Home » , » Γιατί ψηφίζουμε ΝΔ; Είμαστε σχιζοφρενείς ή μαζοχιστές;

Γιατί ψηφίζουμε ΝΔ; Είμαστε σχιζοφρενείς ή μαζοχιστές;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Απριλίου 2021 | 12:56 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Η πλειοψηφία δεν είναι ευχαριστημένη με τη διαχείριση της ΝΔ από την πανδημία αλλά την ψηφίζει"! Αυτό μας λένε οι δημοσκόποι. Γιατί ψηφίζουμε ΝΔ; Είμαστε σχιζοφρενείς ή μαζοχιστές; Δεν θα μπω στο κόπο να πω για το νέο παραμύθι του Open να κοιμηθεί καλά ο δικτάτορας Κούλης, άμα κάνει εκλογές θα δούμε τα πραγματικά ποσοστά. Να δούμε επίσης που θα κρυφτούν οι δημοσκόποι.

Πάντως ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Για να λένε πως το 64% πιστεύει ότι η ΔΑΠ λοιμωξιολόγων εκτελεί κατά γράμμα τις παραγγελίες του Μητσοτάκη, σημαίνει πως το ποσοστό είναι 84% μην πω παραπάνω. Γι αυτό ψηφίζουν ΝΔ; γιατί χάρη στα αντιφατικά τα παράλογα και φασιστικά μέτρα θρηνούμε 10.000 νεκρούς;

Φυσικά δεν γλείφει μόνο ένα κανάλι, ούτε μόνο στις μαγειρεμένες δημοκοπήσεις. Γλείφουν παντού, ακόμα και όταν λένε τον καιρό, πράγμα που ξεπερνά τα ανέκδοτα για οποιαδήποτε χούντα. Εντάξει τα τάισε τα ΜΜΕ, αλλά από πολλά σάλια θα πνιγεί ο "ηγέτης" της συμφοράς και της καταστροφής.

Αυτό πάλι με τον οχετό λάσπης για τους ανθρώπους που βγήκαν στην πλατεία μετά από μήνες φυλακή, καταντά εκνευριστικό. Γαλάζιοι μαλάκες, κανείς από αυτούς δεν θέλει να κολλήσει ούτε ο ίδιος, ούτε τους άλλους. Αν δεν υπάρχουν ΜΕΘ αυτό οφείλεται στο κάθαρμα που ψηφίσατε και που αντί για γιατρούς πήρε μπάτσους να κοπανάνε, και αντί για ΜΕΘ πήρε όπλα. Με τις μίζες τους. Που δεν έχει αφήσει ούτε σεντ στα ταμεία και που θα στείλει πάλι σε μας τη λυπητερή.

Τόσοι δεξιοί κόλλησαν, σε ποιο πάρτι πήγανε και σε ποια πορεία; Στα κανάλια που μας λένε για συνωστισμό οι δικοί τους είναι καραντίνα! Καμιά σκατόφατσα τηλεοπτικού βόθρου δε φοράει μάσκα! Κι έχουν το θράσος να μας λένε κουταμάρες! Για να πάνε στα λεωφορεία να τα πουν από κοντά αυτά στους εργαζόμενους να φάνε το ξύλο της αρκούδας! Που πάμε σα σαρδέλες στη δουλειά. Αμ τα σχολεία; Τα ανοίγουν όλα για ένα μήνα! Ίσα να κολλήσουν δηλαδή. Να ανοίξουν τα σχολεία, πάρτε όμως δασκάλους, φτιάξτε αίθουσες, καθημερινά βλέπουμε τι γίνεται.

Ο Μητσοτάκης είναι εγκληματίας. Και τα ΜΜΕ, όπως κάνουν με κάθε δεξιό απόβρασμα, προσφέρουν άλλοθι. Τι έγινε με το Χατζή; Γιατί δε μιλάνε; Τι έγινε με τις νέες αποκαλύψεις για το Λιγνάδη; Δεν βρίσκεται ένας δημοσιογράφος να πει το όνομα του παρτουζάκια υπουργού που ήθελε να δείρει ανήλικες; Ποιο είναι αυτό το βιτσιόζικο καθίκι;

Βέβαια μην ξεχνάμε πως όποιος αποκαλύπτει την πραγματικότητα πεθαίνει! Ποια μαφία; Ποια Κολομβία; Η Μπανανία μας είναι πάτος και ξύνει για να κατέβει ακόμα χαμηλότερα! 847 διασωληνωμένοι. Ακόμα περισσότεροι περιμένουν ΜΕΘ. Πολλοί πεθαίνουν χωρίς ιατρική περίθαλψη! Και δεν είναι αυτοί στις πλατείες. Οι νέοι δεν αρρωσταίνουν βαριά από Κορονοϊό. Φυσικά τον μεταδίδουν, αλλά αυτό γίνεται σε κλειστούς χώρους στα σχολεία.

Το Σεπτέμβρη πέρυσι άνοιξαν τα σχολεία. Δυο μήνες μετά έγινε χαμός! Μετά από δυο μήνες το Γενάρη είχαμε ρεκόρ θανάτων. Και βέβαια ο κόσμος δεν είναι τυφλός. Αφού ξέρει πως μεταδίδεται στους χώρους δουλειάς, στα μέσα μεταφοράς και φυσικά σχολεία βγήκε έξω και δεν δίνει πια καμία σημασία. Κι έχει δίκιο!

Να ρωτήσω τώρα τους γλείφτες: Αφού είναι σωστό το άνοιγμα τώρα, πριν το κλείσιμο ήταν λάθος! Ποιος έχει την ευθύνη για το λάθος; Μητσοτάκη, μάθε να οδηγείς ελικόπτερο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger