Home » , , » Απ' τον γεννήτορα του Κούλη και τις σχέσεις του Κώστα Μητσοτάκη με τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής ... στο οικογενειακό know how των Μητσοτάκηδων. Προκλητικά ψέματα στο Πόθεν Εσχες του πρωθυπουργού.

Απ' τον γεννήτορα του Κούλη και τις σχέσεις του Κώστα Μητσοτάκη με τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής ... στο οικογενειακό know how των Μητσοτάκηδων. Προκλητικά ψέματα στο Πόθεν Εσχες του πρωθυπουργού.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 | 5:04 π.μ.


Πληθώρα σχολίων πυροδότησε η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη ότι η βδομαδιάτικη εφημερίδα που εκδίδει κυκλοφορεί σήμερα με νέες αποκαλύψεις σχετικά με το ψεύτικο Πόθεν έσχες στο οποίο αποκρύπτει την περιουσία του, ο  "ψεύτη", "ξεφτιλισμένο2" και "άτιμος" πρωθυπουργός που έχουμε. Γράφει μάλιστα στο twitter ο εκδότης του Documento.

 «Πού θα είναι τριήμερο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε να εξασφαλίσουμε πως θα βρει σίγουρα το Documento με τις νέες αποκαλύψεις για το Ποθεν_Εσχες; Αυτή τη φορά όσα αποκαλύπτουμε , δεν τα λέμε εμείς, αλλά δικός του άνθρωπος. Πολύ δικός του. Επισήμως», έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter o Κώστας Βαξεβάνης 

Επειδή, μάλιστα ο δημοσιογράφος τονίζει ότι "σόι πάει το βασίλειο" και αναφέρει ότι παρόμοιες λαμογές έκανε και η οικογένεια του, οι χρήστες του διαδικτύου ξεσάλωσαν. Θυμήθηκαν αρκετά από το πολιτικό παρελθόν του γεννήτορα του Κυριάκου και ειδικά τις σχέσεις του με τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Προφανώς εμείς δεν είμαστε θιασώτες της "οικογενειακής ευθύνης". Προσπαθούμε όμως να φέρνουμε στην επιφάνεια "αθέατες" πλευρές της πρόσφατης ιστορίας μας, οι οποίες για κάποιους είναι ενοχλητικές. 

Για όσους, λοιπόν ενδιαφέρονται για την ιστορία ας επισκεφτούν μια περασμένη ανάρτηση γεύση της οποίας παίρνουμε από το πρώτο φωτογραφικό κολλάζ,  Αριστερά βλέπουμε την ομιλία του πατρός Κυριάκου, υπέρ της νομιμοφροσύνης προς τις Γερμανικές αρχές και κάτω  επαγγελματική διαφήμιση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την ειδίκευσή του στα γερμανικά στρατοδικεία, στην εφημερίδα των αρχών κατοχής. 

Στο κέντρο της φωτογραφικής σύνθεσης,, το παραστατικό της καταβολής 50.000.000 δρχ. στον Κώστα Μητσοτάκη από τη γερµανική εταιρεία MilitärVerwaltung ÜberlandTransport (27.1.1944). Δεξιά, μια φώτο από την επίσκεψη Τσολάκογλου στα Χανιά τον Αύγουστο του 1942, όταν η Καίτη Μητσοτάκη υποδέχθηκε µε ανθοδέσμη τον Γερμανό διοικητή, στρατηγό Αντρέ. Πολύ περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger