Home » , , » Επόμενο πρωτοσέλιδο στο Πρώτο Ψέμα: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι έργο του Μητσοτάκη!

Επόμενο πρωτοσέλιδο στο Πρώτο Ψέμα: Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι έργο του Μητσοτάκη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 | 7:35 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται με το Πρώτο Ψέμα. Οι τύποι είναι ηλίθιοι. Δεν είναι μόνο ψεύτες, προκλητικοί, αδίστακτοι, είναι εντελώς βλαμμένοι! Πρέπει επίσης να θεωρούν πολύ μαλάκες τους αναγνώστες τους. Δεν αποκλείεται βέβαια και να είναι.

Το Πρώτο Ψέμα είναι μια πατσαβούρα, που αναμασά ό,τι πει ο δικτάτορας. Όσο παράλογο και να είναι, θα το στηρίξει. Ακόμη, θα συκοφαντήσει κάθε πολιτικό αντίπαλο της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης με χυδαιότητες, ύβρεις κι απίστευτα παραμύθια. Σήμερα η ξεδιαντροπιά τους έσπασε νέο ρεκόρ.

Είναι γνωστό πως ο Μητσοτάκης είναι απατεώνας, ψεύτης, παπατζής, υποκριτής κλπ. Δεν περιμέναμε λοιπόν τίποτε άλλο από τους γλείφτες που τον στηρίζουν.

Στο θέμα της πρότασης της άρσης της πατέντας των εμβολίων η απάντηση του Μητσοτάκη ήταν ειρωνεία και άρνηση. «Πάλι καλά που δεν μας είπατε να κρατικοποιήσουμε την Φάιζερ και την Άστρα Ζένεκα είχε πει στον Τσίπρα». Και βέβαια ο κίτρινος τύπος έσπευσε να αναθεματίσει την πρόταση για άρση της πατέντας των εμβολίων. Καμιά εξέταση του πράγματος, απλά και μόνο επειδή το πρότεινε η αντιπολίτευση, όχι μόνο απορρίφτηκε, αλλά καταδικάστηκε από τις κομματικές πατσαβούρες με βδελυγμία και οργή.

Μέχρι να το πει το αφεντικό, ο Αμερικάνος Πρόεδρος. Κι εδώ φαίνεται πόσο κομπλεξικός δούλος είναι ο Μητσοτάκης. Αυτός λοιπόν ο χυδαίος τύπος που γέλαγε με την πρόταση, μόλις άκουσε πως ο Αμερικανός Πρόεδρος προτίθεται να καταργήσει τις πατέντες των εμβολίων, ώστε να παράγουν τα κράτη τα εμβόλια σε ποσότητες, έκανε ανάποδη τούμπα. Πόσο τιποτένιος πρέπει να είναι, πόσο ελεεινός και δουλοπρεπής για να πει πως τώρα είναι υπέρ της πρότασης! Κι εδώ θα μπορούσαν τα ΜΜΕ του τουλάχιστο να κάνουν πως δεν κατάλαβαν τη φάπα που έφαγαν.

Έλα όμως που ο δούλος γελοιοποιείται στην προσπάθεια να ικανοποιήσει το αφεντικό. Έτσι το Πρώτο Ψέμα είπε πως τάχα την πρόταση την είχε θέσει προ καιρού ο Μητσοτάκης! Εδώ δεν μπορεί να επέμβει εισαγγελέας, που λένε κάποιοι εξοργισμένοι από την απίστευτη θρασύτατη κοροϊδία. Αυτή είναι δουλειά για ψυχίατρο. Είναι για ζουρλομανδύα!

Γιατί τι μας λένε στην ουσία; Πως ο Μητσοτάκης και οι ίδιοι είναι διχασμένες προσωπικότητες. Μας λένε πως ο Κούλης έκανε μια πρόταση, την οποία απέρριψε επειδή θεωρούσε γελοία και ανεφάρμοστη, αλλά μετά ήταν υπέρ αυτής της πρότασης! Άντε τώρα να εξηγήσω στους αρνητές των εμβολίων πως δεν πρόκειται για παρενέργεια από το εμβόλιο που έκανε.

Ό,τι και να πούμε δεν μπορεί να περιγράψει αυτό το αίσχος. Ας το δουν αυτοί που παίρνουν το χρησιμοποιημένο κωλόχαρτο. Εμείς να κάνουμε μια νέα πρόταση. Να προσληφθούν επειγόντως νευρολόγοι, ψυχίατροι νοσηλευτές κλπ και να αρχίσουν αμέσως την ανέγερση ψυχιατρικών κλινικών. Επείγει.

Αν ισχύει πως η πολλή θλίψη γεννά παραφροσύνη, τότε ο Μητσοτάκης και τα τρολλ του στεναχωρήθηκαν πάρα, μα πάρα πολύ. Έσκασαν από το κακό τους. Κι εμείς από τα γέλια. Το επόμενο πρωτοσέλιδο του Πρώτου Ψέματος θα είναι ο αγώνας του Μητσοτάκη για να περάσει η σωτήρια Συμφωνία των Πρεσπών. Κατάντια!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Μαΐου 2021 στις 1:29 π.μ.

Πιστευω οτι ο Μητσοτακης εχει ηδη επιπληξει τους ανταρτες ευρωβουλευτες που παρακουσαν την εντολη του Πανσοφου και διορατικου Κουλη και ψηφισαν κατα της αποδεσμευσης.Μαλιστα δε ο Αμερικανος ηγετης προτιθεται να παρασημοφορησει τον αλτρουιστη Πρωθυπουργομας.Το οτι αυριο πρεπει να υποστηριξει την Μερκελ,για το αντιθετο,ουτε που μου περναει απ'το μυαλο.Ω!ρε γλεντια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger