Home » , » Οι δεξιοί είναι αλητήριοι σε όλα τους. Και χουντικά σκουλήκια.

Οι δεξιοί είναι αλητήριοι σε όλα τους. Και χουντικά σκουλήκια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 | 6:35 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ακόμη και αν κάποιος δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης μέσω διαδικτύου, ακόμη και αν δεν έχει υπολογιστή, τάμπλετ, έξυπνο κινητό τηλέφωνο, μπορεί να συνδεθεί στην ψηφιακή τάξη και μέσω τηλεφώνου, με αστική χρέωση».

Ποια δωρεάν παιδεία; Αν δεν πληρώνεις σύνδεση στο ιντερνέτ θα πληρώσεις για να ακούει το παιδί το μάθημα από το τηλέφωνο. Κι αν έχεις κι άλλο παιδί; Δυο τηλέφωνα; Και πόσο πάει το μαλλί; Πόσο είναι η αστική χρέωση;

Λοιπόν πάει ανάλογα με το χρόνο. 0,15 ευρώ το λεπτό Χ 30 λεπτά που είναι η διδακτική ώρα 4,5 ευρώ την ώρα! Επί 5 ώρες 22,5 ευρώ τη μέρα! 112,5 την εβδομάδα όποτε 450 ευρώ το μήνα!!! Άστο, ας πάρει απουσία το παιδί. Ας μείνει στην ίδια τάξη. Προκειμένου να μείνουμε νηστικοί…

Οι δεξιοί είναι αλητήριοι σε όλα τους. Και χουντικά σκουλήκια. Το Δεκέμβρη, αφού περάσουν κάτι νομοσχέδια υπέρ της ανθρωποφαγίας, θα ανοίξουν μετά βαΐων και κλάδων τα πάντα και θα πουν πως τάχα μας έσωσαν.
Θα μειώσουν τα τεστ, θα μειωθούν τα κρούσματα. Αν κάνουν το 1/10 των τεστ που κάνουν σήμερα θα έχουν το 1/10 των κρουσμάτων. Από 3000 θα πάμε στα 300. Έστω 500 αν αυξηθούν τα κρούσματα στα Μέσα Μεταφοράς, στη δουλειά και φυσικά στις Εκκλησίες, όπου όποιος δεν γλύφει το ίδιο κουτάλι που έχουν γλείψει δεκάδες άγνωστοι πριν από αυτόν είναι νευρωτικός!

Δεν κολλάει στις Εκκλησιές. Η ανίερη Ιερά Σύνοδος το είπε. Είπε επίσης για τη νεύρωση το φάρμακο είναι η Θεία Κοινωνία! Ίσως είναι το κρασάκι που βοηθά. Κι όποιος εκφράζει επιφυλάξεις για το «Μέγα Μυστήριο» δεν είναι καλά!
Εμείς δεν είμαστε καλά; Κάτι άλλοι έχουν ανεβάσει πυρετό και βήχουν. Να τους στείλουμε λουλούδια στο νοσοκομείο;

Λουλούδι πρότεινε ο Μητσοτάκης να βάλουν οι πολιτικοί αρχηγοί στο Πολυτεχνείο. Μπάτσοι λουλούδια γεωπόνοι. Γιατί στο Πολυτεχνείο ιέ του Αποστάτη; Στο τάφο των προδοτών πραξικοπηματιών να βάλεις τα λουλούδια. Κι εσύ και η υπηρέτριά σου η Φώφη. Το ξύλο που θα έτρωγε η Φώφη σκέφτομαι, αν ζούσε ο πατέρας της. Ή ο Ανδρέας. «Πήρες μαγαζί γωνία και το κατεδάφισες». Τώρα που το ΚΙΝΑΛ βαράει κανόνι, ποιος θα πληρώσει τα χρέη; Εμείς που πληρώνουμε και της ΝΔ. Γιατί τα λάθη πληρώνονται.

Χρέος. Κάνει ομοιοκαταληξία με το πέος. Έχει αρκετές ομοιότητες. Όσο πιο μεγάλο, τόσο περισσότερο τσούζει και πονάει. Κι εμείς - όχι να το παινευτούμε - το έχουμε μεγαλύτερο από όλους. Μόνο που μπήκε στα δικά μας οπίσθια.

Μίλησα για πισινούς και ήρθε συνειρμός ο εθνικός ρουφιάνος. Μαζί με τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο. Το 1974 θα ήταν μαζί με τα τανκς. Στη Κατοχή θα ήταν με τα SS και στην Τουρκοκρατία με το Σουλτάνο.

Αλήθεια τι κάνει ο γείτονας; Μπάνιο λίγο έξω από τη Ρόδο. Ποιος είπε πως δεν ήρθαν τουρίστες; Τόσοι Τούρκοι είναι στο Αιγαίο. Ευκαιρία να τους πουλήσουμε κάνα νησί, ε Κυριάκο;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger