Home » , » Γεμίσαμε δεξιούς "φιλοτρομοκράτες".

Γεμίσαμε δεξιούς "φιλοτρομοκράτες".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 | 2:34 π.μ.


Ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε γι' αυτό ώστε η καυτή ανάσα του λαϊκού κινήματος να αναγκάσει την κυβέρνηση να μην ολοκληρώσει το εξαγγελθέν έγκλημά της δολοφονώντας τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αν γίνει πραγματικότητα η μικρή ελπίδα την οποία μοιράστηκε μαζί μας σύντροφος, ότι η αδίσταχτη κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και την ύστατη τούτη ώρα θα παραδεχθεί την ήττα της, θα έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε. Διαφορετικά ας είναι έτοιμη να δεχθεί την οργή μας. 

Ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού έμεινε στην ιστορία σαν "αποστάτης-κάθαρμα" και "εφιάλτης της δημοκρατίας". Ας επιλέξει το τέκνο του αν θέλει σε όλη του την ζωή να κουβαλάει και τον χαρακτηρισμό "δολοφόνος".\

Οταν ακόμα και πατενταρισμένοι δεξιοί καούν την κυβέρνηση να αντιληφθεί το μέγεθος του εγκλήματος που πάει να διαπράξει, αντιλαμβάνεται κανείς σε ποια απομόνωση βρίσκεται η ηγετική ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου.

Εύστοχο το παρακάτω σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

«Οι πράξεις του Κουφοντίνα έχουν κριθεί πολιτικά, ηθικά και νομικά με την καταδίκη του. Σήμερα όμως δεν κρίνεται αυτό, αλλά το δικαίωμα ενός κρατούμενου στη δίκαιη κι αξιοπρεπή μεταχείριση, το οποίο θυσιάζεται στο βωμό των επιλογών της κυβέρνησης που κάνει επίδειξη κρατικής πυγμής κι αναζητά άλλοθι καταστολής με τελικό αποδέκτη τον λαό.

Δεν πρόκειται να επικαλεστούμε το “κράτος δικαίου”, γιατί ξέρουμε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στο πλαίσιο της δικτατορίας του κεφαλαίου. Μόνη απάντηση απέναντι στο αντιδραστικό νομοθετικό οπλοστάσιο, τους τρομονόμους και την καταστολή των κυβερνήσεων και της ΕΕ είναι η οργανωμένη εργατική – λαϊκή πάλη».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger