Home » , » Υπόθεση του νεοφασίστα Ρομάν Προτάσεβιτς: Συντρίφτηκε μια ακόμα μεθόδευση της αμερικανικής CIA ("του διαβόλου και της φάρας του διαβόλου")

Υπόθεση του νεοφασίστα Ρομάν Προτάσεβιτς: Συντρίφτηκε μια ακόμα μεθόδευση της αμερικανικής CIA ("του διαβόλου και της φάρας του διαβόλου")

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 | 7:06 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο.

 Ένα από τα φασιστικά ερπετά που θρέφει σε αφθονία, για να τα χρησιμοποιεί διεθνώς, η αμερικανική ιμπεριαλιστική "αυτοκρατορία", το πιο αδίστακτο κεφαλαιοκρατικό καθεστώς του πλανήτη, εξουδετερώθηκε με τον πιο έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο από μια μικρή λεύτερη χώρα: από τη Λευκορωσία που σαφώς υπερασπίζεται την ανεξάρτητη ύπαρξη κι ανάπτυξή της της και -σε έναν ορισμένο βαθμό- και τα πιο σπουδαία ιδανικά της νεότερης σοβιετικής σοσιαλιστικής ιστορίας της, ως αναπόσπαστου συστατικού τμήματος της χώρας του Μεγάλου Οκτώβρη, της χώρας των Λένιν και Στάλιν που συνέτριψε το γερμανικό ναζισμό το 1945. 

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο, ο αμερικανογλείφτης αρχηγός της ρωμέικης δεξιάς, σαν η πιο γνήσια "his muster voice" στη δυστυχή χώρα μας, έσπευσε σήμερα να συντάξει σχετική ανακοίνωση- συκοφαντία στο διαδίκτυο εναντίον της Λευκορωσίας. 
Πριν καν του το ζητήσουν επίσημα τα ξένα αφεντικά του! Αντάμα δηλ.με όλα τα αντίστοιχα αμερικανόδουλα "αντηχεία", όλων των παρόμοιων λακέδικων καθεστώτων της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ, όπως είναι π.χ. τα φασιστόμουτρα που τυραννάνε τους λαούς της Λιθουανίας, της Ουκρανίας, της Πολωνίας κι άλλων τέτοιων κρατών "μπανανιών" - υποπροϊόντων της καπιταλιστικής παλινόρθωσης. 

Το καλοκαίρι πέρσι, τον Αύγουστο, είχα δημοσιεύσει, στο site του "Εργατικού Αγώνα" ένα άρθρο σχετικά με το τι ακριβώς επεδίωκαν ο αμερικανικός σύγχρονος ναζισμός και οι ξεφωνημένοι κεχαγιάδες του στις εξαρτημένες χώρες,- προτεκτοράτα της Ανατολικής Ευρώπης, όταν μεθόδευαν, μέσω στημένων, δήθεν "λαϊκών κινητοποιήσεων τύπου Κιέβου και σία" των ντόπιων αμερικανολακέδων τους στο Μινσκ, και μέσω άφθονης διεθνούς μαύρης προπαγάνδας, την ανατροπή του προέδρου Λουκασένκο. Δηλ. την άλωση της ανεξάρτητης Λευκορωσίας, που δεν μπορούν να την κλείσουν στο μαντρί τους. 

Σήμερα που συντρίφτηκε μια ακόμα μεθόδευση της αμερικανικής CIA  ("του διαβόλου και της φάρας του διαβόλου", σύμφωνα με μία πολύ εύστοχη γλαφυρή διατύπωση αλβανικής προέλευσης της εποχής του σοσιαλισμού!), νομίζω ότι για μια ακόμη φορά πρέπει να τονιστεί η αξία που έχει να παραμείνει λεύτερη κι ανεξάρτητη από το ΝΑΤΟ και από την ΕΟΚ η Λευκορωσία, το προπύργιο αυτό της αντίστασης στον σημερινό φασισμό και στη μήτρα που τον επωάζει: τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό. 

Και να απευθυνθεί έκκληση σε κάθε πραγματικά προοδευτική δύναμη να αφήσει στην άκρη οποιαδήποτε σεχταριστική θεωρία "ίσων αποστάσεων", κάθε γεροντοκορίστικη παραξενιά (που της ξυνίζει οτιδήποτε καμωμένο διαφορετικά στη ζωή σε σύγκριση με τα ... επί χάρτου ιδεατά, "εντελώς καθαρούτσικα" από προσμίξεις σχέδια τής αντιδιαλεκτικής "Νεφελοκοκκυγίας" της...) και να γίνει έμπρακτα το στήριγμα της αντιφασιστικής Λευκορωσίας, που παραμένει στο στόχαστρο των λύκων, και που σίγουρα θα ενταθεί η υπονομεύτική δράση των πρακτόρων της CIA εναντίον της. 

Χαιρετίζω ολόψυχα την τοποθέτηση για το θέμα του καθηγητή Γιώργου Ρούση, θεωρώντας ότι πρέπει να αποτελέσει υπόδειγμα για κάθε τίμιο αριστερό διανοούμενο.  

***

Του Γιώργου Ρούση -f/b

Απ' αφορμή τον  Λευκορώσο "ακτιβιστή" .

Ο γενικός και αόριστος χαρακτηρισμός κάποιου ως ακτιβιστή, μου θυμίζει τον χαρακτηρισμό κάποιου γενικώς και αορίστως ως δημοκράτη.

Ο Ακτιβιστής, όρος που δεν έχει ελληνική ρίζα , σημαίνει κάποιος που δραστηριοποιείται για κάτι.

Υπ αυτήν την έννοια οι φασίστες είναι τόσο ακτιβιστές όσο είναι οι οι συμμετέχοντες στους λαϊκούς αγώνες  .

Όπως   και δημοκράτης γενικώς και αορίστως  είναι εκείνος που τάσσεται υπέρ της επί της ουσίας  δικτατορίας του κεφαλαίου, αλλά και εκείνος που είναι κατά της αστικής δημοκρατίας ως μορφής αυτής της δικτατορίας .

Έτσι πρόκειται για μια παραπλανητική ορολογία που χρησιμοποιείται για να κρύψει την πραγματικότητα και να την απολιτικοποιησει .

Το ερώτημα λοιπόν είναι καλώς συνελήφθει ο επικίνδυνος  νεοφασιστας από τις αρχές της Λευκορωσίας; 

Η μήπως θα έπρεπε να συνεχίσει να  περιοδεύει ελεύθερος όπως ο σύντροφός του Έλλην "ακτιβιστής" Χρήστος Παππάς ; 

Η απάντηση που δίνω είναι ότι πολύ καλώς συνελήφθει .

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Μαΐου 2021 στις 8:05 μ.μ.

Τα εξαιρετικά άρθρα του site για το θέμα του ναζί πράκτορα με κάλυψαν απόλυτα.

25 Μαΐου 2021 στις 8:16 π.μ.

Η χωρα αυτη bella Russia δεν ενοχλει κανεναν. Και η ελλαδα αμεσως αντι να κοιταξει τα δικα της βρηκε ακομα ενα αντιπαλο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger