροφορούν και "αγοράζουν" σιωπή από τους δημοσιογράφους. Εμείς τι διάολο κάνουμε;

Υ.Γ: Είναι τόσο υποκριτές που όχι μόνο κάθονται και παρακολουθούν αδιάφοροι τις υγειονομικές βόμβες που δημιουργούνται στα ΜΜΜ, αλλά βλέπουν και τους παπάδες να τους χλευάζουν δημοσίως.
Και με την αστική τους λογική δηλαδή είναι δύσκολο να καταλάβεις πώς γίνονται να δαπανούν εκατομμύρια για να πείσουν τον κόσμο για την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας -κάτι σωστό και επιβεβλημένο- και να σφυρίζουν αδιάφορα στα μηνύματα που περνούν οι "ποιμενάρχες" του θρησκευτικού κοπαδιού.    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger