Home » , » Απάνθρωπο ένστολο κουτσαβάκι του Χρυσοχοϊδη, κόβει πρόστιμο 300 ευρώ σε έναν ηλικιωμένο φτωχό παπούλη, γιατί δεν φορούσε σωστά την μάσκα του, όταν πήγε στην τράπεζα να πάρει τα 367 ευρώ της σύνταξης του!

Απάνθρωπο ένστολο κουτσαβάκι του Χρυσοχοϊδη, κόβει πρόστιμο 300 ευρώ σε έναν ηλικιωμένο φτωχό παπούλη, γιατί δεν φορούσε σωστά την μάσκα του, όταν πήγε στην τράπεζα να πάρει τα 367 ευρώ της σύνταξης του!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 | 4:36 π.μ.

Σε τι απίστευτο βαθμό μπορεί να αποκτηνωθούν οι ένστολοι αλήτες του Χρυσοχουντίδη, το διαπιστώνουμε από το παρακάτω ηχητικά

Σ' αυτό ένας πολίτης από την Ηλεία, αφηγείται στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου ένα απίστευτο περιστατικό που παρακολούθησε με πρωταγωνιστή ένα ένστολο κουτσαβάκι του Χρυσοχοϊδη, το οποίο θέλησε να δείξει το ανάλγητο πρόσωπο της κρατικής εξουσίας πάνω σε ένα φτωχό παπούλη. 

Με φορτισμένη, οργισμένη φωνή ο ακροατής της εκπομπής ξεκινάει την αφήγηση του με την διαπίστωση ότι "ζούμε σε ένα καθεστώς χούντας"
Στην συνέχεια περιγράφει μια "απάνθρωπη", όπως την χαρακτήρισε ενέργεια του διοικητή του Α Τ Κρέστενας. 

Ο μπάτσος εντοπίζει έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, απόμαχο ξωμάχο της γης, που πάει στην τράπεζα να πάρει το "φιλοδώρημα", αυτό που ονομάζουν σύνταξη από τον ΟΓΑ των 367 ευρώ. 
Μ' αυτά τα χρήματα θα προσπαθούσε να αγοράσει τα φάρμακά του να επιβιώσει για έναν μήνα. Είναι ένας άνθρωπος "που δεν έχει στον ήλιο μοίρα", όπως τόνισε ο ακροατής της εκπομπής. 

Το όργανο της τάξεως όμως εντόπισε ότι ο παπούλης παρανομεί αφού δεν φορούσε σωστά την μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό. Χωρίς δεύτερη κουβέντα του ζητάει τα στοιχεία του και του επιβάλλει πρόστιμο 300 ευρώ. 

"Ο ηλικιωμένος άρχισε να κλαίει και να αναρωτιέται πως θα περάσει τον μήνα. Το αστυνομικό όργανο όμως – όπως καταγγέλλεται – συνέχισε απτόητο το θεάρεστο έργο του…

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά …Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» – επεσήμανε ο πολίτης", αναφέρει το ρεπορτάζ. 

"Αν ήμουν στο περιστατικό 2-3 λεπτά και τον έβλεπα με τα μάτια μου, -σ.σ τον μπάτσο να κόβει πρόστιμο-  θα τον βούταγα θα τον άρχιζα στις μπουνιές και ας πήγαινα αυτόφωρο" είναι τα λόγια με τα οποία ολοκληρώνει την καταγγελία του ο κάτοικος της Ηλείας.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Νοεμβρίου 2020 στις 4:11 μ.μ.

Ακριβώς έτσι είναι. Πεινάμε και τρώμε ξύλο. Από τα αφεντικά και τα ορφανά τους. Τους μπάτσους. Η λύση ποιά είναι γιατί από καταγραφές και διαπιστώσεις χορτάσαμε. Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ακόμη και τώρα ότι θα τη σκαπουλάρει. Ακομη και τώρα σε αυτές τις συνθήκες.
Συνεπώς ας περιμένουμε να ωριμάσουν οι συνειδήσεις, όχι οι συνθήκες αυτές είναι αρκούντως ώριμες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger