Γελοιότητες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 | 12:16 μ.μ.

Η βδομαδιάτικη φυλλάδα «Η Αποψη» είναι μια εντελώς περιθωριακή πατσαβούρα και ζήτημα είναι αν πουλάει μερικές δεκάδες φύλλα.
(Το πρακτορείο «Αργος» που την διακινεί ούτε καν την αναφέρει στο δελτίο που κυκλοφορεί στο οποίο αναγράφονται ο αριθμός των φύλλων που πούλησαν καθημερινές και εβδομαδιαίες εφημερίδες). 

Και τα «περίεργα» ξεκινάνε από την στιγμή που επισκεφτήκαμε τον ιστότοπο της φυλλάδας. Το πρώτο που μας έκανε εντύπωση -πρωτοφανές για σάιτ εφημερίδας- είναι ότι δεν υπάρχει η «ταυτότητά» του εντύπου. 
Δηλαδή ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται σ’ αυτό καθώς κανένα άρθρο της δεν είναι υπογραμμένο με ονοματεπώνυμο και όλα φέρνουν κάποια αρχικά! 

Το δεύτερο είναι ότι υπάρχει καθημερινή πυκνή ενημέρωση δείγμα ότι εργάζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι, που όμως κρατούν την ανωνυμία τους. (Γιατί άραγε;). Και το τρίτο εντυπωσιακό είναι ότι όπως διαπιστώσαμε με μια πρόχειρη έρευνα σε μηχανές μέτρησης αναγνωσιμότητας η ιστοσελίδα της φυλλάδας έχει μηδαμινή επισκεψιμότητα κάτι που δεν δικαιολογεί τις αρκετές διαφημίσεις που φιλοξενεί  (Cosmote, ΟΠΑΠ κ.α).

Αντιλαμβάνεστε προφανώς ποιο είναι το ερέθισμα γι΄ αυτή την ανάρτηση. Η προβοκάτσια που έστησε το ρυπαρό έντυπο με φανερό στόχο τον Εκτορα Κουφοντίνα στοχεύοντας ουσιαστικά τον απεργό πείνας. Και αυτή την ηλιθιότητα την πήραν και στην έκαναν "σημαία" οι δεξιοί και φασιστικοί ιστότοτοποι. 

Ερώτημα παραμένει αν πρέπει να ασχολούμαστε με τέτοιες γελοιότητες. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger