Home » , » Με θυμάσαι ρε τράγο;

Με θυμάσαι ρε τράγο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 | 7:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Προηγουμένη δικτατορία, αυτή του Παπαδόπουλου. Το παπαδαριό αποτελεί το καλύτερο στήριγμα με το να καρφώνει ανθρώπους στους δήμιους της ΕΣΑ. Δεν ήταν όλοι οι παπάδες προδότες, κάποιοι μάλιστα είναι αντίθετοι στους εγκληματίες χουντικούς, αλλά δεν ήταν κι αυτό που λέμε “μεμονωμένες περιπτώσεις”.

Υπήρχαν καθίκια που πήγαιναν και έλεγαν όσα τους εξομολογούνταν οι άνθρωποι! Η φράση “μην το πεις ούτε του παπά” είχε διαφορετική σημασία τότε. Οι παλιότεροι ξέρουν το βρώμικο ρόλο του κλήρου. Το site μας έχει γράψει πολλές φορές σχετικά.

Οπότε όταν άκουσα πως κάποιος κάρφωσε τους παπάδες και έγιναν έξαλλοι με αυτό, ένιωσα μεγάλη ευχαρίστηση. Δοκίμασαν από το φαρμάκι τους! Ήθελα να βρεθώ μπροστά σε κείνους τους ρασοφόρους χαφιέδες και να τους πω: Με θυμάστε ρε τράγοι; Όταν καρφώνατε εσείς ήταν καλά ε; Τώρα σας αρέσει; Ε; Σας αρέσει;

Όμως δεν πρέπει να ρουφιανεύουμε. Γιατί αυτή είναι η παγίδα. Ο ακρογωνιαίος λίθος της δικτατορίας: Ο φόβος και η ρουφιανιά. Σε αυτά στηρίζονται όλοι οι δικτάτορες. Δεν έχει σημασία το γιατί. Μία φορά ρουφιάνος, πάντα ρουφιάνος. Όπως και κερατάς. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεργαστούμε με μπάτσους.

Ακριβώς επειδή θεωρώ αδιανόητο να κάνει άνθρωπος σκεπτόμενος τέτοιο πράγμα, να γίνει καταδότης, έγραψα πως μπορεί οι μπάτσοι να έμαθαν από αλλού που γίνεται λειτουργία. Άλλωστε οι δεξιοί δεν ξέρουν τι σημαίνει εχεμύθεια παρά μόνο όταν βουτάνε χρήμα για την πάρτι τους.

Ξέρω τι θα πουν πολλοί, θα μιλήσουν για Δημόσια Υγεία. Από τη δικτατορία και το φασισμό κινδυνεύουμε όλοι (όχι μόνο οι αφελείς) πολύ περισσότερο.

Άλλωστε έχουμε προειδοποιήσει αμέτρητες φορές.

Αν πάνε στους ναούς δεν θα κολλήσουν μόνο αυτοί αλλά όλοι όσοι μένουν μαζί τους. Η θνησιμότητα στους νέους δεν είναι μεγάλη, είναι περίπου όπως της γρίπης.

Στους ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα όμως γίνεται χαμός. Αν βρεθούν χωρίς ΜΕΘ, οι πιθανότητες είναι εναντίον τους. Και κυρίως ηλικιωμένοι πάνε στην Εκκλησία.

Οι παπάδες είναι συνυπεύθυνοι μαζί με τους πολιτικούς για ό,τι συμβεί. Στη Θεσσαλονίκη δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα μετά 5 μέρες από τη λειτουργία.

Αντίθετα 5 μέρες μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο πχ είχαμε μείωση 38%!

Η λύση είναι το τέλος των θρησκειών, οι οποίες έχουν πάρει στο λαιμό τους εκατομμύρια. Όσο υπάρχουν θρησκείες θα χάνονται πολλοί άνθρωποι.

Αλλά αυτό δεν μπορεί να μας κάνει ρούφουλες. Να μας κάνει άθεους, να μας κάνει να αγωνιζόμαστε μάλιστα. Αλλά χαφιέδες; Ποτέ!

Όταν κάνεις έναν αγώνα πρέπει να έχεις στόχο αυτό που θα έρθει να είναι καλύτερο από αυτό που θα φύγει. Ούτε καν ίδιο, καλύτερο.

Οι παπάδες θα τα βρουν με τον αφορισμένο Μητσοτάκη που άλλωστε στήριξαν μαζί με τους φασίστες.

Ίσως μάλιστα οι ίδιοι οι παπάδες να κάρφωσαν αλλήλους για να το παίξουν διωκόμενοι.

Γιατί κακά τα ψέματα ο Χριστιανισμός διαλύθηκε.

Αν μεταδίδονται μικρόβια με τη Θεία Κοινωνία, δεν είναι “Άγιο Σώμα και Αίμα Χριστού”. Ευνόητο είναι πως καταρρέει το βασικότερο των Μυστηρίων! Πως ένα από τα σπουδαιότερα δόγματα της Εκκλησίας αποδεικνύεται ψέμα! Πάπαλα! Τέλος!

Το παπαδαριό χάνει πελάτες και ως εκ τούτου λεφτά. Φυσικά έχει ακόμα πάρα πολλά.

Όμως οι καιροί αλλάξανε. Είναι ειρωνεία πως ο Μητσοτάκης κατέστρεψε τους βασικότερους συμμάχους του.

Θέλαμε χρόνια να δώσουμε τέτοιο συντριπτικό χτύπημα στο εμπόριο ψεύτικης ελπίδας.

Η διαχείριση της πανδημίας μέσα στις πολλές και μεγάλες συμφορές με τους χιλιάδες νεκρούς είχε τουλάχιστο αυτό το θετικό. Ο κόσμος κατάλαβε το παραμύθι των παπάδων.

Όσοι λέγαμε τόσο καιρό για την υποκρισία και τα ψέματα τους δικαιωθήκαμε πλήρως. Τώρα τρέχουν και δε φτάνουν. Τελειώσανε!

Δεν χρειάζεται να τους καρφώσουμε λοιπόν. Τα καρφιά στο φέρετρο τα έβαλε η βλακεία, η αλαζονεία τους και ο Μητσοτάκης που τόσο υποστήριξαν. Τι ειρωνεία αλήθεια!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Δεκεμβρίου 2020 στις 4:12 μ.μ.

Με το συμπαθειο αλλά δεν εχουμε διαβασει ιστορια για την ιδρυση αυτης της θρησκειας απο τον Μεγα(πραγματι μεγας γνωστης της ανθρωπινης ματαιοδοξιας και πνευματικης ατελειας και συναμα Μεγας δολοφονος και Μεγαλο κωλοπαιδο)Κων/νο και απο την α(γ)ρια μητερα...φτου, δεν λεω κακες λεξεις; Δηλαδη αν το κερασμα περιειχε τσιπουρο ή βοτκα, που θα ξεσκιζε τα μικροβια, με συνεπεια να μην μεταδιδονται ασθενεις, αυτο αυτοματως θα μας οδηγουσε στο συμπερασμα οτι προκειται για αιμα και σωμα, αρα υπηρξε ο "γνωστος" υιος, αρα υπαρχει και θεος, αρα εμεις ειμαστε αθεοι; Μην γινει καμια παρανοηση, οχι κατι άλλο. Και που ΄στε! Οι μονοθειστικες θρησκειες εχουν γινει απο κουφαλες, γνωστες της ανθρωπινης ψυχολογιας, για να κερδιζουν σε βαρος απλων ανισχυρων ανθρωπων μεσω του φοβου και της δηθεν ανωτεροτητας των εξουσιαστων. Αρα αυτοι ειναι οι πραγματικοι εχθροι και ο αληθινος στοχος. Το συστημα τους προσπαθει να διαιωνισει την δυναμη τους και εκει πρεπει να κινηθουμε και να παλεψουμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger