Home » , , » Η "απειλούμενη" "κυρία" Κοραή

Η "απειλούμενη" "κυρία" Κοραή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 | 11:32 μ.μ.

Απίστευτο το θράσος που έχουν κάποια γαλάζια δημοσιοκαρφικά παπαγαλάκια. Και το γράφουμε αυτό με αφορμή ένα βιντεάκι που μας έστειλε η αναγνώστρια μας Marka1, όπως υπογράφει, στο οποίο η υπάλληλος του Κουρτάκη, Χριστίνα Κοραή, ισχυρίζεται ότι απειλείται από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω του τρόπου που ασκεί το επάγγελμα της, "αλλά είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα φοβηθεί".  
Γελοιότητες επιπέδου Σίλα δηλαδή.

Το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι ότι αυτοί που συνηθίζουν να απειλούν δημόσια είναι οι δεξιοί ομόσταβλοι της. Και επειδή δεν έχουμε μνήμη πόμολου, πρόχειρα θυμόμαστε τον Γιάννη Πρετεντέρη ένα γλοιώδη τύπο, υπηρέτη όλων των αφεντάδων, όπως ευφυώς τον είχε χαρακτηρίσει ο "Ριζοσπάστης", να προαναγγέλλει απ' την ραδιοφωνική του εκπομπή ότι «Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος… να ζήσουμε να τους θυμόμαστε».

Οσο για την Χριστίνα Κοραή τι να πούμε; Πρόκειται για ένα  γέννημα-θρέμμα της δεξιάς παράταξης το οποίο σκεί δημοσιογραφία "γυμνοσαλιγκαρισμού" και προκαλεί, όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας. 

Κάνοντας μια πρόχειρη αναζήτηση στον ιστότοπο μας εντοπίσαμε ένα κείμενο που έχει δημοσιευτεί το μακρυνό 2011 και έχει τίτλο "Επιστολή προς την δημοσιοκάφρο Χριστίνα Κοραή"/ Για ρίξυε του μια ματιά για να πληροφορηθείτε την προϊστορία που έχει στο επάγγελμα της η παρουσιαζόμενη "απειλούμενη" σήμερα "κυρία" Κοραή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger