Home » , » Μαζικές και δυναμικές και οι σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στην κρατική καταστολή

Μαζικές και δυναμικές και οι σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στην κρατική καταστολή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 | 7:24 μ.μ.

Τρία ηλεκτρονικά μηνύματα που πήραμε από αναγνώστες μας, οι οποίοι σήμερα συμμετείχαν στις λαϊκές κινητοποιήσεις σε Αιγάλεω, Πειραιά και  Κυψέλη, μας επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι ο φόβος πια άλλαξε στρατόπεδο, και η ανάλγητη, αυταρχική κυβέρνηση των "αρίστων", δεν έχει τώρα πια να αντιμετωπίσει απλώς μια ατελέσφορη αντιπολίτευση που γίνεται μέσα στο "ναό της δημοκρατίας" της. 

Ο λαϊκός παράγοντας εμφανίστηκε μαζικά στους δρόμους παλεύοντας ενάντια στην κρατική καταστολή και στην αντιλαϊκή διαχείριση της πανδημίας. Κι αυτός πια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τους Μπαλούρδους του Χρυσοχουντίδη. Είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι σύντομα αυτές οι πολιτικές μαριονέτες των πλουτοκρατών θα έχουν την τύχη που τους αξίζει.

Την φωτογραφία που παραθέτουμε μας την έστειλε  ο Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου'' (Ιωάννου Σούτσου & Κάλβου - Γκύζη) και η λεζάντα που την συνοδεύει αναφέρει:

Πολύ μαζική η σημερινή  συγκέντρωση και πορεία ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή στην Πλατεία Πρωτομαγιάς και στους δρόμους της Κυψέλης

ΜΑΤ ΒΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ '40 

ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger