Home » , , » Ξεπούλημα ΔΕΗ: Σκάνδαλο μεγατόνων

Ξεπούλημα ΔΕΗ: Σκάνδαλο μεγατόνων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 | 7:53 μ.μ.

Γράφει ο
mitsos175

Αν το διπλανό κείμενο του Ζοζέ Σαραμάγκου, που βραβεύτηκε με Νόμπελ, είναι άγνωστη στα εντελώς ηλίθια τρολλ της ΝΔ, είναι σίγουρα γνωστή στα αφεντικά τους.

Η επίθεση λοιπόν στο Βαξεβάνη, που τη χρησιμοποίησε, κρύβει αποπροσανατολισμό. Κάτι θέλουν να περάσουν.

Επίσης θέλουν να μην ασχοληθούμε με τα ήδη γνωστά σκάνδαλα, όπως το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να πούμε πως η απόλυτα σωστή και αληθινή αυτή κριτική ενοχλεί τους φασίστες της ΝΔ που διαδίδουν ψέματα και συκοφαντίες για πολιτικούς αντιπάλους και τις οικογένειες τους.

Η ΝΔ ξεπούλησε τη ΔΕΗ. Τη χάρισε σε μια εταιρεία που έχει χρεοκοπήσει άλλες εταιρείες κοινής ωφέλειας στο εξωτερικό. Μάλιστα το έκανε με ταυτόχρονα παιχνίδια στο χρηματιστήριο, ώστε να την πουλήσουν σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Αυτό είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Υπουργοί και πρωθυπουργός κανονικά θα έπρεπε να δίνουν εξηγήσεις στον εισαγγελέα. Ξέρουμε φυσικά πως είμαστε μπανανία, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Το πολύ – πολύ να σφάξει τίποτε μάρτυρες, όπως γίνεται συνήθως.

Αντί λοιπόν να απολογούνται βαφτίζουν επιτυχία το ξεπούλημα και λένε πως ο Βαξεβάνης βρίζει μάνες!

Είναι αλήθεια πως μια ευθύνη την έχουν οι μανάδες των καθαρμάτων αυτών, δεν ήξεραν τι θα πει αντισύλληψη, κι έχουμε τόσα παράσιτα να μας πίνουν το αίμα.

Αν μάλιστα ο Ζοζέ Σαραμάγκου ήταν στη χώρα μας και έβλεπε αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης δεν θα έλεγε μόνο για μανάδες, αλλά για ολόκληρο το σόι καθώς και για τα σπίτια τους.

Άλλο είναι ο σεισμός στην Κρήτη όπου είχαμε θύμα. Τρεις ήταν μέσα στην Εκκλησία ο ένας δυστυχώς σκοτώθηκε, ο άλλος τραυματίστηκε, ο τρίτος ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε στο τσακ.

Συλλυπητήρια για το νεκρό, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και θέλουμε κάποιες εξηγήσεις από τους παπάδες γι αυτό. Δεν ήταν ο Θεός σπίτι;

Το πλέον ανησυχητικό είναι η εγρήγορση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, όταν το ακούμε. Να φροντίσουν τους κατοίκους άμεσα, κι ας κοιμηθεί ο κρατικός μηχανισμός, γιατί, όταν είναι σε εγρήγορση, χειρότερα τα κάνουν.

Θα βγάλουν το Λιγνάδη αν δεν τον έβγαλαν ήδη. Ίσως τον κάνουν διευθυντή παιδικού σταθμού, μπορεί και υφυπουργό Παραπαιδείας και Ταλιμπανισμού. Άρχισαν ήδη τα πλυντήρια. Οι νεοδημοκράτες πηδάνε τα ανήλικα παιδάκια, δεν ασχολούνται με γονείς. Θέλουν να τα εμβολιάσουν κιόλας, μην κολλήσουν τίποτε οι παιδεραστές στο κόμμα.

Φυσικά η διαχείριση της πανδημίας που πάει από το κακό στο χειρότερο. 54 νεκρούς μας περνά η Σουηδία που ως γνωστό δεν πήρε κανένα μέτρο. Όπου 'ναι όμως την ξεπερνάμε. Πάμε για 15.000 νεκρούς, κι εκεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνουν υπομονή, γιατί μέχρι να μας πιάσουν θα έχουμε περάσει το νούμερο. Ήμαστε ήδη στους 14.727 νεκρούς.

Μια απορία μόνο προς τους αψέκαστους. Πέρυσι στις 31/12/2020, λίγες μέρες αφού ήρθαν τα εμβόλια, αλλά δεν είχε εμβολιαστεί σχεδόν κανείς είχαμε 4.838 θανάτους. Με τους εμβολιασμούς προστέθηκαν άλλοι 9.889 θάνατοι (14727-4838). Δηλαδή εμβολιαστήκαμε και διπλασιάστηκαν οι θάνατοι; Αυτό λέει ο ΕΟΔΥ;! Κύριε εισαγγελέα, πιασ' τους! Γελοίοι. Εγκληματίες αλλά γελοίοι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:07 μ.μ.

Πάντως ο Σαραμαγκού αναφερονταν και στους βαξεβανηδες αφου το κομμα τους με την 17ωρη διαπραγματευση και το υπερταμαειο έστρωσε την βρωμοδουλεια που συνεχίζει η ΝΔ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger