Home » , » Πέρα από ματσίλες και ανδρικά εξουσιαστικά πρότυπα.

Πέρα από ματσίλες και ανδρικά εξουσιαστικά πρότυπα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 | 8:21 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών & κοριτσιών έχει βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή της τον τρόμο του να σε πλησιάζει άγνωστος επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα, κοινώς με "το πουλί του έξω" 

Ακόμα κι αν δεν το είχες βιώσει προσωπικά, το άκουγες από τις φίλες και τις αδερφές σου, από τις μανάδες και τις γιαγιάδες. 

Γιατί έρχεται από μακριά αυτή η βαλίτσα! 

"Ανώμαλους" θυμάμαι, ότι τους αποκαλούσαν οι γιαγιάδες και οι μάνες μας. 

Δεν ξέρω αν είναι "ανώμαλοι", τι είναι ομαλό και τι ανώμαλο. Δεν ξέρω αν πάσχουν από κάτι, ή είχαν "δύσκολα παιδικά χρόνια" και όλα τα σχετικά φληναφήματα, που κατά κόρον προβάλλονται υπερασπιστικά στα δικαστήρια. 

Ξέρω όμως, ότι είναι πράξη απεχθής, από άνδρα πάντα προερχόμενη, με στόχο και θύμα μια γυναίκα. 

Όχι συγκεκριμένη γυναίκα! 

Αλλά την οποιαδήποτε, αρκεί να είναι γυναίκα! 

Είναι μια εγκληματική πράξη κάποιων ανδρών κατά γυναικών, που έμενε να σιγοψυθιρίζεται ανάμεσα μας, λες και εμείς, τα θύματα, να είχαμε φταίξει..

Γι' αυτό μπράβο στην Δανάη της Νέας Σμύρνης, που δεν κώλωσε και κατήγγειλε το γεγονός.

Αλλά μπράβο και στην άλλη κοπέλα, που τον αναγνώρισε και ευθαρσώς το δήλωσε και έτσι ο δράστης συνελήφθη.

Δεν ξέρω τι δικογραφία σχηματίστηκε εις βάρος του και τι κατηγορίες θα του αποδοθούν, πλημμεληματικού χαρακτήρα, ποια θα είναι η ποινική εξέλιξη. 

Δεν είναι το μείζον 

Το μείζον είναι αυτό:

Δεν χρειάζεται να προστατεύουμε ως γονείς, ως κοινωνία,  τις κόρες μας από επίδοξους καταπιεστές και βιαστές, αλλά 

Να μάθουμε στους γιούς μας το σεβασμό, την αλληλεγγύη, την ισότητα μέσα από τη διαφορετικότητα, πέρα από ματσίλες και ανδρικά εξουσιαστικά πρότυπα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Μαΐου 2021 στις 12:53 π.μ.

Δεν μπορούμε να οικοδομήσουμε Κοινωνία Ισότητας, όσο δεν υπάρχει απόλυτη Ισότητα ανάμεσα στα δυο φύλλα. Και συμφωνώ ως προς το πνεύμα της φράσης όσον αφορά το βιασμό «μην προστατεύεις την κόρη σου, εκπαίδευσε το γιό σου» τονίζοντας παράλληλα πως εκπαίδευση για απαλλαγή μιας άθλιας νοοτροπίας αιώνων, τη θέλουμε όλοι. Γιατί δυστυχώς πολλές γυναίκες είναι ακόμα σκλάβες, κι από κει ξεκινάνε πολλά.
Για το βιασμό φταίει μόνο ο βιαστής. Ενώ για το φόνο μπορεί να μη φταίει μόνο ο φονιάς (άμυνα), για το βιασμό, που για μένα είναι χειρότερο από φόνο, αφού είναι έγκλημα και κατά της Ελευθερίας, φταίει μόνο ο βιαστής ή ο μελλοντικός βιαστής, ο επιδειξίας.
Υπάρχουν παλιοτόμαρα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον άλλο να κυκλοφορεί με το πουλί έξω. Βέβαια δεν ξέρω, αν τύχει ένα τέτοιο μούτρο να συναντήσει τη μάνα τους, την κόρη τους, την αδερφή τους ή τη γυναίκα τους, αν θα τους αρέσει και θα επιμείνουν στις ηλιθιότητες τους.
«Έκλεισαν τα μπουρδέλα»! Πέρα από το γεγονός πως η κυβέρνηση, το μεγαλύτερο μπουρδέλο, λειτούργει, είναι θλιβερό κάποιοι νέοι να μπορούν να κάνουν σεξ μόνο έτσι. Να μην μπορούν να φλερτάρουν, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Εν πάση η περίπτωση υπάρχει και η μαλακία. Όταν ποστάρουν τέτοιες αθλιότητες, αυτό κάνουν. Μαλακίζονται και μάλιστα δημόσια. Ας παίξουν μόνοι τους σπίτι τους.
«Προκάλεσε»! Όσοι λένε αυτή τη άθλια, χυδαία δικαιολογία, δεν φαντάζονται πόσο προκαλούν τους υπόλοιπους, να τους πιάσουμε, να τους πηδήξουμε από κώλο, να κάνουν πέντε κωλόπαιδα ο καθένας! Καριόλη του κερατά, γυμνή να είναι η άλλη, δεν έχεις δικαίωμα να την αγγίξεις, αν δεν έχεις την άδειά της. Η πρόκληση στο σεξ άλλωστε είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Μπορεί κάποιος να ανάβει πχ άμα δει παπά! Ή πολιτικό! Φανταστείτε δε πως θα νιώθει αυτός ο άνθρωπος, όταν βλέπει παπάδες μαζί με πολιτικούς σε φωτογραφίες! Άλλοι τη βρίσκουν σε site ενήλικων, αυτός θα τη βρίσκει με τις ειδήσεις! Κι εδώ που τα λέμε, αν κάποιοι προκαλούν είναι οι κηφήνες. Στο μεταξύ ο άλλος με το παπάρι έξω, δεν προκαλεί έτσι;
Μια λύση είναι η ψαλίδα κλαδέματος. Κόβει ό,τι δεν είναι μες το παντελόνι. Είμαστε όμως κατά της βίας. Εμείς είμαστε, ο άλλος όμως που βγάζει τη μπάμια του έξω, είναι; Κι αν δεν είναι αυτός, γιατί να είναι το θύμα;
Όπως επίσης δεν είναι δικαιολογία η ώρα. Μετά τις 12 πχ μας πιάνουν οι καύλες, οπότε οι γυναίκες θα πρέπει να είναι σπίτι; Κάτι τέτοιες απόψεις είχαν στον ISIS, αλλά ευτυχώς οι γυναίκες του Κουρδιστάν είχαν ΑΚ-47 Καλάσνικωφ, το οποίο επίσης προτείνω ως αξεσουάρ με τσάντα πυρομαχικών ασορτί. Γιατί σ’ αυτό το σημείο θα φτάσουμε.
Ευτυχώς υπάρχει μικρή Πρόοδος. Καθίκια που προσπαθούν να δικαιολογήσουν επιδειξίες και βιαστές, αποδοκιμάζονται έντονα από την πλειοψηφία. Όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Μην ξεχνάμε πως πάντα κάποιος είναι πιο δυνατός από μας και δεν αναφέρομαι μόνο στη σωματική δύναμη. Πως, αν δεν σεβόμαστε το διπλανό ή τη διπλανή μας, δεν πρόκειται να μας σεβαστούν. Όσο για τα φασισταριά, γιατί αυτό είναι μια εκδήλωση φασισμού, να βάλουν τα πουλιά τους στο κλουβί. Αλλιώς θα τους τα βάλουμε στον πισινό.

7 Μαΐου 2021 στις 9:15 μ.μ.

Οπως αναφερεις mitsos κλεισανε 1 χρονο τωρα τους οικους ανοχης με φτηνες δικαιολογίες χωρις να υπολογιζουν αυτα που ακολουθουν. Βεβαια ο νεαρος αυτος ειναιδραστης αλλα μην ξεχναει ο κοσμος τους ηθικους αυτουργους που δημιουργουν αυτα τα φαινομενα. Θελω να πιστευω οτι το δικαστηριο θα λαβει υπ οψη του αυτο γιατι προκειται για ενα ηλιθιο νεο 22 ετων. Μην τον κανουμε χειροτερο. Αν φυσικα και το περιστατικο ειναι ετσι οπως το εβγαλε η αστυνομια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger