Home » , » Ο Ταμήλος τώρα δικαιώνεται.

Ο Ταμήλος τώρα δικαιώνεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 | 2:06 μ.μ.

Δεν ξέρουμε αν το συνδυάσατε, αλλά τώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος προκαλούν ηλεκτροπληξία και το ενδεχόμενο λαϊκά νοικοκυριά να μείνουν στο σκοτάδι, θεωρούμε ότι έστω και με κάποια καθυστέρηση ότι δικαιώνεται ένα απ' τα πιο κλασικά γαλάζια τρολ που πέρασαν από τα βουλευτικά έδρανα της Ν.Δ. Και αναφερόμαστε στον Μιχάλη Ταμήλο.

Θυμάστε τον νεοδημοκράτη βουλευτή Τρικάλων να μας λέει ευθαρσώς ότι το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό καλώντας μας, και αν δεν μπορούμε να το πληρώσουμε, να ζήσουμε με λάμπες, όπως συνέβαινε στις αρχές του περασμένου αιώνα; Ε, προς αυτή την κατεύθυνση μας οδηγούν οι "άριστοι" του "επιτελικού κράτους".

Αλλωστε όπως δήλωνε ο ίδιος βουλευτής "πάνω από 1,5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο". Αφού δεν ενδιαφέρεται η παράταξη του να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαϊ στους άνεργους, θα ενδιαφερθεί το πώς θα πληρώσουν το ρεύμα τους; Να ξαναγυρίσουμε στις γκαζόλαμπες και στα μαγκάλια. 

(Τώρα αν από τα μαγκάλια προκληθούν θάνατοι, όπως έγινε πριν κάποια χρόνια με ένα 13χρονο κοριτσάκι στην Θεσσαλονίκη, τότε σύμφωνα με τον Μ. Ταμήλο και την παράταξη του υπάρχει ατομική ευθύνη γιατί οι πολίτες δεν ξέρουν ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα).

Αυτά για τον Ταμήλο και τους ομοϊδεάτες τους είναι λεπτομέρειες. Αλλα είναι τα προβλήματα που τους απασχολούν. Να εξασφαλίζουν με κάθε τρόπο το παντεσπάνι τους, με δικά μας λεφτά κάτι που ακούσαμε τον Ταμήλο να μας το λέει κατάμουτρα

Προφανώς και να υπηρετούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια μιας φασιστικής, ρατσιστικής νοοτροπία, έργο στο οποίο πρωτοστατεί ο εθνικός μας ρουφιάνος για τον οποίο θα μιλήσουμε στην συνέχεια.        

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Σεπτεμβρίου 2021 στις 6:24 μ.μ.

Δηλώσεις "μέγιστων ανδρών" που έγραψαν ... ιστορία. Μια τέτοια δημοσιεύεται στο παραπάνω άρθρο. Μια κάποια άλλη ιστορική δήλωση υπήρξε και η παρακάτω: «Ισείς οι δημουσιουγράφ' αντίς να μας κατηγορείτ' ιμάς τσ' βουλιφτές απ' πήγαμ κι ψήφ'σαμι αυτά τα μέτρα,βγαίνιτι απ'αθπάν και μας κατηγορείτ' απ' κάθουμαστι, λιέει, ούλη τ' μέρα ικεί μέσα κι ξύνουμ τ'@ρχίδι@ μας.» (Δήλωση, προσωπικότητας ολκής,και για να σας δώσουμε τη βοήθεια του κοινού πρόκειται περί τέως ...βλαχοδήμαρχου, όνομα και πράμα και "στο καπάκι" και βουλευτή της δεξιάς μαύρης μαυρίλας, στην εποχή της συγκυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου. Τότε που ο αλήστου μνήμης τέως υπουργός ΠΡΟΠΟ ψήφιζε ό,τι έφερναν εκεί μέσα στη βουλή, χωρίς να τα διαβάζει, γιατί ήταν γραμμένα στα εγγλέζικα και στα γερμανικά, και πού να κατεβάζει τώρα ο άνθρωπος αγγλοποντιακό ή γερμανοποντιακό ερμηνευτικό λεξικό! Αν βρείτε ποιος είναι αυτός που έκανε τη δήλωση, κερδίζετε "μια μιρίδα κοκορέτσ'(ή κουντουσούβλ' αν προτιμάτε) στ' λαδόκολλα,από κάνα καλό ζ'γούρι ή από καμνιά πρατίνα, αδ' εκεί στα Μανάβ'κα"! Κερνάει ο λεγάμενος, γιατί η εποχή άρχισε να μετράει αντίστροφα προς τις επόμενες κάλπες. Και η καλπιά της κάλπης απαιτεί και λιγάκι "λίπα" για να λαδώσει κανένα άντερο ψηφοφόρου! Αν πείτε Χρυσοχουντίδης, χάσατε. Για "βλάχο", (δηλ. για "δικό μας φρούτου, απ' τσ' Θεσσαλίας τα χουργιά" μιλάμε εδώ, όχι για βορειοελλαδίτη. Τι λοιπόν θα πείτε για να "κιρδίσιτι"; Θέλει και ρώτημα;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger