Home » , » Οι ... μισές δουλειές του τσεκουράτου υπουργού

Οι ... μισές δουλειές του τσεκουράτου υπουργού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Μαΐου 2021 | 5:52 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

 Υποθέτω ότι με την πρόσφατη απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης τεστάρει τα αντανακλαστικά και τις δυνατότητες των υπηρεσιών του υπουργείου στο οποίο προΐσταται για να μπει ακόμα ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της νεοδημοκρατικής με ΕΠΕΝίτικο άρωμα "κανονικότητας".
Το πόσο δηλαδή είναι έτοιμος ο μηχανισμός του "επιτελικού κράτους", να πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να κάνει πράξη τις επιδιώξεις του χουντικού γυμνασιάρχη, συγνώμη του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπατρότη ήθελα να γράφω, να "διαπαιδαγωγήσει" τον ελληνικό λαό, στις εποχές της κυβέρνησης των "αρίστων".

Οπως μας ενημερώνει ιστοσελίδα, o Μάκης Βορίδης θυμήθηκε το πολιτικό κλίμα του 1966 όπως αυτό παρουσιάζεται από τον  τον σεναριογράφο της ταινίας «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», μέχρι να ρθει λίγους μήνες αργότερα ο πολιτικός του μέντορας και η κουστωδία του για να επιβάλλουν  την "εθνοσωτήριον επανάστασιν",  

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναφέραμε "το υπουργείο Εσωτερικών, όπου προΐσταται ο Μάκης Βορίδης έστειλε εγκύκλιο στις δημόσιες υπηρεσίες, με την ένδειξη «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ» να καταγράψουν και να αποστείλουν μέχρι, της 7 Μαΐου πόσοι υπάλληλοι απήργησαν -σ.σ χτες στον γιορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς και σε ποιό ποσοστό επί των υπηρετούντων ανέρχονται οι απεργοί".

Αξιοζήλευτη, ομολογουμένως ενέργεια αλλά ελλιπείς. Πιστεύουμε όμως ότι σύντομα ο κ. Βορίδης και με την αρωγή του συναγωνιστή του κ. Χρυσοχοϊδη θα αναβιώσουν το "Συνδικαλιστικό της ασφάλειας, και γιατί όχι την υπηρεσία δίωξης του κομμουνισμού"..

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger