Home » , » Νέα σκηνή στην παράσταση Λιγνάδη με τον Κούγια να παρουσιάζεται εξοργισμένος

Νέα σκηνή στην παράσταση Λιγνάδη με τον Κούγια να παρουσιάζεται εξοργισμένος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 | 6:44 μ.μ.



Η κωμική παράσταση με την αστυνομικοδοκαστική αντιμετώπιση του παιδοβιαστή Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζεται. Σήμερα αποφάσισε τελικά η ανακρίτρια της υπόθεσης στο Τμήμα Διώξεως Εγκληματικών Οργανώσεων να παραγγείλει έρευνα στο σπίτι του εγκληματία. (Μας δουλεύουν δηλαδή).

Στην σκηνή παρουσιάστηκε όπως αναμενόταν και ο Αλέξης Κούγιας για να χαρακτηρίσει "προκατειλημμένη" σε βάρος του την ανακρίτρια η οποία προσπαθεί να στηρίξει μια "κατασκευασμένη κατηγορία εις βάρος του Δημητρίου Λιγνάδη" και κατέθεσε αναφορά στον Αρειο Πάγο "για να ελεγχθεί πειθαρχικά".

Ο "διαπρεπής ποινικολόγος" χαρακτηρίζει παράνομη την ποινική δίωξη που άσκησαν οι εισαγγελείς σε βάρος του εντολέα του και αποδίδει στην ανακρίτρια ότι έχει αγνοήσει τα  "αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς του Λιγνάδη", που τις έχει προσκομίσει.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 25χρονου που έχει καταγγείλει βιασμό. Γιάννης Βλάχος δήλωσε χτες: : «Στο πλαίσιο της υποχρέωσης μας να στηρίξουμε την κατηγορία, εισέφερα σήμερα στοιχεία στην ανακριτική διαδικασία. Έναν κατάλογο μαρτύρων που έχουν να καταθέσουν περιστατικά για τις εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και ένα αίτημα να διενεργηθεί κατάσχεση ψηφιακών δεδομένων του κατηγορουμένου, να διερευνηθούν από τα αρμόδια εγκληματολογικά εργαστήρια της ΓΑΔΑ προς το περιεχόμενό τους»,.

 Η ειδησεογραφία αναφέρει ότι ο Λιγνάδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης και του χορηγείται ιατρική θεραπεία με αντικαταθλιπτικά χάπια. 

Αναφορικά με την κατάσταση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα 24ωρα τα πέρασε σε κατάσταση σοκ. Προσπαθούσε να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες της ζωής του που ασφαλώς είναι πολύ διαφορετικές από αυτά που ζούσε ως τώρα.

Από διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ιδιαίτερα προβεβλημένο πρόσωπο, με ισχυρούς φίλους και σε μια ζωή ιδιαίτερα καλή στο πλαίσιο του life style που ο ίδιος είχε επιλέξει, σε ένα κελί με άλλους 20 κρατούμενους; Και μάλιστα με καταδικασμένους για σοβαρά εγκλήματα σεξουαλικού χαρακτήρα;. αναφέρει δημοσίευμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger