Home » , » Κ. Μητσοτάκης: "Να επιβεβαιώσουμε την ενότητα της σημασίας"

Κ. Μητσοτάκης: "Να επιβεβαιώσουμε την ενότητα της σημασίας"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 | 10:50 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Μάλλον είναι καταφατική η απάντηση στο ερώτημα που τέθηκε σε περασμένη ανάρτησή μας αν στρατεύτηκαν όλοι οι πρωτομάστορες του επιτελικού νεοδημοκρατικού κράτους, με πρώτο τον πρωθυπουργό και να μας κάνουν να γελάμε, αντί να τους πάρουμε φαλάγγι, για την κοινωνική τραγωδία στην οποία μας οδηγούν. 

Αυτό το "μαργαριτάρι" παραγωγής πρωθυπουργικών χειλιών ότι η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ έχει στόχο "να επιβεβαιώσουμε την προσήλωση μας στις κοινές αξίες και αρχές αλλά και την ενότητα της σημασίας" τερμάτισε το κοντέρ γελοιότητας. 

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η πρωθυπουργική οικογένεια αποτελείται κύρια από έναν "γκόμενο" μια "υπερλαμπρη" και έναν "πανέμορφο γιο", τώρα ο χρήστης του twitter απ' τον οποίο απαλλοτριώσαμε το βίντεο που παραθέτουμε σαν υποσημείωση συνιστά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον να χορηγήσει κάποιο χάπι στον Κούλη, γιατί γινόμαστε ασταμάτητο ρεζίλι.

Πάντως αν κρίνουμε από τις τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου -κάποιες παραθέτουμε στην συνέχεια, ο Κούλης έχει κατορθώσει να εισπράττει οίκτο και χλευασμό. Κι αυτά είναι καλύτερα απ' τις ροχάλες που πραγματικά του αξίζουν. Επίτευγμα το λες κι αυτό. 







Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger