Home » , » Ομολογία πανικού απ' την κυβέρνηση. Ανέσυρε απ' την πολιτική ναφθαλίνη τον "τροχονόμο της μίζας" για να την υπερασπιστεί.

Ομολογία πανικού απ' την κυβέρνηση. Ανέσυρε απ' την πολιτική ναφθαλίνη τον "τροχονόμο της μίζας" για να την υπερασπιστεί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 | 11:36 μ.μ.


Πρέπει να είναι πολύ πανικόβλητη η κυβέρνηση των αρίστων διαπιστώνοντας ότι εξ' αιτίας των δικών της εγκληματικών ευθυνών έχει χαθεί κάθε έλεγχος στην εξάπλωση της θανατηφόρας επιδημίας. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε ότι έφτασε στο σημείο να ζητήσει την αρωγή ενός ζόμπι της πολιτικής που στα συλλογικό σκεπτικό έχει μείνει σαν ο άνθρωπος "τροχονόμος της μίζας".

Αντί, λοιπόν ο Κώστας Σημίτης να "ευλογεί" το αστικό πολιτικό κατεστημένο το οποίο έχει σαν δόγμα να μην πηγαίνει κανένας πρώην πρωθυπουργός φυλακή, όσα και να αποκαλύπτονται σε βάρος τους και έτσι δεν έκανε παρέα στον Ακη και στον Γιάννο, έχει το θράσος και την ανέδυα  να μας παρουσιάζεται τιμητής της δημόσιας πολιτικής ζωής μας!

Δεν φτάνει δηλαδή που επί πρωθυπουργίας του υπήρξαν τεράστια σκάνδαλα (Χρηματιστήριο, Ζήμενς, μεγάλα ολυμπιακά έργα, μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων κλπ), με εμπλοκή στενών συνεργατών του και αυτός κατόρθωσε να μείνει στο απυρόβλητο, βγαίνει τώρα να γίνει κολαούζος του Κούλη και να  ασκήσει αντιπολίτευση ... στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Γράφει, λοιπόν, ο Σημίτης ένα ολόκληρο κατεβατό το οποίο δημοσιεύεται στα «Νέα Σαββατοκύριακο», στο οποίο δεν εντοπίζει την παραμικρή αστοχία ή παράλειψη στην κυβερνητική πολιτική όσο αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά εντοπίζει το πρόβλημα ότι  οι πολιτικοί σχηματισμοί της αντιπολίτευσης «Δεν εξήγησαν από την αρχή της πανδημίας ποια πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί με βάση τα επιστημονικά δεδομένα και τις υπάρχουσες εμπειρίες. Απλώς παρακολουθούν και αρνούνται. Αλλά η κοινή γνώμη δεν χρειάζεται την άρνηση».

Θράσος χιλίων πιθήκων από τον "τροχονόμο της μίζας", αλλά και ομολογία πανικού απ' την κυβέρνηση των "αρίστων" η οποία έφτασε στο σημείο να βγάζει απ' την ναφθαλίνη έναν αστό χρεοκοπημένο πολιτικό που η παρουσία του μόνο προβληματικές μνήμες επαναφέρει. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Νοεμβρίου 2020 στις 7:28 π.μ.

Μπας και αφού βαρέθηκε τις διακοπές του στο Κορακοχώρι, ξαναθέλει υπουργείο, τώρα στα καταντίπ ξεκούδουνα, ο "Κινέζος"; Μήπως εζήλωσε τη δόξα του δικού του Χρυσοχουντίδη, γνωστού "αρχιμπαάτσου" της αστικής πολιτικής; Μήπως πάλι ξαναμυρίστηκε μπίζνες και μίζες; Πολύ τραβηγμένα τα σενάρια. Άλλωστε ο "Κινέζος" μας ήταν πάντα υπεράνω του χορού της μίζας, όπως θα έγραφαν και τα "Νεα". Ίσως λοιπόν συμβαίνει το εξής: Επειδή η μαφία των κούληδων κλονίζεται πλέον σοβαρά, χάνοντας κάθε έξωθεν καλή μαρτυρία, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξε στο θέμα της πανδημίας, τα κοινά αφεντικά της αντιδραστικής δεξιάς και του άλλου αντιδραστικού (και εξίσου λωποδύτικου) βραχίονα, δηλ. των ψευτοσοσιαλιστών, προσπαθούν τώρα να επιστρατεύσουν κάθε διαθέσιμη εφεδρεία, ώστε να στηριχτεί ο πυρήνας της κοινής, μαύρης, αντιλαϊκής πολιτικής. Έτσι κλήθηκε ο "Κινέζος" να βάλει πλάτη. Ίσως επίσης,τα αφεντικά αυτά να έχουν στο βάθος του μυαλού τους την εκ νέου χρησιμοποίηση ψευτοσοσιαλιστών σε μια κοινή κυβέρνηση με τις απροκάλυπτες νροφιλελέρες, ώστε να περάσει με αυξημένη δύναμη πυρός ο οδοστρωτήρας των νέων επερχόμενων κανιβαλικών μέτρων. Έτσι πήρε εντολή ο "Κινέζος" να χρησιμοποιήσει το δήθεν "κύρος" του για το ξέπλυμα της μαύρης πολιτικής του Μητσοτάκη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger