Home » , » Φώφη Γεννηματά: θλιβερή θεραπαινίδα του Κούλη

Φώφη Γεννηματά: θλιβερή θεραπαινίδα του Κούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 | 12:50 π.μ.


Η θλιβερή θεραπαινίδα του Κούλη, η οποία υπήρξε πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, και τώρα παριστάνει την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, κ. Γεννηματά, από τον μόνο που δεν πρόκειται ποτέ να προσβληθεί είναι ο ιός της τσίπας. 

Δεν φτάνει που ψήφισε το άθλιο νομοσχέδιο για την καταστολή των διαδηλώσεων, τώρα που ακόμα και ο συντηρητικός νομικός κόσμος έχει ξεσηκωθεί καταδικάζοντας την αυταρχική και αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης, για απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων, αλλά και του αγωνιστικού εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, πάλι μεταμορφώνεται σε σαπουνάκι σε μια προσπάθεια ξεπλύματος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την στιγμή που η σωστή πρωτοβουλία του ΚΚΕ να απευθυνθεί σε κόμματα της αντιπολίτευσης -ανταποκρίθηκαν θετικά ο ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25- , σε μαζικούς φορείς και πλατιά αναγνωρίσιμα άτομα για την συγκέντρωση υπογραφών ώστε να υπάρξει απόσυρση της απαράδεκτης απαγόρευσης του αγωνιστικού εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, η Φώφη Γεννηματά, επέλεξε και πάλι  να ακολουθήσει την ίδια τακτική που είδαμε πριν λίγες μέρες από τον Σημίτης.

Οπως μας ενημερώνει η ειδησεογραφία ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε τηλεφωνικά και με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ και ζήτησε βουλευτές και στελέχη του κόμματος της να υπογράψουν το κείμενο που στιγματίζει τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης  Η Φώφη Γεννηματά, αρνήθηκε -κάτι αναμενόμενο- επιλέγοντας για άλλη μια φορά να γίνει το ξεσκονόπανο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.  

Υπάρχει και η εξήγηση ότι η Γεννηματά αντιλαμβανόμενη ότι το κόμμα της δεν έχει λόγω ύπαρξης και στις επόμενες βουλευτικής εκλογές δεν θα εξασφαλίσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, επενδύει με την στάση της για το προσωπικό πολιτικό της μέλλον στην αγκαλιά της δεξιάς παράταξης. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger