Home » , » Το φάντασμα του Καραμάν Αλή από τα βάθη της Κόλασης

Το φάντασμα του Καραμάν Αλή από τα βάθη της Κόλασης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 | 7:26 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Μια και σήμερα γράφουν “λαμπρή ιστορία”, που τη φωτίζει η πύρινη λαίλαπα, που έχουν εξαπολύσει οι γαλάζιοι δικτάτορες, είπα να μην ασχοληθώ με προηγούμενες χούντες.

Αλλά ήρθε το φάντασμα του Καραμάν Αλή από τα βάθη της Κόλασης, κι απειλούσε να μου βγάλει λόγο!

Τι να κάμω κι εγώ, υπέκυψα αφού δεν είμαι ήρωας, να πω “ύπαγε εις το πυρ το εξώτερον, να βρεις τους φίλους σου χουνταίους”.

Αυτούς που ο Τριανταφυλλίδης τους γλύτωσε από την κρεμάλα. Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ο Καραμάν Αλής ο Α', ο Κώτσος, ο ιδρυτής της γαλάζιας εγκληματικής οργάνωσης “Νέα Δημοκρατία”.

Που για να ονομάσει έτσι το κόμμα του, θα είχε κατεβάσει ίσαμε με δυο μπουκάλια τσίπουρο! Γιατί ούτε κάτι νέο ήταν, ούτε φυσικά είχε καμία σχέση με δημοκρατία.

“Ακροδεξιό σφουγγάρι” του πήγαινε περισσότερο, αφού απορροφούσε οποιοδήποτε χουντικό “σταγονίδιο” είχε γλυτώσει τη στενή.

23 Ιούλη 1974 λοιπόν, κι αφού ρημάχτηκε η Κύπρος και στη χώρα γίνονταν της χούντας το κάγκελο, αριβάρει ο Καραμανλής.

Βγαίνει κι ένας Μίκη Μάους - τον είχα σε υπόληψη τότε - και μας λέει “Καραμανλής ή τανκς”. Δηλαδή “τα λεφτά ή τη ζωή σου”. Δίνεις ό,τι ψιλό έχεις πάνω σου, αφού ξέρεις, πως αλλιώς και θα σε σκοτώσει και θα σε κλέψει. Του δώσαμε, ό,τι είχαμε και δεν είχαμε: 54%!

Περιμέναμε λοιπόν να τιμωρήσει τουλάχιστο τους προδότες.

Εντάξει, σα λαός πρέπει να το παραδεχτούμε. Είμαστε χάνοι. Τσιμπάμε εύκολα.

Περιμέναμε από το δεξιό – ακροδεξιό Καραμανλή να τιμωρήσει τους δικούς τους, τους δεξιούς πραξικοπηματίες! Πολύ πλάκα.

Μετά περιμέναμε από τον Αντρέα να φέρει την Αλλαγή και το Σοσιαλισμό! Γελάσαμε κι εκεί.

Έπειτα περιμέναμε από το Μητσοτάκη να φέρει την Κάθαρση! Ρε μαλάκες, σοβαρά τώρα; Η κάθαρση θα έρχονταν από το κάθαρμα, τον Αποστάτη; Αυτοκριτική κάνω, εντάξει; Που να θυμάμαι τι είχα πιει τότε.

Μετά περιμέναμε τον Αρχιερέα της Διαφοράς, το Σημίτη, να μας κάνει πλούσιους στο χρηματιστήριο, όπου “προκόψαμε”, χάσαμε και τις κάλτσες μας, τον μπουχέσα να μας κυβερνήσει σεμνά και ταπεινά, το Γιωργάκη να μας δώσει τα λεφτά που υπάρχουν, τα Μνημόνια να μας σώσουν - και μας έγδαραν, τον Τσίπρα να τα σκίσει και το Κούλη να καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να φέρει την κανονικότητα. Μέσω νέας χούντας και πλιάτσικου Κατοχής!

Είμαστε μαλάκες, αλλά τουλάχιστο είμαστε πολλοί.

Πίσω στο 1974. Ο Καραμανλής ήταν εγγύηση πως δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Γι αυτό τον ήθελαν όλοι: Χουντικοί, Αμερικάνοι, πλούσιοι, μαφιόζοι κλπ. Αυτοί δηλαδή που πάντα κάνουν κουμάντο.

Εκείνος που την πάτησε ήταν ο Κοκός! Που πήρε ένα μεγαλόπρεπο... πούλο! 69%: Πήγαινε κατά διαόλου μεριά κι εσύ και το σόι σου. Τι όμορφο νούμερο!

Πάντως να παραδεχτούμε, πως ακόμα και ο δεξιός Καραμανλής, ο πρώην συνεργάτης των ναζί - κι ας λένε οι άλλοι φούμαρα, δεν τόλμησε να γράψει το λαό στα παπάρια του, να πει “να! κι αν ψηφίσατε, να! κι αν δεν ψηφίσατε!” Τον έδιωξε τον Κοκό.

Κατάλαβες τώρα Αλέξη, γιατί δε σε γουστάρει κανείς; Μπορεί ο Κούλης να κάνει όργια, ειδεχθή εγκλήματα κατά του λαού, αλλά εσύ έκανες το χειρότερο. Σου είπαμε “δε θέλουμε Μνημόνιο” και μας πρόδωσες.

Αλλά ο Καραμανλής δεν ενδιαφέρονταν για ένα καμένο χαρτί, όπως ο Κοκός.

Σκοπός του ήταν να συνεχιστεί η εκμετάλλευση, να συνεχίσουμε να είμαστε δούλοι στις ΗΠΑ. Σε αυτό τα κατάφερε περίφημα. Ήταν ο πιο ικανός ανθρωποφάγος της δεξιάς.

Είδατε; Λέω και καλά λόγια. Για να μη λέτε πως είμαι Σταλινικός. Που είμαι και το χαίρομαι.

Μια όμως το είπαμε, αν ήταν ο Στάλιν στη θέση του Καραμανλή, οι προδότες θα παλουκώνονταν, ενώ θα φρόντιζε να τιμωρηθούν όλοι οι δήμοι, όλα τα λαμόγια και οι απατεώνες.

Έτσι ούτε θα χρεοκοπούσαμε μετά, ούτε θα καταστρεφόμασταν όπως τώρα.

Γιατί όσα αίσχη ακολούθησαν και γίνονται σήμερα, είναι συνέχεια του κράτους και του παρακράτους της δεξιάς μαφίας, που ο μεγαλύτερος νονός της ήταν ο Καραμανλής ο Α'.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

24 Ιουλίου 2021 στις 11:13 π.μ.

Το μας πρόδωσε ο Αλέξης αστο καλύτερα. Θέλει πολύ συζήτηση!

24 Ιουλίου 2021 στις 9:17 μ.μ.

Επειδή ως γνωστόν μας φαίνονται μεγάλοι γιατί είμαστε σκυφτοί και το ξέρουν και χέζονται απάνω τους μόνο στη σκέψη ότι το υποζύγιο μπορεί να καταλάβει κάποια στιγμή πόσο ατελείωτοι μ@λ@κες και λαμόγια είναι, το Νέα Δημοκρατία το έκλεψε από το πρόγραμμα του ΚΚΕ που συμπεριλαμβανόταν στις επεξεργασίες του 9ου Συνεδρίου του (1972), περιγράφοντας ουσιαστικά μια φάση-στάδιο της Μεταπολίτευσης και της επαναστατικής μετάβασης. Δυστυχώς, οι κρεμάλες που φοβόταν ο Αβέρωφ αναβλήθηκαν στα προσεχώς...

24 Ιουλίου 2021 στις 9:19 μ.μ.

Γιατί μισόλογα Νικόλα; πως τη λένε τη ρουφιανιά στο χωριό σου;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger