Home » , , » Μάνος Βουλαρινός: Κλασικό δείγμα σαπρόφυτου του δημοσιοκαφρικού βάλτου.

Μάνος Βουλαρινός: Κλασικό δείγμα σαπρόφυτου του δημοσιοκαφρικού βάλτου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:13 π.μ.

Γιατί νιώθουν τόσο πολύ την ανάγκη κάποια σαπρόφυτα από τον δημοσιοκαφρικό βάλτο του Αλαφουζέϊκου να μας επιβεβαιώνουν συνέχεια πόσο ηλίθιοι τσάτσοι -και μάλιστα χωρίς αντίτιμο- των καπιταλιστών είναι;

Και το ωραίο είναι κάποιες φορές ότι την πατάνε όπως συνέβη τώρα με την εργοδοσία της efood που με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις της προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αφού μάλλον αιφνιδιάστηκε από τις μαζικές αντιδράσεις στην προσπάθεια της να εφαρμόσει δουλοκτητικό καθεστώς στο μαγαζί της.

Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε ένα υποκείμενο ονόματι Μάνος Βουλαρίνος, αρθρογράφο της Athens Voice και εργαζόμενο στα ΜΜΕ του Αλαφούζου. Πρόκειται για ένα άτομο που είναι γνωστός στον επαγγελματικό του χώρο σαν μόνιμος απεργοσπάστης και  πλυντήριο για τα εγκλήματα των μπάτσων.

Ο Βουλαρινός είναι ένα θλιβερό αλλά και επικίνδυνο κλασικό παράδειγμα δημοσιολόγου, της συνομοταξίας "λειτουργών της ενημέρωσης", οι οποίοι παθαίνουν αλλεργία, κάθε φορά που παρουσιάζεται διεκδικητικά στο προσκήνιο ο λαϊκός παράγοντας.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger